< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 8 Temmuz 2022; 21:38:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiat fiorino dualogic tamiri (2. sayfa)

-
-
Hocam serviste parça yok. Şaka yapmıyorum.
Adamlara debriyaj aktuatör soruyorum. Yok
Servise çektirsem aracı komple robot satacak. Arabayı 125bin liraya aldım 80bin lira robota para verecek kadar da enayi değilim.
Yoksa bende biliyorum servise çektirmeyi.
Yukarıda da yazdım debriyaj aktuatör tamir takımı Clio 3 ün . Hemde Fiat servisinden aldım. Kendi aktuatörün parçası dahi adamlarda yok.
Zaten bu şanzımanın en büyük sorunu bu. Servis bile anlamıyor. Arkasında da durmuyor deposunda malzeme de yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sissilHocam serviste parça yok. Şaka yapmıyorum.
Adamlara debriyaj aktuatör soruyorum. Yok
Servise çektirsem aracı komple robot satacak. Arabayı 125bin liraya aldım 80bin lira robota para verecek kadar da enayi değilim.
Yoksa bende biliyorum servise çektirmeyi.
Yukarıda da yazdım debriyaj aktuatör tamir takımı Clio 3 ün . Hemde Fiat servisinden aldım. Kendi aktuatörün parçası dahi adamlarda yok.
Zaten bu şanzımanın en büyük sorunu bu. Servis bile anlamıyor. Arkasında da durmuyor deposunda malzeme de yok.
Oha dedim resmen. Citroën servisleri çok daha iyiymiş.
Tek sorunu bu olsun, daha düne kadar çift kavramaya 20 bin tl para veriyordu insanlar. O zaman asgari ücret 2000 tl iken.
eline sağlık işi sen yapmışsın zaten bi dükkan aç bari gelelim
-
tek sorun bu derken? adam kaç kere uğraşmış okumadın mı konuyu? kasap ustaların elinde kaç kere para harcarsın haberin var mı?
-
70 beygirlik dizel finoya tam otomatik koysan yürümez, çok yakar, şanzıman yağı değişiminden bir dünya masraf çıkar, sıfır fiyatı %5-10 kadar artar.
Neden böyle birsey yapsınlar ki. Bu aracın var olma amacı zaten ucuz ve ekonomik olması.
Eyvallah hocam maliyet konusunda.haklisin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı sorunu yaşıyorum abi bızde sanzumanı ındırdık baskı balata degıstırdık orıngın bırı yırtıkdı ınternetten 250 tl ye orıng aldım ama elımle manuel bastırıyorum pıstonu hıdrolık basmıyor
-
Aracı halen kullanıyorum tek bir sıkıntı dahi çıkarmadı. Yardımcı olmamı isteyen varsa özel mesaj atsın parça vs yönlendirme yaparım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuan aracınız kaç km de ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
146bin km de şu an
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba öncelikle değerli bilgiler için teşekkür ediyorum . Konu eski , sorunlar eski ama malesef devam ediyor :)
2009 model fiat 500 dualogic sahibiyim . Aynı sizdeki gibi bende de yağ kaçağı oluştu. Actuator den sızan yağ alttaki soketin içine girmiş. E5 te yolun kenarına çekip vites attırmak zorunda kaldım . Tamir takımı o-ring konusunda yardımcı olur musunuz ? Yağ sızan nokta kırmızı daire içinde örnek olması için paylaşıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Tam olarak terleme noktasının olduğu yer teknik resimdeki 3 nolu parçadan... Buradan sızan yağ aşağıdaki soket içine zamanla giriyor ve P1768, P1742, P1819 hata kodlarını veriyor. (muhtemelen temazsızlık oluyor) . Araba vites atamıyor veya N pozisyonuna gelip kalıyor.
Bu contayı açıkcası orjinal almak istiyorum çünkü alacağım ürünler orjinal gerekliliklerini karşılamayabilir , veya ömrü kısa olur diye düşünüyorum . Ama son çare bulamazsam sizin yaptığınız gibi yapacağım. İstanbul ikitelli sanayiye yakınım elbet muadil birşeyler bulabilirim diye düşünüyorum.
Şuan için sensörün bulunduğu kısmı ve soket içerisini temizledim , hata kodlarını sildim . Sorun yok
Yardımınız için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben Renault servisinden orjinal oringleri aldım. Magmetti marelli marka. Yan sanayi bir malzeme kullanmadım.
Sizdeki sorun bendeki sorun ile alakalı değil.
Aynı ölçüde oring alırsanız sorununuz çözülür. Orjinal almanıza gerek yok zaten bulma ihtimalinizde yok. Anca rese otoda varsa vardır. Servis bu conta takımını satmıyor.
Sizdeki gelen sıvıda robot yağı. Tavsiyem oringleri değiştirken sonra robot sıvısınıda petronas tutela cs ile değiştirin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X