Bildirim
FİAT FİORİNO TAVSİYE
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Dün eniştelerin Fiorino ile işimiz oldu, baya kullandım, aynalarında dışbükey kısım olmaması sebebiyle kör nokta sorunu fark ettim, onun dışında donanımı, işlevselliği, ekonomikliği ile güzel bir araç. Ticari olarak kullanılacaksa alınır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Arif
Dün eniştelerin Fiorino ile işimiz oldu, baya kullandım, aynalarında dışbükey kısım olmaması sebebiyle kör nokta sorunu fark ettim, onun dışında donanımı, işlevselliği, ekonomikliği ile güzel bir araç. Ticari olarak kullanılacaksa alınır.
aynen tıcaret için kullanılcak hafif yük falan
90 beygirligi ile 75 lik arasında çok fark varmı birde trekking serisi aradaki fiyat farkına değermi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: sefaMseven
quote:
Dün eniştelerin Fiorino ile işimiz oldu, baya kullandım, aynalarında dışbükey kısım olmaması sebebiyle kör nokta sorunu fark ettim, onun dışında donanımı, işlevselliği, ekonomikliği ile güzel bir araç. Ticari olarak kullanılacaksa alınır.
90 beygirligi ile 75 lik arasında çok fark varmı birde trekking serisi aradaki fiyat farkına değermi ?
Benim kullandığım 75'likti, alt devirlerde hızlanma biraz yavaş, zaten multijet motorun genel özelliği bu, opel astra 1.3'te de aynı sıkıntı var, onun dışında 2. vites ve üstlerinde turbonun da desteği ile herhangi bir sıkıntı yok, ben kullanırken çok bir yük yoktu, 100 kilo yoktur, 2 tane kapı götürdük bahçeye ama enişteler (teyzemin kocası ve damadı) ziraat mühendisi tohum, zirai ilaç, sıvı gübre falan satıyorlar, 700~800 kg yükledikleri oluyor, eğer sıkıntıları olsa değiştirirlerdi, çok memnunlar
baz donanımdı araç, klima yoktu, manueldi, tek sıra koltuk vardı, sürüşü gayet zevkli, rahattı, uzun yolda nasıl olur bilmiyorum, şehir içinde gayet pratik
abs+ebd
sürücü hava yastığı,
elektrikli, ısıtmalı ayna,
emniyet kemer uyarısı,
elektrikli far yükseklik ayarı,
radyo cd çalar,
uzaktan kumandalı sustalı anahtarlı merkezi kilit,
yüksekliği ayarlanabilir hidrolik direksiyon,
yol bilgisayarı,
hız uyarısı, (90'a gelince ötmeye başladı, acaba bişey mi oldu dedim ekranda hız uyarısı yazıyor, önceden istediğin hızı ayarlayabiliyorsun)
park lambası (gece sağ veya sol parkları yanık bırakabiliyorsun,
arka kapılar 90 derece veya 180 derece açılabiliyor
2 adet 12V soket
kol dayama
follow me home
otomatik açılıp kapanan elektrikli ön camlar
treeking serisini çok bilmiyorum, şimdi şöyle bir baktım, daha çok hususi kullanıma yönelik gibi geldi bana, en önemlisi esp ve 4 airbag var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 8 Haziran 2012; 14:38:17 >
-
75lik arasında çok fark yok.
75 lik alıp chipo tuning uygulanırsa 95likten daha performanslı hale geliyor. -
quote:
quote:
quote:
90 beygirligi ile 75 lik arasında çok fark varmı birde trekking serisi aradaki fiyat farkına değermi ?
Benim kullandığım 75'likti, alt devirlerde hızlanma biraz yavaş, zaten multijet motorun genel özelliği bu, opel astra 1.3'te de aynı sıkıntı var, onun dışında 2. vites ve üstlerinde turbonun da desteği ile herhangi bir sıkıntı yok, ben kullanırken çok bir yük yoktu, 100 kilo yoktur, 2 tane kapı götürdük bahçeye ama enişteler (teyzemin kocası ve damadı) ziraat mühendisi tohum, zirai ilaç, sıvı gübre falan satıyorlar, 700~800 kg yükledikleri oluyor, eğer sıkıntıları olsa değiştirirlerdi, çok memnunlar
baz donanımdı araç, klima yoktu, manueldi, tek sıra koltuk vardı, sürüşü gayet zevkli, rahattı, uzun yolda nasıl olur bilmiyorum, şehir içinde gayet pratik
abs+ebd
sürücü hava yastığı,
elektrikli, ısıtmalı ayna,
emniyet kemer uyarısı,
elektrikli far yükseklik ayarı,
radyo cd çalar,
uzaktan kumandalı sustalı anahtarlı merkezi kilit,
yüksekliği ayarlanabilir hidrolik direksiyon,
yol bilgisayarı,
hız uyarısı, (90'a gelince ötmeye başladı, acaba bişey mi oldu dedim ekranda hız uyarısı yazıyor, önceden istediğin hızı ayarlayabiliyorsun)
park lambası (gece sağ veya sol parkları yanık bırakabiliyorsun,
arka kapılar 90 derece veya 180 derece açılabiliyor
2 adet 12V soket
kol dayama
follow me home
otomatik açılıp kapanan elektrikli ön camlar
treeking serisini çok bilmiyorum, şimdi şöyle bir baktım, daha çok hususi kullanıma yönelik gibi geldi bana, en önemlisi esp ve 4 airbag var
ilgilendiğin için çok teşekkürler bütçeyi sarsmayan birşey bulursak almayı düşünüyoruz
-
quote:
2008 model daihatsu teriosumuzu yakıttan dolayı sattık ve fiorino düşünüyoruz otomatik seçeneği oldugu için tavsiye edermisiniz
ben kesinlikle tavsiye ederim fiatın tüm araçları gerek performans olsun gerek yakıt tüketimi olsun gerekse karizma olsun premium seviyesinde araçlar.fiorinoda sınıfının en sağlam ve en yakışıklı arabası.birkaç yerde karşılaştırmalı testler sonucu en sağlam şanzımanında fiatta olduğunun ortaya çıktığını okumuştum. -
3 aydır kullanıyoruz yol tutuşu hariç çok memnunuz. -
kesinlikle almanızı öneririm kullandıgım en rahat araba diyebilirim acemi adamın altına ver kesinlikle usta olur çok rahat araba :)
not:fiorino yetkili bayi değilim :) -
şirkette bu aracın 1.4 hdı nemo olanı var hemen hemen aynı sanırım motor hariç.
yaklasık 10.000 km kullandım
konfor berbat
yoltutuş vasat
frenler cok ıyı
abs olur olmaz devreye giriyor.
arka kapıları ıcerden açma kapama sorun oluyor aşşağıdakı mandaldan açma yukarıdakı mandaldan kapama gibi
alt devirler berbat ama araba 3. vitese geçince kendine gelıyor
170-175 arası bir sürrate ulaşmıştım ama gerçekten korkutum.
yüksek bir oturma stili var kimine güven kimine camdan ucacakmıs hıssı verıyor.
arka koltuklar gerçekten cok kotu insanın belını ağrıtıyor.
kısacası aile için almayın derim.
ama yakıtta cımrı ticaret için cok iyi olur.
saygılarımla
hasan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X