Şimdi Ara

FIAT EGEA HB VE SW (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
10
Favori
71.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu aracın içide dışı gibi 1. sınıf olsaydı ....
  • Direk tasarım güncellenmiş sanki
     FIAT EGEA HB VE SW
    Bu mesaja eklenen görseller:

FIAT EGEA HB VE SW

• Dijital gösterge paneli olmadan adını Tipo koymuşlar. keşke tr'dede tipo adıyla satılsa
  • Rapid spaceback e rakip geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Egea fanboyu. İçi boş cümleler döktürmüşsün. Sevdan gözünü kör etmiş. Benimkileri okuma sana iyi gelmiyor.

Edit: Golf & Egea HB Almanya fiyat farkı vs Türkiye fiyat farkı.

Haklısın bu fark önemli.
    Her iki modelin de 1.6 dizeli olacağı için 1.6 dizelleri mutlaka kıyaslamalıyız.
    Ben de HB'i merakla bekliyorum ama fanboyluğa gerek yok.
  • Dışı seni yakar içi beni. Şu arabaların içini yapmayı bir türlü beceremediler.

• Sedan tanıtıldığında çok beğenmiştim. Sokakta gördükten sonra fikrim değişti. Sanki tanıtımı yapılanla benim gördüğüm aynı değildi. Bunu da canlı görmek lazım.

• 1.4 tjetleri kaça sunacaklar acaba
  • Bir kere de Vw fetişleri diğer konuları baltalamasın.
    80-90 K para verip o acıyla buralarda dolanıyorsunuz çok komiksiniz.
    Daha aracı görmeden günahı 2 sayfayı geçti .

Bizde ki kullanıcı mantığı ile Fiat'ın başarılı olması imkansız.
    Bu kafalar ne araçlar harcadı burada biliyoruz.

Egea Sedan 1.6 120 HP üniteyi test etme fırsatım olmuştu memnun da kalmıştım akselerasyon oldukça iyiydi.
    HB de sanıyorum dizel otomatikte olacak KİA-HYUNDAİ de kullanılan DCT Şanzuman olarak okumuştum fakat kaynağım şu an yok .
    Fiat bence doğru yolda hedef kitle belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Şimdi bu aracın Avrupa fiyatlarına dikkat! Özellikle Almanya daki fiyatını merak ediyorum Golf ile arasında kaç bin € olacak. Sonra da Türkiye fiyatına bakacağız, Türkiye deki fark ne kadar?
    Bakalım yerli üretim aracımızı -Egea da olduğu gibi - bize ne kadara, Avrupa ya ne kadara satacaklar.

Bu arada Türkiye'de ki büyük rent a car şirketleri Egea alıyor Birinci ağızdan, bir arkadaştan haber

golf le arasında yüksek rakam farkı olmazsa zaten kimse egea almaz.en çok satacak versiyonlar 50 55 k civarı olanlar.Araçlar çok iddialı geliyor ben koç un ayağına sıkacağını zannetmiyorum.piyasada tutunana kadar uygun rakamlardan satışa sunup ondan sonra fiyat arttırma yoluna gitme ihtimalleri var.
  • Geçenlerde bayi gezerken sedanı inceledim. İç mekan tasarımını ve genel malzeme kalitesini pek beğenmemiştim.
  • Tasarım Güzel olmuş
  • needacar kullanıcısına yanıt
    Evet haklisin fanboy oldugum icin fiat aracim yok skodam var mantikli cumle kur ondan sonra konusalim.

• Hocam adamlar resmen kabiz oldu simdi hb de olan ozelliklerin kendilerinde olmamasiyla
  • https://www.youtube.com/watch?v=__Sk6U8kxd8 beyler buyurunuz burada hb modelini incelemiş. bagajı da var. bu araba alınır.... süper bagajı 440 litre. ve tanınımlarda sürekli 1.4 tjet bahsi geçiyor. gelsin lpg gelsin ekonomi :) diz mesafesi de çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokhan -- 3 Mart 2016; 13:30:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Hocam adamlar resmen kabiz oldu simdi hb de olan ozelliklerin kendilerinde olmamasiyla

Fiyatları görünce düzelir. En az 7-8 bin TL fazla isteyecekler.
  • kkvan kullanıcısına yanıt
    Hocam eger bu ozelliklerde 1.4 tjet lpgli (kesin gibi) serit takip vs. Kesin olarak 440 litre bagaj gibi Gelirse sahsen gidip lpg siz golf alacagima bu araci alirim. Ben sehir icinde kullaniyorum yilda bir iki kez uzun yol. Bu yuzden bebek arabasini koyunca hb aracimin kucuk olusundan bu arac gayet yeter. Linkteki videoyu izleyiniz. Bagajin buyuklugu guzel.

• dış görünümde artık firmalar belli noktaya geldiler ancak içine girince insanın gözü kanıyor be kardeşim.Çok mu zor düzgün iç mekan yapmak
  • Ne zaman forumda yeni bir araç konusu görsem millet sallıyor hep 1 beğenen varsa 10 kötü yorum

• Merhabalar. i20 yakından inceleyip arkadaşımıza aldık. onun fullündeki özellikler bu aracta da olacak mı merak ediyorum.

genc oldugumuzdan biraz farklılık istiyoruz elbette. katlanan aynalar digital klima 4 teker disk fren ne bileyim bluetooth olursa tadından yenmez.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.