Şimdi Ara

Fiat bravo 2010 1.6 dizel ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 1.4 t-jet var otomatik... çok memnunum tavsiye ederim, o fiyatlara öyle bi araç zor bulursunuz
  • Cevaplardan anladığım kadarıyla f/p açısından guzel bir secim bravo.katkılarınızdan dolayı tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca aracın periyodik bakımları 20 bin km de bir. Bu avantaj, dezavantaj mı bilmem de bana göre aracın sağlamlığının bi belgesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

Valla hocam bende araç arayışındayım bundan önce 3 tane stilo sattım en son sattığımda imzamdaki dizel araba için sattım şuan piyasada dizel C sınıfı en mantıklı araç bravo multijet ben başka göremiyorum 2.el 2-3 yaşında araçlara 50-60 bin isteyenler var bravo onların yanında baya bir uygun kalıyor motor olsun donanım olsun görüntü olsun hepsi çok iyi ama millet bilmiyor halen punto sananlar var ha şu da bir gerçektir bilseler bu fiyatlarda olmazdı aynı olayı ben stiloda da yaşadım millet arabanın varlığından habersiz Tofaş sağolsun hiç reklam yapmadı bu araçlara.

Aman hocam, uyandırmayın milleti. Değerini bilmesinler bizim için daha iyi. Bu milletin wolkswagen, toyota, honda gibi marka takıntıları sayesinde böyle araçlara uygun fiyata binebiliyoruz.
    Şu araçlar şu fiyat aralığında alınabilecek en iyi araçtır kesinlikle. Ben de yakın zamanda aracımı satıp, bunlardan almak istiyorum. İnşallah o zamana kadar fiyatı çok artmaz.

• Dün itibari ile aracımı teslim aldım. 2008 model dynamic bravo. çok memnunum 2 gündür. arkadaşımdan aldım aracı bildiğim araçtı yani kazasız boyasız 115 bin kilometrede. tavsiye edrim.
  • Beyazi yokmuydu hocam. Beyazi cok baska bu meretin

• manalaus M kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam.hangi paket ne kadara aldiniz?

• Direksiyon city mod sayesinde cok yumusak. Sert yazanlar olmus. Su ana kadar bindigim en yumusak direksiyonlu araba. Parasini sonuna kadar hak ediyor

• poyraz2664 P kullanıcısına yanıt
    dynamic paket donanımı bana yeterli geldi. rengi gri 30500 e aldım.
    Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin insallah..

• bulentboz B kullanıcısına yanıt
    Sert diyenler daha önce bu direksiyonla emin olun hiç alakaları bile olmamıştır. Bir haftalık Punto kullandım tek parmak ile bile kullanabilecektim nerdeyse (-:
  • Evet direksiyonları gerçekten çok yumuşak stilo dan beri bu city özelliği var motor destekli park manevralarında şehir içi kullanımda çok seviyorum ben bu özelliği.

• quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

Dün itibari ile aracımı teslim aldım. 2008 model dynamic bravo. çok memnunum 2 gündür. arkadaşımdan aldım aracı bildiğim araçtı yani kazasız boyasız 115 bin kilometrede. tavsiye edrim.

Araç dizel mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

Valla hocam bende araç arayışındayım bundan önce 3 tane stilo sattım en son sattığımda imzamdaki dizel araba için sattım şuan piyasada dizel C sınıfı en mantıklı araç bravo multijet ben başka göremiyorum 2.el 2-3 yaşında araçlara 50-60 bin isteyenler var bravo onların yanında baya bir uygun kalıyor motor olsun donanım olsun görüntü olsun hepsi çok iyi ama millet bilmiyor halen punto sananlar var ha şu da bir gerçektir bilseler bu fiyatlarda olmazdı aynı olayı ben stiloda da yaşadım millet arabanın varlığından habersiz Tofaş sağolsun hiç reklam yapmadı bu araçlara.

Aman hocam, uyandırmayın milleti. Değerini bilmesinler bizim için daha iyi. Bu milletin wolkswagen, toyota, honda gibi marka takıntıları sayesinde böyle araçlara uygun fiyata binebiliyoruz.
    Şu araçlar şu fiyat aralığında alınabilecek en iyi araçtır kesinlikle. Ben de yakın zamanda aracımı satıp, bunlardan almak istiyorum. İnşallah o zamana kadar fiyatı çok artmaz.

Aynen hocam bizim bu milletin vw opel aşkı olmasa bu araçlara böyle rahat ulaşamazdık, böyle olduğu iyi.
    Hoş zaten Fiat türkiye yetkilileri de reklam vs.yapma derdinde değil varsa yoksa linea,doblo, fiorino hanginiz bravonun reklamını hatırlıyorsunuz yada gördüyseniz kaç kez gördünüz adamlar reklam gereği bile duymuyor,neden doblodan,fiorino dan lineadan daha çok kâr ettikleri için yoksa fiatın D sekmenti Croma diye modelide var,Gti a opc ye kafa tutacak abart modelleride var ama destekleyen bir firma yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 23 Ekim 2014; 10:51:18 >

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    evet dizel dostum

Yanlışlıkla güldüm mobilden yazdığım için

• Bugün itibariyle 2008 model emotion donanimli 50 bin km de bravoyu satın aldım.degerli dusunceleriniz icin hepinize tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz2664

Bugün itibariyle 2008 model emotion donanimli 50 bin km de bravoyu satın aldım.degerli dusunceleriniz icin hepinize tesekkur ederim.

Hayırlı olsun güle güle kullan dostum. Ne kadara aldın acaba ?
    Sağ ol hocam.31bin e aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz2664

Sağ ol hocam.31bin e aldım.

bundan iyisi şamda kayısı :) allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah tekrardan hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.