Şimdi Ara

Fiat Bravo acil yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonofisiris

quote:

Orijinalden alıntı: coupant

97 model fabrika italiano...

Ne bekliyordun ki?

2001 corsa b ile başıma gelmeyen kalmadı. 2006 grande punto fabrika italiano 3 senedir bir cam acma butonu değiştirdim! bilip bilmeden konuşmayın yada şuraya yaşınızı yazın. 10 11 var mısın?

Demek ki neymiş ne alacağına iyi karar vercekmişin. Şu yaşında hâlâ öğrenememişsin. Vectra b alsa yine aynı şeyi yazardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 11 Şubat 2016; 20:24:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

quote:

97 model fabrika italiano...

Ne bekliyordun ki?

2001 corsa b ile başıma gelmeyen kalmadı. 2006 grande punto fabrika italiano 3 senedir bir cam acma butonu değiştirdim! bilip bilmeden konuşmayın yada şuraya yaşınızı yazın. 10 11 var mısın?

Demek ki neymiş ne alacağına iyi karar vercekmişin. Şu yaşında hâlâ öğrenememişsin. Vectra b alsa yine aynı şeyi yazardım.

oldu paşam sana danışırız bundan sonra. vectra b olmaz corsa olmaz git astra al... astra al sonra 5 kişi mersin antalya yolunda rampa yukarı 30 km hızla cıkmak zorunda kal... şöför mal heralde de sonra sen dene yine aynı.. yüksek devir cevir araba 50 ile gitmeye başlasın aynı hızla benzin ibresi dibe doğru gitsin...

lütfen fransız ve italyan araçlarını kullananlar konuşsun.

ayrıca fabrika italiano multijet motorları alaman arabası opel cok güzel kullandı senelerce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 11 Şubat 2016; 20:35:17 >

• Opel alaman değil multijet italiano değil. Oy babam oy forum cahil kaynıyor.

Ayrıca k kasa astrayı kullanmayan bilip bilmeden konuşmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 11 Şubat 2016; 20:51:40 >
  • burakkk.bp B kullanıcısına yanıt
    Sabahlari silindirin içi su dolduğu için su kuruyana kadar patpat şeklinde çalişir.Contalar fiyat olarak bir şey tutmaz fakat işçiliği fiyati arttiriyor.Yani conta yandiğinda yaği suyuda kariştirmayabilir inş conta yaniği değildir.

• Oh mama mia fiat ın arabaları boyle malesef geçmiş olsun
  • udmexpert U kullanıcısına yanıt
    Dikkat ettiyseniz 1997 model araçtan bahsediliyor 2016 değil.Yeni araçlari göreceğiz nasipse

• quote:

Orijinalden alıntı: SeLO_Tr

Dikkat ettiyseniz 1997 model araçtan bahsediliyor 2016 değil.Yeni araçlari göreceğiz nasipse

bende bundan 10 sene once 2001 modelı vardı lpgde rolantıde stop edıyordu bayagı masraf yaptık sorun cozulememıstı. SAttım kurtuldum alanda kufretmesın dıye sorunu soyledım. 90 model mazdamda var halen ve ondan en ufak bı sıkıntı yasamadım yıllardır bende. 2016 araçları gormemıze gerek yok ben japonların 26 yıllık aracını gordukten sonra bıdaha avrupa arabaya bınmem "."
  • Siz öyle bir olayla karşilaştiğinizda herkes karşilaşacak diye bir olay yok.X marka arizalidir,y marka ariza yapmaz diye bir şeyde yok unutmamaliyiz araçlarimiz makinedir,bozulabilir,kirilabilirde.

• Hocam sorun beyinden.Beyini söktürüp , ateşleme diyotlarını tazelettireceksiniz.150-200 TL arası tutar.Bundan sonrada arabaya yeni yazılım yüklenip , belli bir süre benzinde kullanın.Sorun kalmaz inşallah.
  • %90 ihtimal ateşleme bobini, değiştirirseniz biseyi kalmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matetech

%90 ihtimal ateşleme bobini, değiştirirseniz biseyi kalmaz.

Büyük ihtimalle ya. Bakalım cumartesi ne çıkacak inşallah bulurlar artık.
  • burakkk.bp B kullanıcısına yanıt
    bravanız var bravo diye konu açmışsınız mesajınız da bravo geçiyor bravo 2007 de çıktı kafa karışıklığı yapmayın önce bindiğiniz arabanın ismini öğrenmen gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: dardanel16

bravanız var bravo diye konu açmışsınız mesajınız da bravo geçiyor bravo 2007 de çıktı kafa karışıklığı yapmayın önce bindiğiniz arabanın ismini öğrenmen gerek

yaa dostum nolur aç bi sahibinden.com filan bak aydınlan ya :D
  • quote:

Bak kardeşim sen önce ruhsatına bak kullandığım arabalar bravada bravoda sahibinden de öyle yazıyor diye öyle değil o 20 senelik baravayı yaptın bravo onu geçtik buraya konu açıp yardım istiyorsun bindiğiniz arabanın ismini teleffuz edemiyorsun belkide esas arıza bu,buraya yardım amaçlı bir sürü insan googleye yazıp bakıyor brava ya bakaçağına bravo okuyor komik oluyorsun,birde bana atar yapmışssın aç bir sahibinden com bilgilen diye sana tavsiye sen arızanıda oraya sor cevaplasınlar bizide aydınlat 100 mumluk ampül seni :)

Foruma pek yazsamda genelde takip ederim. Fiat araçları hakkındaki birçok konuda yorumlarınızı ve tecrübelerinizi sıkça görüyorum. Ama bu sefer hiç yakıştıramadım, hatta 2.0 155 hp hgt versiyonları var.

Fiat Bravo acil yardım!

Fiat Bravo acil yardım!

Fiat bravo, brava ve marea serisinin tek kapı spor modeli 1995,2002 tarihleri arasında üretilmiş olup, 2007 yılından itibaren dört kapılı hb olarak tekrar üretilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 12 Şubat 2016; 2:08:23 >

• tunc52 kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz tek kapılı spor model konuyu açan o araçtan bahsetmiyor bilgisi vermişsiniz doğrudur lakin konu ile alakasıyok zaten ben cevabı verdikten sonra yazacak bir şeyide kalmadı sport yani 3 kapı olanlar nadirdir bravo o dur
    154 hp likler 99 2001 yılınde 147 hp likler 95 /98 arası piyasada var ve bu araçlar 5 silindir olup konu sahibinin arabası ile alakası yok/bakın konu açan arkadaşın aracının hgt olmadığını ispati KONU SAHİBİNDEN ALINTI;
    ((( Arabanın performansı hiç 1.6 16v 105 bg bi araba performansı gibi değil.
    Kimse kesin bişe demiyo. Çıldırıcam artık. İlk arabam, alalı 3 hafta oldu ve daha doğru dürüst binemedim bile. Acayip sinir bozucu. )))yazmış KONU SAHİBİ bravo 1995 ve 2001 arası üretilen hgt de 2,0 motordur 3 kapı olana bravo derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardanel16 -- 12 Şubat 2016; 9:02:57 >
  • Adamlar güzelim multijete magnetti marelli gibi bir facia koymayı sorun etmeyen bir zihniyete sahip. İki yıl dolmadan teli koptu. Ulan bir akünün teli nasıl kopar, fiat'sa kopar abi...

Fabrika italiano farkı...
  • quote:

O dediğiniz tek kapılı spor model konuyu açan o araçtan bahsetmiyor bilgisi vermişsiniz doğrudur lakin konu ile alakasıyok zaten ben cevabı verdikten sonra yazacak bir şeyide kalmadı sport yani 3 kapı olanlar nadirdir bravo o dur
    154 hp likler 99 2001 yılınde 147 hp likler 95 /98 arası piyasada var ve bu araçlar 5 silindir olup konu sahibinin arabası ile alakası yok/bakın konu açan arkadaşın aracının hgt olmadığını ispati KONU SAHİBİNDEN ALINTI;
    ((( Arabanın performansı hiç 1.6 16v 105 bg bi araba performansı gibi değil.
    Kimse kesin bişe demiyo. Çıldırıcam artık. İlk arabam, alalı 3 hafta oldu ve daha doğru dürüst binemedim bile. Acayip sinir bozucu. )))yazmış KONU SAHİBİ bravo 1995 ve 2001 arası üretilen hgt de 2,0 motordur 3 kapı olana bravo derler

Benim arabamda 3 kapılı o bahsettigin 2000cc hgt bravonun 1600cc versiyonu.Fiatin bu bantta 3 tane ayni motora sahip arabasi vardir. Marea, brava ve bravo. Bravonunda 1.6 ve 2.0hgt olmak uzere 2 motor secenegi vardir uretimi 1997de baslar 2001de biter. Ayni kasanin cok nadir uretilen 1.4 motorlarida mevcuttur ve onlarin 1996 uretimi olani da vardir. Daha sonra 2007de yeni nesil bravo uretilmeye baslanir. Bilmem anlatabildim mi. Bu arabalara bindim demissin ama cidden bosa binmissin. Atar filan yaptigim yok ama tam bilgi sahibi olmadan yazmayin lutfen suralara. Ayrica arizayi yaptirinca sanada veririm bi 100luk ampul ışık saçarsın merak etme :)

• Ben hgt 2.0 örneğini hatırlamanız için yazdım. Mk1 bravo SX de 1.6 16v 103 hp motorlu versiyonu da var. Konu sahibi arkadaş aracım ve tek kapı veya 5 kapılı diye belirtmemiş, siz nasıl anladınız aracın 4 kapı brava olduğunu ve iddia ediyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 14 Şubat 2016; 4:19:56 >
  • konu sahibi arkadaş birşey sormuş.2-3 kişi yardımcı olmak adına birkaç cevap vermiş.

diğer mesajların hepsi boş beleş cahil mesajlar... arkadaş cevabı bilmiyorsan yazma... neden bu kadar boş insan oldugunu göstermeye çalışıyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

konu sahibi arkadaş birşey sormuş.2-3 kişi yardımcı olmak adına birkaç cevap vermiş.

diğer mesajların hepsi boş beleş cahil mesajlar... arkadaş cevabı bilmiyorsan yazma... neden bu kadar boş insan oldugunu göstermeye çalışıyorsunuz...

Hay agziniza saglik ya. Biz buraya derdimizi sıkıntımızı yaziyoruz belki bilen biri yardimci olur diye. Biri fiati kotuleme derdinde,biri laf sokma derdinde biri bilgiclik taslama derdinde :) amac ne anlamadim gitti valla

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.