Şimdi Ara

Fiat Bravo Active Plus Paketi Alınır Mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bravo ile ne yaşadınız da bu araca bu kadar ön yargılı davranıyorsunuz merak ediyorum.Konu icinde mesajlarınıza baktım da herkese rağmen cansiperane bir şekilde aracı gömmek için uğraşıp durmuşsunuz.Yedek parça sorunu yaşamadığını söyleyenleri de dinlemiyorsunuz.Bakın hocam;ben şu an otomatik vites 308 kullanıyorum.6 ay önce bravomu sattım.Bravoyu 9 yıla yakın kullandım.Benim bu araçtan memnuniyetim o kadar yüksek ki bu araca asla vefasızlık yapamam Yol tutuşu,sağlamlığı,performansı benim icin efsanedir .9 yıla yakın kullandığım bravomda ne takoz ne,aks ne de far vs yedek parça sorunu yaşamadım.

Aracın şu an motor takozu dışında belirgin bir yedek parça sorunu yoktur.Facede bravogarage diye forum var.Oraya üye olup bakabilirsiniz.5 defa 6 defa bravo alıp kullanan bir sürü kişi var.Ne araçlar kullanıp bravoya dönen bir sürü kişi var.Gurupta admin murat değirmenci var.Adam bazı parçaların üretimini bile yaptıracak şekilde italya merkeze sipariş geçebiliyor.Şu an motor takozu için uğraşıyor.

Aksların baş kısmını sanayide ustalar vasıtasıyla başka modelden uydurabiliyorsunuz.Orjinale yakın tamiratını yapan yerler de var.Genleşme kabı yokdiyorsunuz.T-jet ,m-jet farketmez doblonun ve giulietta genleşme kabını iki üç bağlantı ile takabiliyorsunuz.Doblonun Şanzıman takozunun fazlalığını kestiğinizde bravoya uyuyor.Ayrıca ben yenisini de piyasadan bulup takmıştım.Arka fren kaliperini bile megane 2 ninkini takan var.Bu durum sadece bravoya özgü değil 2012 de üretimi bitmiş birçok modelin parçasını bulmakta sıkıntı yaşarsın.

Sadece 330 adet ilanda bravo var demişsin.2007-2012 arası türkiyede tam 6000 adet fıat bravo satıldı.Birsürü bravo yedek parça için çıkmacılarda parçalara ayrıldı.Hiç bulamasan otoçıkma sitesine gir bak.Tonla yedek parçası var bravonun.Ben iki yıl önce kaza yapmıştım.Çıkmacıda sıfır kapı bulup takmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 27 Haziran 2024; 20:52:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortaya söylüyorum son kez dile getiriyorum polemik vs çıkmaması adına kendi adıma konuyu kapatıyorum bravo severler için tekrar tekrar söylüyorum bu kadar gerilmenize yada üzülmenize gerek yok bravoyu gömdüğüm yok

Emin olun o linklerdeki yerlerde vardır piyasa arabası kullanırım yaşıda olsa kafam rahat olur ha değince sanayiden istediğim parçasını bulurum bulamassam çıkmasını bulurum Alfa Romeo giulettanın bravo ve deltadan daha fazla sattığı gerçek,sanayiden yedek parçasını bulamayan adam servise geliyor,markanın içinde bulunduğum zamanlardaki tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu,servisle bu yüzdende işi oluyor.

Parçaları fiyatları konusunda güzel bilgi verilmiş,iyi haber fazla koşturmadan şansa kadere bulunmuş ama pahalı rakamlarda
    ödenmiş

sosyal medyada yada ben x kişiyim bu aracın parçalarını getiriyorum diyenlerin tekeline girmeye bence gerek yok , çünkü supersport bir otomobil değil bu bravo
    diğer yorumlarımdada dedim, kimsenin tekeline otomobil için girmeye gerek yok koşturmaya gerek yok, bugün misalen bravo yerine piyasa arabası tercihim olsa ki yaşları eski olan otomobillerde parçası bol olanı tercih etmeden yanayım sanayide bulunmasını tercih ederim ha bu arada polonya Fiat çöplüğü bilginiz olsun allegro.pl sitesi gibi eBay tarzında siteler var bi ihtimal burdan alınır italyadan geldi denir yersen parçası kara listede olan parçayı servisi yada ithalatçı firması yada fabrikası getiremiyorken ve x yada z gibi yerlerde özel siparişlerle ben bunu yaptırıyorum yada ben getiriyorum x usta olarak demek milleti tekeline çekmek demektir buda bana ters.

bravonun daha eski bir model megane 2nin kaliperini uydurup takılması,takoz ve aks gruplarının uydurulup takılması yada aksların bulunması durumunda ne kadar pahalı bir yedek parça olduğunun kullancılar tarafından lanse edilmesi dediklerimi kanıtlar niteliktedir.

Ben yaşadıklarımı paylaştıkça bravo severler yok o öyle değil böyle kafasında gördüğüm için umarım konu sahibi güzel bilgilenmiştir öyle yada böyle bravoya kötü otomobil dediğimi görmedim kendi yorumlarımda aksine tekrar ve son kez yazıyorum bravoda stiloda güzel otomobiller parça için kaderlerine terk edilmeseler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 28 Haziran 2024; 6:21:39 >

• UltimateRs U kullanıcısına yanıt

Punto da parça durumu nedir hocam,onda da sıkıntılar var mı böyle? Bide genel olarak 2004-2009 arası punto önerirmisiniz yada Albea ,Siena 350-360k civarları bütçeye..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 29 Haziran 2024; 22:18:47 >
  • KnifeRex kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2012 model astra h hb 1.3 cdti 84000 km ilk sahibiyim. Aracım kazalı. Pert değil. Hala her işlemini yetkili opel serviste yaptırıp kaskolu kullanıyorum. Yeni araç alacağım için satacağım. İlgilenirseniz mesaj yazın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BuI kullanıcısına yanıt

astra H yi 4 sene kullandım illallah dedirtti çokta temiz ve bakımlı bir araçtı aptal saptal elektronik sorunları var ve bunlar bana özel değil çoğu kronik sorunlar Bravo Fiat ın yaptığı en kaliteli işlerden biridir şu dandik çakma C segmenti egea ya 10 basar bravo lar ama Fiat ın saçma sapan fiyat politikası insanlardaki Fiat ön yargısı ve C segmentindeki sıkı rakiplerden dolayı zamanında tutulmayıp üretimden kaldırılmıştır.

• Cemal82 C kullanıcısına yanıt

selamlar. motoru fiat multijet onların. sorunsuz dizel motorlardan birisidir...

• Bugün aracımı aldım. Değişen - boyasız FIAT Bravo 2012 1.6 Multijet Dynamic Plus Dualogic. 230 bin kilometrede. Kilometresi bir tık fazla ama eski sahipleri hep yetkili serviste bakım yaptırdıkları için bütün bakımların faturası elimde, bu yüzden sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Konuda fikirlerini belirtenlere çok teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Güle güle kullanın inşallah kazasız belasız sürüşler dilerim kaça liraya aldiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. 435 bin TL.

Hayırlı olsun.Doğru bir seçim👍

• ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, sağolun.

Hayirli olsun,iyi günlerde kullanin.aracla ilgili kisa ve uzun sureli izlenimlerinizi burda paylaşırsaniz,merak edip araştıranlar için faydalı bir kaynak olur.

Geçmişi temiz araç sizi üzmez. Hayırlı olsun…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anka0658 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, tabi paylaşmaya çalışırım.

• m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, umarım üzmez :)

• Arabayı aldıktan 20 gün sonra talihsiz bir kaza yaptık araç perte çıktı. 20 gün için yorum yapmam gerekirse araçtan gayet memnundum. Birkaç aya tekrar araç alma planım var Bravo'yu tekrar düşüneceğim. Sonradan konuyu okuyan olursa diye güncelleme yapmak istedim.

Geçmiş olsun hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.