Şimdi Ara

1.5 TSI 150ps Golf DSG Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
18.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu motor seçeneğinde dsg ıslak mı kuru kavrama mı bileniniz var mı acaba?

• Bu dsg patlarcıların hiçbirinin dsg kullandığı felan yok. Sağdan soldan duyduklarını anlatıyorlar. Gerçek verilerle konuşan bir tanesine denk gelmedim.

Şuan kullandığım araç dahil 4. kez kuru kavrama dsg şanzuman araba aldım. Hiçbiri de patlamadı.Bir önceki aracımı 1.6 tdi dsg yi 175k de sıfır sorunla sattım. Dsg leri zaten 250 NM tork üzerinde üretmiyorlar ne patlaması çatlaması.
    quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

Bu dsg patlarcıların hiçbirinin dsg kullandığı felan yok. Sağdan soldan duyduklarını anlatıyorlar. Gerçek verilerle konuşan bir tanesine denk gelmedim.

Şuan kullandığım araç dahil 4. kez kuru kavrama dsg şanzuman araba aldım. Hiçbiri de patlamadı.Bir önceki aracımı 1.6 tdi dsg yi 175k de sıfır sorunla sattım. Dsg leri zaten 250 NM tork üzerinde üretmiyorlar ne patlaması çatlaması.
    2013 polo tdi dsg aracımız 60bin km de şanzıman arızası sebebiyle yolda bıraktı. Saygılar.
    emrdmr1 kullanıcısına yanıt
    emrdmr1 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Bu dsg patlarcıların hiçbirinin dsg kullandığı felan yok. Sağdan soldan duyduklarını anlatıyorlar. Gerçek verilerle konuşan bir tanesine denk gelmedim.

1.5 TSI  150ps Golf DSG Hakkında
    Aynen ya hiç bozulan dsg yok aslında bir iki tanesi kullanmasını bilmiyor bozuyor geliyor forumda ağlıyor sonra burada bar bar bağırınca herkes dsg arızalı sanıyor aslında yok öyle bir şey dsg çok sağlam mükemmel en hızlı vites geçişi onda dünyada milyon satan marka yani sonuçta millet dsgyi kıskanıyeh.
    TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    TheCaliph_ demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

O kadar DSG'yi savunanları taşladılar şimdi biri çıkmış DSG hakkında yanlış bilgi veriyor ama artı alıyor.

Alternatif evrende miyiz ne oluyor ? İklimler bozuldu, DSG artılanıyor kıyamet mi yaklaşıyor ?
    Dostum bizim patlıyor dediğimiz zırt pırt kavrama yemesi mekatronik bozması yani 3. Kullanıcının cebinden bakım masrafı dışında ekstra bir masraf çıkması. Adamın mekatroniği bozuluyor iyi niyet adı altında parasını alıp yapıyorlar adam da buna seviniyor. Cebinden para çıkıyor ancak kullandığı malın sorunlu olduğunu hala kabul etmiyor. Neden çünkü o bir vw. İnsanları anlamak güç. Malının kölesi olunca böyle oluyor işte. Kötü hiçbir yanını duymak istemiyorlar. Adam yazmış ki yok 200 bin kullandım hiç sıkıntı olmadı o kadar insan da artılamış. 200 binde kaç defa kavrama değiştirdi kaç defa mekatronik değiştirdi söylemiyor. Cebinden kaç para çıktı söylemiyor. Buna verdiği parayı da masraf saymıyor. Onun için de patlamış olmuyor. Aynı düşünceden haraketle de insanlar 1.2 tsi 1.4 tsi 4-5 litre yakıyor zannedip alıyor sonra forum köşelerinde ağlıyor bu araba neden 8-9 litre yakıyor bozuk mu diye.
  • Kuru
  • Patlayan tip kavramalı
  • Bu DSG patlama sorunu sadece kuru kavramada mı oluyor yoksa ıslak kavramada da böyle bir sorun var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Seviye yerlerde iyi kapak olmuş tabiri caizse
  • Çare Honda civic hb 1.5 182hp sport plus.
  • Konuya atılan ilk cevap harici bilgi yok, daha 10 mesaj olmadan tartışma ortamına dönüşüm sağlanmış, tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanzoli

Bu DSG patlama sorunu sadece kuru kavramada mı oluyor yoksa ıslak kavramada da böyle bir sorun var mı ?
    ıslak kavrama ısınmayı önler ısınmayınca da mekatronik bozulma ihtimali düşer ancak kavrama değişimi tüm yarı otomatikleride farz.
  • Bu dsg patlarcıların hiçbirinin dsg kullandığı felan yok. Sağdan soldan duyduklarını anlatıyorlar. Gerçek verilerle konuşan bir tanesine denk gelmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Bu mesaj silindi.
    KEDİ uzanamadığı ciğere mundar dermiş
  • Torku 250 olan DSG lerin tamamı yanlış bilmiyorsam DQ200 yani 7 ileri kuru kavrama. Bu şanzıman Dünya'da adı çıkmış olan şanzıman yurt dışında çağırıyorlar ediyorlar ama bizi çağıran olmadı mesela Türkiye'de.
  • emrdmr1 kullanıcısına yanıt
    Bu motorun torku 250nm 1.4ler 200nm o yüzden sordum
  • Manuel yok mu niye bile bile bu çukura atlıyorsunuz? Siz aldıkça adamlarda satar böyle işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 14 Mart 2019; 10:54:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Bu motorun torku 250nm 1.4ler 200nm o yüzden sordum
    1.4 250 Nm olanlar var mesela 1.4 180 lik 250 Nm aracımda DQ200 var. Bu şanzımanın limiti 250 Nm ve sorunlu olan yani adı çıkan bu şanzıman. 250 ve üstünde ise 6 ileri ıslak var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 14 Mart 2019; 11:3:40 >
  • quote:

Bugatti Chiron da da dsg var.
    DSG patmalasi forum efsanesi.
  • O kadar DSG'yi savunanları taşladılar şimdi biri çıkmış DSG hakkında yanlış bilgi veriyor ama artı alıyor.

Alternatif evrende miyiz ne oluyor ? İklimler bozuldu, DSG artılanıyor kıyamet mi yaklaşıyor ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.