Şimdi Ara

FIAT EGEA HB VE SW (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
10
Favori
71.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi sen neyapıcan egeayı,tipo yu onlar sana lüks gelir rahat edemezsin. Daciayla mutlu mesut ohh negüzel hayat:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Autoexpress 5 uzerınden 3 vermıs dizeline. Ne derece dandık bır otomobil siz kararr verin

http://www.autoexpress.co.uk/fiat/tipo/93673/new-fiat-tipo-2016-review
  • Arkadaşlar merhaba,

Bu aracın (HB) 1.3 multijet dizel otomatik versiyonu olacak mı? Bir de fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
  • Şu aracın fiyatına laf atanlar acaba diğer firmalara gidip araç fiyatlarını araştırıyor mu? yoksa 2-3 sene önceki fiyatlarla mı kıyaslıyor....
    Araç şuan sınıfındaki F/P ürünü, bu kadar basit.... Bu fiyata bu araç kimini tatmin eder, kimini tatmin etmez orası ayrı..
    Amiriminde dediği gibi "Bu koşullarda daha iyi bir otomobil varsa hemen gidin onu alın."
    İnşallah SW fiyatını da güzel bir seviyede ayarlarlar da bizde megane'ı değiştirmiş oluruz...
  • SW ne zaman gelecek acaba?
  • ulen su araci bi guvenlikbtestine soksunlarda alayim hanima hb ini guzelmis hakkaten. ama ncap a girmezse almam bedavaya verseler.

• Egea sw ne zaman satışa çıkacak,mevcut kasadan ne farkları olacak kalite ve donanım açısından.Fiyat olarak mevcut kasadan fazla mı olur az mı? SW yaygınlaşması için uygun tutabilirler mi?Beklemedeyim ona göre plan program yapacağım.Bilgisi olanlardan rica ederim.
  • Egea hb fiyat listesi aciklandimi?aciklanmadiysa ne zaman aciklanir bilgisi olan varmi?

• Sedanın arka tasarımı nekadar iğrenç kalitesiz beşpara etmez duruşu varsa hatchback in okadar tam tersi güzel bir albenisi oturaklı bir duruşu var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urban hb 60 dan aşağı olmayacak gibi hissediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktlimited01

Autoexpress 5 uzerınden 3 vermıs dizeline. Ne derece dandık bır otomobil siz kararr verin

http://www.autoexpress.co.uk/fiat/tipo/93673/new-fiat-tipo-2016-review

sırf bu mesajı atmak için üye olmuş afferim helal koçum sana devaam hahah :=).
  • Yeni kasa Kartal.

Alınır valla
  • Station hoşuma gitti benim de :) Almancı bi ruhum var galiba şaka maka güzel olmuş hakkaten, fiyatları da makul olursa çok satar diye düşünüyorum

• bu arabanın dizel full paketinin max 50-52 bin tl arasında olması lazım. 65-70 bin tl'ye satacaksa hic sürmesin pazara bu aracı.
  • İkisinin de stop lambaları olmamış. Sedan versiyondakine benzer stoplar olmalıydı.
  • Subsie kullanıcısına yanıt
    Dizel full paket 50 bin baz donanim dan mi baslayacak

Baz donanim da 30 oluyor oyleyse

Sen bajaj full donanim bak bu paraya

B sınıfı araçların bile dizel fulu 65-70k civari iken c sınıfı dizel full bi aracın fiyatı nasıl 50-52 olacak tam anlayamadik.
    Yapmayın şunu sırf foruma bişiler yazayım diye uğraşmayin

• yargicc kullanıcısına yanıt
    neyini anlamayadın ki ? Ne yani bu adamlar bu aracı golften 3-4 lira aşağı sürecek ve satacak bide bunu mu alacaksınız ?
    Bu kadar kolay para kazanabiliyosanız alın tabi.
    Bu arabanın ederi 50-52 hadi zorlasan 55.000 oda full paket verecek.
    Bugün kullandım egea aşırı kötü bir araba yapılmış verilen parayı hak etmiyor.Heryerinden bağırıyor araba ben dandiğim bana bulaşma diye.
    Ha tabi piyasa ki diğer araçlardan çok çok avantajlı fiyatla pazara sürülürse alınabilir ama lakin 3-5 bin lira aşağıya piyasaya sürmeleri sadece bizleri KOYUN yerine koymaktır.
    Heryerinden ne diye bsgiriyor hocam
    Kusura bakma da baz dobanim golf e o parayi vermek koyun surusune katilmaktir...
    Full egea var iken ...
    Birakin bu vosvoscu ayaklarini

• -shadow-- kullanıcısına yanıt
    ?imdi siz bi alman arabasyyla bu arabayy kyyaslayabiliyosanyz ben sizin muhakeme yetene?inizi anladym hocam.
    Bu kadar iddialyyym,egea ya binin istedi?iniz donanyma sahip olanyna birde bo? paket golf'e binin hatta egea 0 km golf 200 binde olsun dizellerini deneyin anlayacaksynyz. Dö?emelerinden,i?çili?ine,konsollaryndan,dü?melerine,hatta paspasyna kadar bile a?yry derecede fark var. Ben kendi fiyat araly?ymy ve dü?üncemi golf'ü baz alarak yapyyorum.
    Çünkü 2-3 arkada? bu aracyn fiyatynyn golften 4-5 bin tl a?a?yda olmasy gerekti?ini yazmy?. :D :D
    Bu arada kendim 2011 fiesta sahibiyim,bugün bayiyle de konu?tum 10 güne kadar hb egea gelecekmi?.
    Geldi?inde hb deneme ?ansyna da sahip olaca?ym.Benim 2011 bo? paket fiastamyn 2015 egea hb i kalitesiyle,görünümüyle,sürü? zevkiyle ve en önemlisi konfor-verdi?i güvenle tokatlayaca?y kanaatindeyim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.