Şimdi Ara

FIAT EGEA HB VE SW (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
10
Favori
71.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Evet 3. Dunya ulkesiyiz o noktada haklisiniz. Ama cok kaliteli diye ovdugunuz jettalar vs. Zibil zibil sirket araclari olarak satiliyor.

Jetta Egea'dan üstün bir araç bence.

sahtekarları savunmak millet olarak adet haline geldi.
  • Hb nasıl 440 lt bagaja sahip anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aagir

Hb nasıl 440 lt bagaja sahip anlayamadım.

yeni megan 430
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

quote:

quote:

Evet 3. Dunya ulkesiyiz o noktada haklisiniz. Ama cok kaliteli diye ovdugunuz jettalar vs. Zibil zibil sirket araclari olarak satiliyor.

Egea Jetta'dan üstün yani?

Allah akıl fikir versin.

• dizel motora sorunsuz bir otomatik şanzıman ile uygun fiyattan verilirse ciddi şekilde düşünürüm. ben bravo dizel kullanmıştım çok memnun kalmıştım. ancak manuel olduğu için değiştirmiştim. eğer bu aracın dizel versiyonuna peugeot'daki gibi düzgün bir tork konvektörlü otomatik şanzımanı yerli fiyat avantajı ile çıkarırlarsa golfü satıp bunun sw versiyonunu alırım.
  • Benim anlamadigim HB olanlar sedan versiyona göre daha dolu ve daha ucuz oluyor Türkiye şartlarında. Şimdi bu arabayı bu bagaj hacmi ile egeadan daha ucuza satarsan egea nin satislarindan ciddi pay alır. Mesela ben iki çocuk olduğu için sedan araba kullanıyorum. 450 litre arabanın bagajı.aynı bagaj hacmi ile sedandan daha ucuz olacaksa bunu tercih ederim. Bakalım nasil bir fiyatlandırma yapacaklar. Bir de şu an arabalar bu kadar ucmusken fiyat olarak yeni bir araç alsam ekonomik ve kullanisli olmasina bakarim.

• dizel otomatik olursa başkası arac satamaz.kesin alırım.
    edit:o konsolu gördükten sonra kararım değişti. lcd ekran sonradan takılmış gibi bütünün bir parçası değil..inanılmaz çirkin duruyor.kim tasarlıyor bunları merak ediyorum.çöp olmuş güzelim araç yazık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe80 -- 3 Mart 2016; 17:47:15 >
  • FIAT grubuna hep uzak durmusumdur fakat egea hb hoşuma giden ilk FIAT aracı oldu..

• mcroses kullanıcısına yanıt
    Hocam hb araclarda bagaj uzun degil sedana gore. Mesela sedanda uzunca yukleme alani verir. Egea hb de baktim kare seklinde bir alan gibi. Ama yeterli yuksek yukleme imkani var

• madenci28 M kullanıcısına yanıt
    O zaman fiat grubuna uzaksan ferrari, maseratti,crysler,,jeep, dodge, alfa,lancia araclarindan da uzak durmalisin.

• efe80 E kullanıcısına yanıt
    O zaman audu a3 sedan dan da tiksinirsiniz kesinlikle

• Yeni tipo harika lan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Ne ustunlugu var sayar misiniz? Audide ki calisan muhendis tanidigim bile en kalitesiz aracimiz jetta derken. I yalitim vasati polonun sedani golfun cakmasi pasaatin arkadan yemisi jettanin ne ustunlugu var? Hani su şirket araci olarak cok yollarda gordugumuz o jetta. Size soyleyeyim tek artisi on9 konsol. Baska da bir artisi yok maalesef kullanmasak tamam diyecez arkadas. Bu kadar da marka fanatikligi yapmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokhan -- 3 Mart 2016; 19:26:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

quote:

quote:

Hocam. Bu millete, shbnden de 2004 model 270.000 km deki bir passata 45.bintl istiyorsa hersey haktir.

• apokhan kullanıcısına yanıt
    Onlara dahada uzagim usta fakat trde FIAT grubunun bir tane düzgün aracı var mi?ferrariye dodge jeep cekmeyelim yineher 5 senede bir yeni model kesin çıkıyor ve açıkçası bir Ford kadar konforlu bi arac yapmıyor..

• madenci28 M kullanıcısına yanıt
    O noktada bir basiretsizligi var. Mesela bravo cok kaliteli ve konforlu bir arac. Ama durdurdular. Ama 500 ailesi cok guzel. Onda kaliteyi tutturdular. Hele ki 500x audi a4 ten daha iyi puan aldi abd nin IIHS sinden.

• quote:

Ne ustunlugu var sayar misiniz? Audide ki calisan muhendis tanidigim bile en kalitesiz aracimiz jetta derken. I yalitim vasati polonun sedani golfun cakmasi pasaatin arkadan yemisi jettanin ne ustunlugu var? Hani su şirket araci olarak cok yollarda gordugumuz o jetta. Size soyleyeyim tek artisi on9 konsol. Baska da bir artisi yok maalesef kullanmasak tamam diyecez arkadas. Bu kadar da marka fanatikligi yapmayin.

Aynen kardeş, Egea daha mantıklı araba Jetta'dan.
  • Sw harika. Dizel olarak uygun fiyatlı olursa alınabilir bence.

• apokhan kullanıcısına yanıt
    evet a3 daha kötü duruyor.hatayla elin kolun çarpsa kırılacak.tiksinmek biraz ağır olmuş okadar değil .
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.