Şimdi Ara

FIAT EGEA HB VE SW (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
10
Favori
71.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fıat bence doblodan tutun ducatoya kadar bütün araçlarının ön tasarımını böyle yapmalı.Tıpkı vw,audı,bmw gibi firmaların yaptığı gibi.Ayrıca tıponun kasasını biraz küçülterek b sınıfına da puntonun yerine geçireceği bir model koymalı.Bu kasa üzerinden kaliteyi artırarak D sınıfı sedan bile üretebilir.
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam punto cok kaliteli bence. Konforlu ve saglam. D segment araci da goruruz bi kac seneye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bagaj hacmine ulaşabilmek için arka diz mesafesinden mi feragat edildi acaba? Megane da aynı şekilde diz mesafesi sıkıntılı idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Yok hcam yukarida bir link verdim inceleyen sahs oturunca bayagi bir yer kaliyor. Diz mesafesini basarili buldum. Aracin arkasini biraz uzatmislar gibi geldi bana

• Herkese iyi forumlar
    Egeanin ilk konusunuda ilk mesajdan
    Beri takipteyim
    Bu konuyuda takipteyim
    Diger sayfadaki arkadaşların bazilari
    Orda yaptıklarının aynisini burada da yapiyor
    W ciler diye fanboylar diye eleştirenleri nerdeyse aşağılama derecesinde sert cevaplar ile karşılıyorlar
    Ben eleştirilerin mantık çerçevesinde
    Olumlu yansiyacagi kanaatindeyim
    Eksilerini elestirmeliyizki hatalar kusurlar düzelsin
    Haksızlık etmeden saygili bir dille herkes elestirebilir
    Rica ediyorum bazi arkadaşlar hemen savunmaya gecmesinler
    Örneğin ben inceledim aracı
    Begendimde
    Fakat fiyati biraz daha uygun olmalıydı bence
    Diger bir cok avrupa arac gümrük ve gemi ile nakliye ucretleri öderken fiat gümrükten muaf nakliyeside digerlerine nispeten daha hesapli
    Bunu son tuketiciye yansitmali bence
    Bütün donanımlarında 5 bin tl daha uygun satmaliydi bence
    Umarım hackbeak te fiyat politikasini gozden gecirir ve bizde alir bineriz

• 1.6 dizel 55bin fiyatla girsin piyasa biraz nefes alır. Symbol bile 55bin tl olduğu şu dönemde bizlere güzel bir alternatif olur.

• ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    Bu arac c. Ama sembol b. Sembol ile linea fiyatlarini karsilastiriniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ironcarbonom

1.6 dizel 55bin fiyatla girsin piyasa biraz nefes alır. Symbol bile 55bin tl olduğu şu dönemde bizlere güzel bir alternatif olur.

1.6 mjet 65bin tl den asagi gelmez, ben 1.4tjet i 55bin tl ye bekliyorum

bir de artik symbol, 301 vs karsilastirmayi birakin su araci, onlarin emsali linea

• Dış tasarım mükemmel olmuş ama o iç tasarım nedir öyle.
    Tamam kötü değil ama güzelde değil.
    Hala cam açma kapama düğmeleri; eski punto aracımdaki ile aynı. Onu bile değiştirmemişler.
    Ekran sonradan eklenmiş gibi emanet duruyor.

Şu aracın iç tasarımına ve malzeme kalitesine dikkat etseler zaten ortalığı duman ederler
  • cam tavan eklenecek mi acaba.bu araca iyi gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 18 Mart 2016; 20:06:37 >
  • Ncape girmeden bu kadar modl çıkarmanın mantığını anlamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mashar2alanson

Öndeki tablet çıkartılıp kullanılabiliyormu aceba? Olsaydı fena olmazdı hani.
  • Ne zaman gelirki Turkiye ye ic doseme nasil acaba fiatin ici cok kalitesiz normalde plastigi filan cok dandik

• Cam tavan opsiyonu olmayacak mı?

• Biri tipo biri kartal

• PiSYaKiSiKLi34 kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm kadarıyla büyük çoğunluk fiyattan dem vurmuş. Şu fiyat olsa alırım demiş çoğunluk. demekki araç begenilmis ve sevilmis. Turkiyedeki araç fiyatları ortada iken vergiler ortada iken nasil bi fiyatlandırma bekliyosunuz anlamış değilim.

Yada şöyle sorim bu araç piyasadaki hangi araçtan daha pahalı. Fiyati uzerinden kiyasliyorum egeanin yerine c elis sembol clio i20 polo alacak olan varmı. bende isterdim fiyati daha uygun olsun ama piyasa maalesef bu şekilde.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Hayaller gerçekler bitmiyo bir türlü. jetta ile golf gerek iç tasarim kaliteli malzeme ve gerek dış tasarim olarak güzel araba bunda sıkıntı yok ama cebimizde 80k para yokki dizel için konuşuyorum. 40k peşin kalani taksitle sıfır faizli egea aldım lounge model. Bu şartlarda jetta verdilerde benmi almadim yada golf. 40 peşin verip kalani kredi yapsak baz dizel jetta 90k olur muhtemelen kredi ile.
    Sallarken hayallerden değil gerçeklerden gelin.

Ama şunu soylim nescafenin çekilişinden bmw 3.18 bana çıkarsa onu satip eşime 1.6 tdi higline mavi panaromik camtavanli dsg golf alicam. bilmiyorum anlatabildimmi

• O zaman öyle söyleyin, Jetta ya da Golf'ü 3. Dünya ülkesi arabası olan Egea ile kıyaslamayın komik oluyorsunuz. Zaten Golf'e ya da Jetta'ya bakan adam Egea ile aradaki farkı rahat anlar. Piyasanın gereksiz modeli bana göre de neyse. Linea'nın yerine geçecek olan yeni nesil şirket arabası olur fazlasını beklemek hata.

• yargicc kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi hocam
    Fiyatlar 5 bin assagi olsayde
    Eminim %40 50lere varan artış olurdu
    Ve insanların fiata bakış acisini yerleyeksan ederdi diye düşünüyorum
    Yine çok satacaktır fakat yarım elma gönül alma tadında fiyat konusunda bireysel tüketiciye bir ikramda bulunulsa ve opsiyonel olarak alınabilecek ozellikler eklerse hic düşünmem alırım
    Hb bekliyorum şuan şayet fiyati sedandan yüksek olursa hyundaiye inceleyeceğim

• yargicc kullanıcısına yanıt
    Bu arada ben jettada inceledim
    Kesinlikle içi ile dışının bir alakasi yok
    Kasa muhteşem oturaklı
    Ama ici bir o kadar berbat
    Her yer sert plastik kapilarda bir karış kumaş kullanılmış

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.