Şimdi Ara

FIAT EGEA HB VE SW (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
547
Cevap
10
Favori
71.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VİNN

yarın başlayacak olan cenevre otomobil fuarında resmi tanıtmı var sanırım. 2 gune kalmaz videoları youtube a düşer. kaynakwww.fiat.it

sitede hb 440 litre sw 550 litre yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

quote:

quote:

quote:

quote:

2015 model egea ların hepsi kişisel kullanıcıya satılmıştır. filo satışı yoktur.
    bilginize...

sen mi kestin faturasını?

yok ben kesmedim faturayı. fiat ceo su öyle dedi.
    peki sen aldın mı golfünü? yoksa paran mı yetişmedi?

aldım. param hiçbir zaman yetişmez. her zaman paramın bir miktar eksik kaldığı modeli istemişimdir. bir arkadaştan 5.000 tl borç aldım da öyle tamamladım. eğer biraz daha param olaydı passat trend isterdim ve yine param yetişmezdi kesin.

ben olsam büyük tekerli olanlardan alırdım çünkü küçük tekerlekliler halıda iyi gitmiyor.

o kadar zoruna gitmesin. para biriktir, bir gün senin de olur.

ben alırsam superb alırım, passat da neymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

2015 model egea ların hepsi kişisel kullanıcıya satılmıştır. filo satışı yoktur.
    bilginize...

Her gün plaka çerçevesinde filo kiralama firmalarına ait etiketli baz donanım beyaz Egea görüyorum.

Bu da sizin bilginize...

2016 için henüz bilgi verilmedi.
    cümleyi iyi okursanız eğer 2015 yazmışım.
    algılarınızı açın biraz.

Ya şu arabayı kişisel anlamda kaç kişinin alacağını zannediyorsunuz ciddi anlamda? Ancak 3. dünya ülkelerinde şirket arabası olarak alınıp kullanılacak bir araba. Verilen paraya yazık.

kaçıncı dünya ülkesinde yaşadığını dahi bilememek...
    yazık ki ne yazık.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Kişisel anlamda binlerce kişi satın alıyor, dert etmeyin ;)

Gidin tüm markaların bayilerini gezin, biraz sohbet edin, hangi modelden ayda kaç tane satıyorlar bir istatistiğini çıkartın. Egea'dan daha çok son kullanıcı satışı olan araç görebilecek misiniz, anlarsınız..

Yok benim vaktim yok derseniz başka ipuçları vereyim. Perakende satışın en güçlülerinden biri olarak bilinen Corolla'da Toyota, Egea çıktıktan sonra köpek gibi indirim yaptı, 4 aydır devamlı reklam çevirip duruyor. Filo satışlarını kaybetmemek için mi yapıyor bunu sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Bravoyu satıp HB modeline geçiş yapabilirim. Ama dizel otomatik versiyonu ne olur dersiniz? 65.000 TL. aşar mı sizce?

Bravo satılıp bu alınmaz. 65 e dizel otomatik mümkün değil. En bazı 70-75 bin, full dizel otomatik 80-82 bin civarı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Tip var da gerisi muamma

308'e benzemiş ama güzel. bir de kalitesi güzel olaydı.

Bubuda 49 binden başlayan fiyatlarla satıyoruz derlerse satar baya

satar, normaldir. ederi odur anca. fiyatına göre iyi araba olmasa satmazdı ancak golf'ün yanında kalitesi çok kötü diyince sinirlenip hemen saldırıya başlıyorlar. kötü işte kardeşim napalım. 2 nesil önceki dedesi stilo'dan da kötü. hele benzinli motoru tam hikaye. sonuna fire ekleyince sanki bişey oluyor. sadece tüpçülerin ilgisini çekecek bir motor. artık bu motorlar çağdışı. 2-3 seneye atmosferik motor kalmayacak. bunları söylüyoruz kızıyorlar. aracın ederi odur ki satıyor. ama bir 3-5 sene sonra diriliğini koruyamaz bu araba. daha sıfırının bile kapıları çok kötü. kampana frenler pejo 301 çağrışımı yapıyor bende. yani şirket aracı işte. istanbul'da satışı sıfıra yakın bu aracın. bu bile bir göstergedir. bunca zamandır 2 tane ege gördüm daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Bravoyu satıp HB modeline geçiş yapabilirim. Ama dizel otomatik versiyonu ne olur dersiniz? 65.000 TL. aşar mı sizce?

Bravo satılıp bu alınmaz. 65 e dizel otomatik mümkün değil. En bazı 70-75 bin, full dizel otomatik 80-82 bin civarı olur.

Dizel otomatik belirttiğiniz fiyatlarda olursa ellerinde patlar.
    Bravo satılıp bu alınmaz haklısınız hocam, amaç araç yenilemek. Rahat batıyor açıkçası =)
    aracımdan çok memnunum, verdiği konfor ve performansı tipo verir mi muamma.

Bravo gibi bir aracın piyasada tutulmadığı saçma sapan bir ülkede yaşıyoruz maalesef.
    Bravonun 2016 modelini ithal etmek bayii ile görüştüm ama olumsuz cevap verdiler.

• sw hv çok güzel gündüz farı 7 inc ekran 1.6 mjet2 dct 6 ileri çift kavrama tam otomatik diye eklenmiş haberde
    Bu mesaja eklenen görseller:

FIAT EGEA HB VE SW FIAT EGEA HB VE SW FIAT EGEA HB VE SW

• SW daha çok satılacak Avrupa'da.

Hem HB den daha şık bence, hem de Avrupalı seviyor SW araçları. Mercedes E serisinin bile SW sini alıyor adamlar.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hocam Egea nin fiyatlamasını çok kötü yaptılar. Fiyatları %10-15 şişkin. 20 ay 30000 TL sıfır faizle ve %5 indirimle satmaya çalıştılar ama hedefin %50 altındalar. 50-55000 araç satma sevdasıyla bu işe girdiler. Şu saatten sonra filo- şirket ve taksi aracı olmaktan kurtulamaz. Spot piyasasının bile oluşacağını düşünüyorum, Linea da olduğu gibi- çok düşük fiyatlardan galericilere spot piyasaya bu aracı verecekler.

• HB olanın bagaj hacmi efsaneymis. 440 litre
  • needacar kullanıcısına yanıt
    iyide kardeşim egea için en az 20 gün bekliyorsun avrupa pazarıda aynıymış filo satışları kapalı ve adamların sadece kasım aralık satışı 4700 küsur şuan fabrika non stop yetiştiremiyormuş dediğinden anlamadım bir şey

• Direksiyon çok çirkin inşallah düzeltirler makyajla

• quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Hocam Egea nin fiyatlamasını çok kötü yaptılar. Fiyatları %10-15 şişkin. 20 ay 30000 TL sıfır faizle ve %5 indirimle satmaya çalıştılar ama hedefin %50 altındalar. 50-55000 araç satma sevdasıyla bu işe girdiler. Şu saatten sonra filo- şirket ve taksi aracı olmaktan kurtulamaz. Spot piyasasının bile oluşacağını düşünüyorum, Linea da olduğu gibi- çok düşük fiyatlardan galericilere spot piyasaya bu aracı verecekler.

ya şimdi atmosferik motorlu, 4 hava yastıklı, kampana frenli, düşük işçilik ve malzeme kaliteli ege 50.000'e satılırken 57.000'e alman üretimi 7 hava yastıklı, 50 çeşit güvenlik donanımına sahip disk frenli, modern tsi motorlu golf alınırken tabii ki pahalı olduğu söylenebilir rahatlıkla. golf aynı donanımda olsa 50'ye rahat gelirdi. aradaki kalite farkı gerçekten çok fazla. ben tofaş çalışanı arkadaşımın üstüne özel bir fiyattan alacakken vazgeçtim kaliteyi görünce.

• VİNN V kullanıcısına yanıt
    cenevre dün başladı tanıtımlar çoktan yapıldı. halk a yarın açılacak.
  • Daha geçen hafta Makedonya'da bizde EGEA orada TIPO olarak sedan modelinin fiyatı ile ilgili reklamlar vardı:

€ 11.900

bizde de € 16.000

Yazık!

• quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Puhahahahahahahaha!!!!!

Ulan needecar, 4 aydır satmayacak satmayacak diyordun, piyasanın en çok satanlarından biri oldu araç. Şimdi de çıkmış "hedefin %50 altında kaldılar" diyorsun. Hedefleri kaçtı da kaç sattılar?

Ne gereksiz bir insansın be.. Sabahtan akşama kadar Egea ile ilgili her gördüğün yerde saçmalayıp duruyorsun. Hayır kendini niye bu kadar kasıyorsun anlamıyorum da. Bu işten ticari çıkarın olsa diyorum, ama senin lafını kim sallayıp da gidip Egea almaktan vazgeçecek onu da bilmiyorum. Insanlar Egea almaktan vazgeçip gelip senin sattığın arabayı da almazki..

• SW versiyonunda dizel + otomatik olsa, panoromik cam tavan olsa düşünebilirim.
    Tabi ki öncelik fiyat...

Bence tasarım başarılı, canlı görmek lazım
  • Egea Sedan'nı incelemiştim Bendeki 1.6 Dizel lineamla takas yapmayı düşünüyordum . araçlar güzeldi oturaklı arabalara benziyordu Sadece beğenmediğim husus Ön göğüs kısmı çok sade ve düz özelliklede linealardaki gibi yukarıdan aşağıya doğru yatay şekilde dışa doğru eğimli yapsalar daha hoş olurmuş bence tabi bu kişisel görüşüm . Fiyat/araç olarak bence olumlu Fiat güzel iş çıkarmış egea konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtalanEkspres -- 2 Mart 2016; 11:53:25 >
  • Legolas246 kullanıcısına yanıt
    araba şahane duruyor hangi model bu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.