Şimdi Ara

Fiat fiorino müzik sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalr arkadaşlar orjinal teybi sökmeden neler bağlayabilrim tabi teybi yakmayalım da :D

• quote:

Orijinalden alıntı: alivemad

merhabalr arkadaşlar orjinal teybi sökmeden neler bağlayabilrim tabi teybi yakmayalım da :D

bu şekilde sorarsan teybe ip bağlarsın ancak.

Bütçe nedir ne tarz müzikler dinlersin nasıl bir ses istiyorsun gibi kriterleri verirsen daha net cevaplar alırsın
  • daha çok yabancı club veya trance music dinliyorum tabi bunun yanında türkçe pop ;

elimde ön arka olmak üzere iki çift kompenant var kicker
    1 bas kicker kutulu
    2 anfi
    bir kapasitör var

orjinal teybe bağlayıp dinlemek istiyorum teybi yakmam heralde bunun için aparat almam gerekiyormus teybden anfi çıkışı almak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alivemad -- 5 Mart 2014; 10:56:17 >
  • quote:

daha çok yabancı club veya trance music dinliyorum tabi bunun yanında türkçe pop ;

elimde ön arka olmak üzere iki çift kompenant var kicker
    1 bas kicker kutulu
    2 anfi
    bir kapasitör var

orjinal teybe bağlayıp dinlemek istiyorum teybi yakmam heralde bunun için aparat almam gerekiyormus teybden anfi çıkışı almak için

pioneer gm6500f alabilirsin line çıkışına bağlayıp bass + 1 takım kompenantı bağlarsın sıkıntı olmaz teybe de sıkıntı yaratmaz

• elimde 2 adet anfi var bu cihazların hepsini destekleyen bir daha neden alayım veya o yazdığın ne işe yarıyor anfi değilmi ? bu konuda bilgim yok
  • bygamer B kullanıcısına yanıt
    bu fiorino ya daha önce cihaz bağlayan varmı ? sadece öndeki kapı lara kompenant ı bağlasam arkadalar 10 cm olduğu için iptal etmek yerıne onlarda kalsa iş görürmü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

quote:

merhabalr arkadaşlar orjinal teybi sökmeden neler bağlayabilrim tabi teybi yakmayalım da :D

bu şekilde sorarsan teybe ip bağlarsın ancak.

Bütçe nedir ne tarz müzikler dinlersin nasıl bir ses istiyorsun gibi kriterleri verirsen daha net cevaplar alırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Express vs Fiat Fiorino
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardımlarınız makaralarınız için sağolun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.