Şimdi Ara

Fiat Bravo tekrar makyajlandı (Fiat Bravo 2016) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
9.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Segment derken, Bravo daha mı iri?
    Polo-golf
    Corsa-Astra gibi diye anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

Segment derken, Bravo daha mı iri?
    Polo-golf
    Corsa-Astra gibi diye anladım.

Aynen öyle
    Punto B - Bravo C sınıfıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Respectformuslims kullanıcısına yanıt
    Teşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

Teşekkür

Rica ederim

• Aracın içi leğen plastiğinden hallice ayrıca 2009 model aracın ön konsolu çatlarmı be. 2000 model civiclerde bile sıfıra yakın temizlikte konsol varken bu araçların 5 6 yılda konsolu patlayıp gidiyor. Hala çatlak konsolla gezen bravo punto araçlar var memlekette.
  • Fark yok bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Aracın içi leğen plastiğinden hallice ayrıca 2009 model aracın ön konsolu çatlarmı be. 2000 model civiclerde bile sıfıra yakın temizlikte konsol varken bu araçların 5 6 yılda konsolu patlayıp gidiyor. Hala çatlak konsolla gezen bravo punto araçlar var memlekette.

Kaç yıldır bravonun hangi modelini kullanıyorsun ??? 2008 model 80.000 km'de Bravo sahibiyim ne çatlağı var, ne çiziği, ne deformesi övdüğün 2000 civicle istediğin yerindeki leğen plastiklerinide kıyaslarız istersen eleştirelim ama komik ve fanatik olmadan...
  • Kullanmış biri olarak bravo güzel ve ikinci elde fiyatı uygun bir araçtır. Rutin bakımlar hariç servise bir kere bile uğramadım. Dizelleri rakiplerine göre biraz fazla yakar ilk çalıştırma sesli biraz onun dışında sorunu yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Aracın içi leğen plastiğinden hallice ayrıca 2009 model aracın ön konsolu çatlarmı be. 2000 model civiclerde bile sıfıra yakın temizlikte konsol varken bu araçların 5 6 yılda konsolu patlayıp gidiyor. Hala çatlak konsolla gezen bravo punto araçlar var memlekette.

Kaç yıldır bravonun hangi modelini kullanıyorsun ??? 2008 model 80.000 km'de Bravo sahibiyim ne çatlağı var, ne çiziği, ne deformesi övdüğün 2000 civicle istediğin yerindeki leğen plastiklerinide kıyaslarız istersen eleştirelim ama komik ve fanatik olmadan...

2008 puntom vardı hadi segment farkı varda 2009 beyaz bravo cam tavan dynamic araç aldı arkadaşım ön konsolu çatlak :) benim puntonunda yolcu airbag i şişmişti bir çok arkadaşın da çatlaktı zaten.

Dış görünüm güzeldir motoru güçlüdür falan da bravonun içi ve piyasası gerçekten rezalet

Parasını seven adam bu aracın sıfırını almaz alanında aklına şaşarım zaten

• Arabayı gerçekten çok beğeniyorum ama ilk mesajdaki fotoğrafta içine sanki vazelin sürmüş gibi görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Punto hakkında kalitesine bişi diyemem tecrübem yok ne desem yalan olur kronik sorunu varsada bilmiyorum. Benim Bravoda çatlama, ayrılma, şişme yok, Zevkler ve renkler tartışılmaz ama Bravonun içine rezalet demek cidden haksızlık olur

Fiat Bravo tekrar makyajlandı (Fiat Bravo 2016)

Aracın sıfır satışı zaten yok yurt dışı için 2016 lansmanı yapıldı ama ülkemizde büyük ihtimalle olmıyacak. Ama dediğim gibi bende 2008 model 1.6 multijet 105 hp 290 nm torka sahip dynamic donanımlısı var. 35-40 bin aralığında B segmenti bomboş arabalar yerive C segmenti dolu donanımlı araç mutlaka düşünülmeli hiç olmazsa 1 kere içine binilmeli derim araba klasik yurdum fiat kalite algısını yıkıyor çünki bursa işi değil italyan, leğen plastiği yerine ön göğüste kapı kenarlarında yumuşak plastik ve kumaş var

Bence cebinde 35-40 bin olan ve full dolu dizel yada turbo benzinli araç arayan için tam f/p aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmxksk -- 3 Eylül 2015; 12:50:22 >

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    bravo forumlarına üyeyim

aracı satmak isteyen birisi vardı 3 ayda 10 15 kişinin aradığını onlarında 40 bin istenen araca 33 bin 35 bin teklif ettiğini söylemişti

birde Antalyada 2012 model lav kırmızı dynamic en dolusu otomatik bi bravosu olan vardı o da 4 ayda satamayınca aracı satmaktan vazgeçip binmeyi tercih etmişti

Bu biraz şanş işi olsada genel anlamda böyle rezalet bir piyasası olan aracı kimse almak istemez.

Aynı paraya punto olsa çok daha iyi satar. Arz talep meselesi
  • quote:

Parasını seven adam bu aracın sıfırını almaz alanında aklına şaşarım zaten

Zaten bu ülkede bir tek siz akıllısınız geri kalan herkes gerizekalı..Ne kadar bayılıyorsunuz şuna para veren şöyledir buna veren böyledir laflarına...Size ne elin parasından pulundan zevkinden keyfinden..Beğenmiyorsanız almazsınız bana hitap etmiyor dersiniz millete laf sokmak neyin nesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_özcan -- 3 Eylül 2015; 13:22:01 >
  • Burası forum ortamı isteyen istediği gibi eleştiride bulunabilir. Aracın sıfırı Tr ye gelmeyecekmiş zaten. Ne kadar sattıkları ortada getirmemeleri tesadüf değil.
  • 50 kere makyaj yedi. neresine yiyor bunları. bana hep aynı geliyor.
  • içi bildiğin punto :) motorda 60 bin km den sonra verim ,yakıt tasarrufu diye bişey kalmıyor,parçalar çin malı kalitesinde,klima bi süre sonra buz tutuyor devreden çıkıyor gaz pedalının üstünden içeri sular akmaya başlıyor :),çok kronik sorunları olan araçlar (fiat üretime alacağı araçları kendi test etmiyor üretip satıyor böylece müşteriye test ettirip keşfediyor ve sorunu kendileride çözemiyor) hayatınızda hiçbir araçta karşılaşmayacağınız enteresan sorunlarla karşılaşıyorsunuz ,bi kullanan bidaha fiat almıyor.şahsi görüşüm bu arabalara para verilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getaway -- 3 Eylül 2015; 14:25:40 >
  • Malzeme kalitesi diplerde olan bir araç. Dobloyla aynı malzeme kalitesi. Ayrıca her parçası çok çabuk bozuluyor elektronik aksamları çok hassas , sesli komutu tam tabiriyle bok gibi çalışıyor hiç koymasalar daha iyi.. Ayrıca dizel otm. leri robotize olduğu için inanılmaz sarsıntılı 1 den 2 ye geçene kadar arabanın canı çıkıyor sarsıntıdan..
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Benim anlatma kapasitemdemi yoksa sizin anlama kapasitenizde mi sorun var ??

Arabayı babamın fabrikası üretmiyor Türkiye'ye gelmesi gelmemesi satış rakamları umrumda değil zira arabayıda savunmadım zaten.
    Ben kimse hiç bir şeyi eleştiremez diye bir cümle kullandım mı ?? Aksine isteyen istediğini eleştirebilir ama bunu yaparken karşıdaki insanların zevklerine renklerine hakaret edilmemeli dedim..

Siz bunu alanın aklından şüphe ederim yazıp istediğim gibi eleştiririm burası forum diyorsanız biri de çıkıp senin düşünceni beğenmeyip ana avrat sövüp burası forum istediğim gibi eleştirebilirim derse sesinizi çıkartamazsınız
  • Arabadan pek anlamam fiat için kötü diyorlar ama vw için de çok kötü şeyler diyorlar.. Dsg'mi ne bişeyi varmış tutanın elinde kalıyormuş ?? Bayiler boyanmış arabaları sıfır diye satıyorlarmış falan bu konularda bilginiz var mı ??
  • Allahım bana içi malzeme kalitesi punto yada dobloyla aynı olmayan ve 2008 model bir araca göre hiç bir yeri çatlamamış, elektronik aksamı bozulmamış bu güne kadar hiç arıza çıkarmamış motora sahip bir Bravo bahşettiğin için sana şükürler olsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.