Şimdi Ara

Fiat fiorino yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiorino model aracım uzun yolda yağ lambası yanıp sönmeye başladı. Yağı değiştirin diye uyarı verdi.

1 gün sonra kontak açtığımda abs devre dışı, asr devre dışı, airbag devre dışı uyarısı verdi. Bu uyarılar daha sonra gitti.

Dün kontak açtığımda da ön ısıtma bujilerini kontrol edin uyarısı verdi. Bunların hepsi 5 gün içinde oldu. Araç 2014 model 115 binde. Neden yapıyor olabilir?

Bir de ilk 2 gün marş basınca araba çalıştıktan sonra vıyrttttt diye ses geliyodu. O seste gitti

Edit: Problem ön ısıtma bujilerinden 2 tanesinin değişmesiyle düzeldi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguccc -- 7 Eylül 2019; 10:49:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzen bir sorun yaşadım. Problem yağ müşürü çıkmıştı. 2013 dacia dokker 160 binde kullanıyorum. 2500 devirden sonra yağ lambası yanıp sönüyordu. Aracın yağını günlük çalıştırmadan önce kontrol et servise gidene kadar. Beyinsel bir problemde olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aküye baktırın hocam, akü bitmeye yakın ya da düşük voltajlarda sapıtıp saçma sapan uyarı ışıkları yakabiliyor.
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Ben de aküden şüpheleniyorum hocam. Marşa basınca tepe lambam aşırı gidiyor

• Akü gibi geldi bana. Bendede nemo var. Bu araçlarda marşa basmadan ışıklar söndükten sonra en az 5 sn beklemek lazım. Hemen marş basınca illa sıkıntı yapıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.