Şimdi Ara

Fiat Freemont aldım :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
715
Cevap
20
Favori
159.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı biraz pahalı gibi duruyor ilk bakışta ama böyle büyük suv,minivan,station, 4x4, dizel,otomatik vites özellikleri olan ve orta sınıfa hitap eden(yakıt tüketimi,bakım masrafları vs) bir araçta pek piyasada. O yüzden pahalı dememiz için rakipleri olması lazım ki ona göre yorum yapabilelim.Tekel gibi bir durum var şu anda.

Hayırlı olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 23 Ocak 2013; 18:58:08 >
  • hayırlı uğurlu olsun
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromedaxe -- 27 Kasım 2020; 12:6:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dodge'sini alaydın keşke
  • Hayırlı olsun.
  • Fiati biraz pahali ama hayirlisi olsun

• Bu fiyata alinabilecek en guzel araci almissiniz bence. İyi gunlerde kullanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Passat 2.0 highline 120 bin lira olmuş hala pahalı diyenler var.

Vw ama

• Hayirli olsun allah kaza bela vermesin

119.000 tlye q5 almistim 2000 tdi otomatik 4 ceker ne gunlerdi o gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 23 Ocak 2013; 19:21:56 >
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
  • medeni cesaretinizden dolayı sizi can-ı gönülden tebrik ediyorum. gerçekten çok güzel bir tercih yapmışsınız. herkesin yapabileceği bir tercih değil. hayırlı olsun aracınız.
  • Hayırlı olsun hocam. Benim kesinlikle yapacağım bişey değil ayrı konu.
  • Araci kullanmis biri olarak yaziyorum ben basarili buldum rakibinin 4x2 captiva oldugunu dusunmuyorum. Arac cok uzun motor basarili aracin icinde bir suru cepler saklama bolmeleri var cok basarili ve buyuk bir lcd ekrani var gaza basinca kafasi kalkan onden ceker suvlarin aksine 4x4 anlik devreye girip aracin kalkista yere yapismasini sagliyor.
    Eksilere gelirsek klima vs dugmeleri sanki 80li yillarin japon arabalari gibi daha guzel olabilirdi cam tavan secenegi yok sunroof lu almaniz iyi olmus kucuk bir sroof olsa da hic olmamasinin yaratacagi karanliktan iyidir. Arac bence fiyatini Tr fiyatlari kapsaminda kiyaslarsak hakediyor. 2. el olarak markasinin Fiat olmasi avantaj servis yayginlik vs sonucta bu araci 18 lik freshman almayacak 2. elde de evli, cocuklu ve cocukarabasi vs icin alan ihtiyaci olan belli egitim ve seviyeye sahip kitle alacak o nedenle TR pazari icin fiyat fayda olarak ideal bir aile suvu.

• şöyle bir tanıtım görseli var ve aracı merak edenler izlemeli.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli günlerde kullanın.

Şuanda piyasada 4x4 özelliği olan tam otomatik vites kutusu dizel ve donanımlı modellerden biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

freemont fiat asıllı dodge .bmw cipler 4x4 o kadar para ediyorda freemont gbı super arac o para etmesn!freemont captıvayla degıl X5 le karsılastrlmalı

albeayıda 320 ile mı karşılaştıralım ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

şöyle bir tanıtım görseli var ve aracı merak edenler izlemeli.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli günlerde kullanın.

Şuanda piyasada 4x4 özelliği olan tam otomatik vites kutusu dizel ve donanımlı modellerden biri

Aracın tasarımı iyi gerçekten.Konuya girdiğimde,fiyatı gördüğümde FIAT için çok dedim ama videoyu izledikten sonra fikrim değişti.
    Güle güle,kazasız belasız kullanın hocam.

• Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bu aracın URBAN modelini alan var mı acaba, arka park sensörü far sensörü otomatik kararan ayna bluetoth bile yok. e yuh yani. Birde ben mi göremedim yoksa bu aracın full olanında dahi bi-xenon yok ?
  • SS olmazsa inanmam
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Arkadaslar marka onyargisi yasadiginizdan dolayi sizi cok iyi anliyorum. Size tek bir sorum olucak.

112 bin liraya 4x4 aktarimli, 2000cc dizel, 170hp otomatik sanzimanli,alpine muzik sistemi olan, keyles-go olan, turkiyenin her yaninda yetkili servisi olan, yedek parca sikintisi yasamayacagim, sehir icinde 8.5 litre mazot yakan agzina kadar dolu bir araba bir arac var mi?
    Varsa soyleyin dun aldigim freemontu satip gidip ondan alayim :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.