Şimdi Ara

..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB * :::.. (747. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.224
Cevap
61
Favori
2.286.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Premio340

Merhaba Arkadaşlar,

2 Hafta önce 46,750 TL ye 1,3 Premio 75 HP Fiorino aldık şu an araç 100 Km de yol bilgisayarı yakıtı ortalama 9,2 LT gösteriyor. Yakıt şu an için oldukça fazla zamanla düşer mi bilginiz var mı acaba?

Hayrlı olsun kazasz belasz kullanın

İlk bakımdan sonra düşecek rahat olun, trafk yoğunlgna göre 5-7 litre arası oynar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Premio340

Aracınız kaç km de daha bizimki 150 km de düşmesi için biraz yol yapmak lazım anlaşılan.

1200 km oldu.
  • yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, keşke bahsettiğiniz rakamları görebilsek anlaşılan birazcık yol yapmak gerekecek. :)
  • Aradaşlar benim aracın en son kısmında cam yok oraya cam şeklinde folyo yapıştırma felan görüm bilgisi veya nasıl temin ederim yardımcı olacak varmı
  • Arkadasşlar bende fiorino 2009 combi emotion var geçen kar yagdıgında zincir taktm. benim zincirler karmatik serme zincirler ve kalın oldukları için çamurluğun alt kısmındaki plastik parçaları parçaladı. bunların orjinali ile yan ürünü çok farkeder mi ? acaba
  • Arkadaşlar benim aracım 2010 fio emotion kalkislarda titreme yapıyor enjektör temizliği yaptırdım yine aynı bunun sebebi nedir
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 2010 fiorino 150binde kaç para eder
  • Emotion sa eğer durumuna göre 24 eder

• Fiorino'da Aux(kulaklık girişi) kablosu için yer var mı? Arabayı kullanan biri söylerse sevinirim. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar fiorino aracının ortadaki havalandırma petegi ni içine düşürdüm bunu nasıl çıkarabiliriz acaba bakınca görünmüyor ayağa veya kafaya konum değiştirmeye çalışınca takılıyor büyük ihtimalle takıldı orada bi yere nasıl bir hamle ile cikabilir

• Arkadaşlar lastikleri yenilemeyi düşünüyorum, marka ebat tavsiyeleriniz nedir? Orjinali 195,55,r16 ayni ölçüler fiyat olarak biraz pahali acaba ölçüleri degiştirsem mi? Mesela 205 olsa kullanimda artilar eksiler neler olur? Marka model tavsiyelerinizide bekliyorum, saygilar iyiforumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: srdrgkdmr

Arkadaşlar lastikleri yenilemeyi düşünüyorum, marka ebat tavsiyeleriniz nedir? Orjinali 195,55,r16 ayni ölçüler fiyat olarak biraz pahali acaba ölçüleri degiştirsem mi? Mesela 205 olsa kullanimda artilar eksiler neler olur? Marka model tavsiyelerinizide bekliyorum, saygilar iyiforumlar.

Bunu bende merak etmekteyim. Yaz lastiklerine geçmem gerek artık

• quote:

Orijinalden alıntı: 45HC6998

Arkadaşlar benim aracım 2010 fio emotion kalkislarda titreme yapıyor enjektör temizliği yaptırdım yine aynı bunun sebebi nedir
    Bu mesaja eklenen görseller:

hocam bizde gri citroen nemo var.siyah tampon sevmiyorum. sizinki gibi tamponlari gri nasil yaparım? boyatmak mi iyi yoksa orjinal gri boyali almak mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 6 Mayıs 2016; 0:29:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: srdrgkdmr

Arkadaşlar lastikleri yenilemeyi düşünüyorum, marka ebat tavsiyeleriniz nedir? Orjinali 195,55,r16 ayni ölçüler fiyat olarak biraz pahali acaba ölçüleri degiştirsem mi? Mesela 205 olsa kullanimda artilar eksiler neler olur? Marka model tavsiyelerinizide bekliyorum, saygilar iyiforumlar.

205/55/16 kullanıyorum aracımda 195 le hiç kullanmadım 195 e nazaran artı eksisini bilemeyeceğim.
    205 tabanın eksi yönünü görmedim çekiş güzel yakıt şehir içi ort. 6 litre otomatik vites tavsiye ederim.

• Bende de 2012 Model Fiorino Combimix 75 hp var.
    Allah cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Saygılar...
  • Merhabalar. Kış lastiğim petlas. Yaz lastiğinde ise kumho yada petlas arasında kaldık fazla uzun yola giden biri değilim. İş için kullanıyorum. Toptancıya un şeker vs almaya gidiyoruz sadece. Ondan çok pahalı birşey istemiyorum. Kumho 20 tl daha ucuz petlasa göre. Sizler neler kullanıyorsunuz. Bu markaları kullanan varmı neyi önerirsiniz.

• yasinoznalcin Y kullanıcısına yanıt
    petlas öneririm.ucuz olan hangsiyse onu alın.
  • zaftolga Z kullanıcısına yanıt
    Kumho siparişini verdim. Salı elime ulaşıcak. Birkaç kullanınca yorumlarımı yazarım. Cevap için teşekkürler

• yasinoznalcin Y kullanıcısına yanıt
    nasıl yeni lastikler geldi mi ? memnunmussunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.