Şimdi Ara

..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB * :::.. (746. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.224
Cevap
61
Favori
2.286.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıfır 1.3 multijet pop alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
  • Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Babam da 1.3 MJ 75 hp Safeline aldı birkaç gün önce, bu hafta sonu teslim edilecek. 5 sene gibi uzun sayılabilecek bir aradan sonra yine hafif ticari sahibi olduk. Yazılanlara göre hususi kamyonet olarak tescil edilen ve hususi amaçla kullanılan araçlardan belge istenmiyor, bizde bu amaçla kullanmak üzere aldık fakat internette her kafadan bir ses çıkıyor. Şahsımıza ait eşyaları illaki taşıyacağız bir yerden bir yere, bakalım inşallah herhangi bir sürpriz cezayla karşılaşmayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efk0 -- 20 Kasım 2015; 0:37:40 >
  • efk0 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. sizin aracınız da hayırlı uğurlu olsun.
    ben daha çok şehir içi kullanacağım. yazın ve bayramlarda şehir dışı olacak. hem dizel hem ucuz olsun hem de içi ferah olduğu için tercih ettim.
    bu ceza olayını hiç duymadım. şehir dışı yolculuklarda valizimiz eşyalarımız illa ki olacak.
    ne için ceza kesiliyor?
  • http://www.10numarafiat.com

Linkte yetki belgeleri sekmesinde detaylı şekilde yazılmış, buradan bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • arkadaşlar lastiklere kaç hava vuruyorsunuz?
  • 2008 Fiorino aracıma yapmış oldugum kamera montajından kareler ve videosu....

• Arkadaşlar 1.4 benzin lpg ki fiorino almayı düşünüyorum çekişi nasıldır bilen vardır İllaki kullanan arakadaşalar yardımcı olabilirmi? Birde bu arka bagaj yanlarında cam olup olmaması vergi açısından bi sıkıntı yaratır mı? Bilgilendirirseniz sevinirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracin akusunu defistirdikten sonra tek dokunusta acilip kapanan camlar simdi tek dokunusta aciliyor fakat kapatirken simdi cam kapanincaya kadar tusa basili tutulmasi gerekiyor bu sorunun neden kaynaklanmis olabilir.

• serrko kullanıcısına yanıt
    Hocam elinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş ve çok başarılı. Tek eksik oda eksik değilde olsa daha güzel oluru; kabloların görüntüsü (tabletteki), iyigünlerde kazasız belasız kullanın inşallah. saygılar.
  • arabanın sağ koltuk kemer sesini servisde kapattırmıştım.geçen gün saati ayarlarken menüde koltuk kemer uyarı sesi menüsü çıktı yanlışlıkla uyarı sesini açtım.şimdide kapata mıyorum , menüde kemer uyarı sesi bir daha çıkmadı.bunun gizli kodunu bilen varmı , saati ayarlarken demek cift tuş bastım gizli menü açıldı heralde.
    kemer sesi kapatmazsam yolcu otursa kemer taksa dahi sık sık kemer tak uyarısı veriyor.Aracı aldığımdan beri sağ koltuk kemer problemi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Orijinalden alıntı: serrko

2008 Fiorino aracıma yapmış oldugum kamera montajından kareler ve videosu....

[DHTUBE=https://ww.youtubem/watch?v=3W4qSGAoBo]

Beğendim güzel olmus. Hocam bende nemo var 2010 model. Blaupunkt teyp var. Aux girisi icin kablo takicam ama teybi nasil sokucem bilmiyorum.

fiorino ile aynı şu şekilde video mevcut 4 tane yuva var normalde aparatı oluyor bnde var :) bastırıp çeklince çıkıyor basit yani

video

• quote:

Orijinalden alıntı: srdrgkdmr

Hocam elinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş ve çok başarılı. Tek eksik oda eksik değilde olsa daha güzel oluru; kabloların görüntüsü (tabletteki), iyigünlerde kazasız belasız kullanın inşallah. saygılar.

saygı bizden kardeşim daha iyiyisi seninle olsun ileriki projemde tamamen kablosuz şarj ve ses olacak bloutootlu direksiyon kol kumandası da eklicem ve panele gömme teyb gibi olacak

bu şeliklde örnek olacak olursa benimde ilham aldığım video bu abimiz yapmış :)

• Arkadaslar bende nemo düşünüyorum öğrenciyim 75bg nasildir cekisi 0km alacağım

• Merhaba beyler, 2016 fiorino combi 1.3 multijet 95 hp sıfır araç aldık. Aracın fabrika yakıt tüketimi değerleri ortalama 3.8 ile 5.2 arasında ancak en sakin kullanımda dahi 8 lt yakıyor. Acaba problem mi vardır yoksa fabrika verileri bir kandırmaca mı?

• MerhABalar arkadaşlar. Bende 2010 model fiorino dynamic multijet var 75 b-). İzmirden bursaya gidip geldim oradada gezdim.tam 700 km yol yaptım. Yakıt aldığım yerden tekrar full yaptım. Tam 33 ltre yakıt yakmış.
    Yakiti 3.09 dam aldım. 103 tlye full oldu.
    Yani 14 kuruş yaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stetra -- 31 Ocak 2016; 3:01:14 >
  • Merhaba Arkadaşlar,

2 Hafta önce 46,750 TL ye 1,3 Premio 75 HP Fiorino aldık şu an araç 100 Km de yol bilgisayarı yakıtı ortalama 9,2 LT gösteriyor. Yakıt şu an için oldukça fazla zamanla düşer mi bilginiz var mı acaba?

• 2010 model citroen nemo aracimizda resimdeki kola bastığımızda kolun içindeki tuş takılı kalıyor. Çıkartmak için bayağı uğraşıyorum. Bu kolun takilma sebebi nedir? Nasil çözebilirim? Bu arada kol hic değişmedi fabrikada takilan kol bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

2010 model citroen nemo aracimizda resimdeki kola bastığımızda kolun içindeki tuş takılı kalıyor. Çıkartmak için bayağı uğraşıyorum. Bu kolun takilma sebebi nedir? Nasil çözebilirim? Bu arada kol hic değişmedi fabrikada takilan kol bu.

kolun icinde kilite giden bir halat var, sökülüp halatı kontrol ediniz gerekiyorsa biraz gres veya yag ile çözebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Premio340 P kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal düşer ama düşmezse servise mutlaka gösterin.
    ben kasım ayında aldım, o zamandan beri çoğunlukla 5,9 gördüm. hatırladığım kadarıyla bir kere 6,4 görmüştüm. şu anda da 5,9 gösteriyor.
  • ertanolur kullanıcısına yanıt
    Aracınız kaç km de daha bizimki 150 km de düşmesi için biraz yol yapmak lazım anlaşılan.
  • 
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.