Şimdi Ara

Fiat Bravo tekrar makyajlandı (Fiat Bravo 2016) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
9.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

Arabadan pek anlamam fiat için kötü diyorlar ama vw için de çok kötü şeyler diyorlar.. Dsg'mi ne bişeyi varmış tutanın elinde kalıyormuş ?? Bayiler boyanmış arabaları sıfır diye satıyorlarmış falan bu konularda bilginiz var mı ??

Ne yani C segmentinin kalite anlamında en rezil arabalarından birinin bravo olmasının suçlusu vw nin dsgsi mi oldu

Arkadaşıma daha bir kaç hafta önce bravo aldık dynamic plus mjet otm. 80 bin km deki arabanın heryeri oynuyo vites çevresi,teyp ve klima paneli her tarafından çatır çatır sesler geliyor.. Amortisör seslerinden dashboardın içinden gelen seslerden bahsetmeyim bile.. Heleki o tasarım hatası direksiyonu hiç söylemiyorum airbag birleşim yerlerinde nerdeyse 1 parmak girecek kadar açıklık var..

İstediği kadar makyaj geçirsin fiat fiattır boşa tartışmayalım tartışılacak bir araba değil çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 3 Eylül 2015; 14:40:29 >

• quote:

Benim anlatma kapasitemdemi yoksa sizin anlama kapasitenizde mi sorun var ??

Arabayı babamın fabrikası üretmiyor Türkiye'ye gelmesi gelmemesi satış rakamları umrumda değil zira arabayıda savunmadım zaten.
    Ben kimse hiç bir şeyi eleştiremez diye bir cümle kullandım mı ?? Aksine isteyen istediğini eleştirebilir ama bunu yaparken karşıdaki insanların zevklerine renklerine hakaret edilmemeli dedim..

Siz bunu alanın aklından şüphe ederim yazıp istediğim gibi eleştiririm burası forum diyorsanız biri de çıkıp senin düşünceni beğenmeyip ana avrat sövüp burası forum istediğim gibi eleştirebilirim derse sesinizi çıkartamazsınız

ana avrat sözmek farkllı birşey bu aracı almak enayiliktir v.s demek başka birşey birisi yenilir yutulur diğerini söyleyen çıktığı yere geri sokulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Arabadan pek anlamam fiat için kötü diyorlar ama vw için de çok kötü şeyler diyorlar.. Dsg'mi ne bişeyi varmış tutanın elinde kalıyormuş ?? Bayiler boyanmış arabaları sıfır diye satıyorlarmış falan bu konularda bilginiz var mı ??

Ne yani C segmentinin kalite anlamında en rezil arabalarından birinin bravo olmasının suçlusu vw nin dsgsi mi oldu

Arkadaşıma daha bir kaç hafta önce bravo aldık dynamic plus mjet otm. 80 bin km deki arabanın heryeri oynuyo vites çevresi,teyp ve klima paneli her tarafından çatır çatır sesler geliyor.. Amortisör seslerinden dashboardın içinden gelen seslerden bahsetmeyim bile.. Heleki o tasarım hatası direksiyonu hiç söylemiyorum airbag birleşim yerlerinde nerdeyse 1 parmak girecek kadar açıklık var..

İstediği kadar makyaj geçirsin fiat fiattır boşa tartışmayalım tartışılacak bir araba değil çünkü..

arkadaşıma aldık diyorsun bende diyorumki bende var 2008 model 80.000 km de ses gelmiyor, çıt çıkmıyor, amortisörleri gayet sağlam şimdi ben şirket çıkması jetta alayım bizim burada filo arabası olarak kullanılıyor hurdasını çıkarıyorlar suçlı vw'mi bi komik olmayın allahınızı severseniz

• yaw he he :) Bravo gibi araba yok yeryüzünde sınıfında en dayanıklı en kaliteli malzeme ondadır 4 milyon km gitse ah başım demez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

arkadaşıma aldık diyorsun bende diyorumki bende var 2008 model 80.000 km de ses gelmiyor, çıt çıkmıyor, amortisörleri gayet sağlam şimdi ben şirket çıkması jetta alayım bizim burada filo arabası olarak kullanılıyor hurdasını çıkarıyorlar suçlı vw'mi bi komik olmayın allahınızı severseniz

Aldigimiz arac sirket araci filan degil ayni yerde calistigimiz tanidigimiz birinden aldik fiyatinin uygun olmasi sebebiyle. Arac dizel otm. Dynamic plus bize 35 bin tl ye geldi.1 kapisinda boya var sadece. Piyasasi 40 45 arasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 3 Eylül 2015; 14:55:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: getaway

yaw he he :) Bravo gibi araba yok yeryüzünde sınıfında en dayanıklı en kaliteli malzeme ondadır 4 milyon km gitse ah başım demez :)

okullar açılmak üzere sen ödevlerini yaptınmi bakalım, pepe pokemon falan izledimi bol bol

yazdığın bu gönderiden sonra büyük ihtimalle 8 yada9 yaşındasın

"içi bildiğin punto :) motorda 60 bin km den sonra verim ,yakıt tasarrufu diye bişey kalmıyor,parçalar çin malı kalitesinde,klima bi süre sonra buz tutuyor devreden çıkıyor"

• bir passat deil
  • Kısacası bravo FIAT
  • Makyajdan öte estetik ameliyat olmalı

• Arabadan zerre kadar anlamayan cahil cüheyla takımı boş boş konuşmaya başlamış gene.

Neymiş Bravo durmadan arıza çıkarıyormuş, kronik sorunları varmış.

Bravo sağlamlık ve sorunsuzlukka Golf, Focus, Astra, vs. hepsine nal toplatır.

Aşağı linkteki Auto-Bild Fiat Bravo 100.000km uzun dönem testine iyi bakın.
    Sayfanın sonundaki test sıralamasındaki yerine, sorunsuzlukta Bravo'nun altında kalan arabalara iyice bir bakın.

http://www.autobild.de/artikel/fiat-bravo-1.9-mjt-emotion-dauertest-1171481.html

Şu forumda adam gibi otomobil bilgisi olan bütün üyeler çekip gittiler. Geriye, çoğu bu başlıkta kendini gösteren, sözünün zerre kadar değeri olmayan fanatik tipler kaldı.

• Şu ana kadar bindiğim hiç bir fiat aracı iç mekan olarak beni cezbetmedi rahat ettirmedi.Çok demode hantal sıradan geliyor çoğu modeli.Bu da baya itici.
  • Bence güzel olmuş. İlanlara şöyle bir göz gezdirdim aylardır duruyor birçoğu, eski tarihli ilan çok var. Hatta 2013 model 0 bravo ilanı bile var 60000 tl istiyorlar.
  • Vw alınca insan birden kibirlenmeye mi başlıyor ne
  • Ulan şu aracın kıymeti bilinmedi ya bu memlekette
  • 1.6 multijet bravom var 120 bg 300 tork yer uçağı resmen, 160 bin km de,daha hiç sıkıntı çıkarmadı,çok sağlam ve oturaklı bi araba.. Kesinlikle tavsiye ederim,bundan önce focus astra eski brava kullandım ama bu araba bi başka ne diyeyim bilmemki yagina suyuna mazotuna bak gerisi yok bin ha bin

• 1.4 t-jet bravom var çok memnunum iyiki kıymeti bilinmiyor bilinse zaten piyasadan en az 10 bin daha pahalı olurdu. İÇ mekanı 2010 model auristen daha iyi rahat olsun herkes. Ha eksikleride yok değil stilodan donanım oalrak kötü ama motoru süper.
  • Forumda çok ovulen ama nedense piyasa da hiç göremediğim bir araç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene 2010 da golf ararken tesadüfen tanışmıştık bravoyla aynı model golfler 35bin iken bravoyu 24bine almıştım 2008 olarak. t-jet 120 beygir. alıralmaz lpg taktırdım, chip tuning de yapıldı. yollarda o sınıfta eline vermediğim araç kalmamıştır. ankara istanbul arası 260 kadranı gördüm. yakıt olarak ta cidden az yakan bir araba. bu arabayı kalbimin sol köşesindeki yeri apayrı. sene 2012de satmak istedim kardeşim direkt atladı abi bana ver bunu diye. şu an hala devam bizde araç. ön takımı ve debriyaj seti haricinde hiçbir masraf açmadı bu araba. almak isteyenlere şiddetle öneririm benimki bide full olan değildi. bu arabanın emotion paketini alın ne golf ne focus ne 308. maserati mühedislerinin dokunuşlarını hissedeceksiniz. içinde karbonfiber kaplamasıyla motoruyla yol tutuşuyla harika bir araba. yeni kasasıda hafif dokunuşlarla bence gayet güzel. kesinlikle alınasi binilesi bir araçtır. fırsatını bulursama dizel otomatik emotion paketi gözümden geçmeye alana kadar devam edicek.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.