Şimdi Ara

Fiat Freemont aldım :) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
20
Favori
159.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hala kullanıyor musunuz hocam?
  • Otomatik şanzıman tork konvertörlü mü? 6At şanzıman
    Yoksa yarı otomatik mi?
  • 2013 ocakta bu araca 112bın tl vermek cok ıddıalıymıs :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Bugün 2012 model 161binde bir araç aldım. aldığım gün malesef satıcının bana söylemediği 2 kronik sorun ile karşılaştım. bluetooth çalışmıyor ve el freni lambası seyir halinde araç yokuş aşağı giderken yanıyor sonrasında sönüyor. bu arızalar için bir çözümü olan ya da sebebini bilen var mıdır? bir de umarım şanzımanda bir sorun yaşamam. hem yağ kaçağı mevcut hem de vites geçişleri biraz vuruntulu oluyor. araç çok güzel fakat pişman olmak üzereyim.
  • ismet89 İ kullanıcısına yanıt
    araştırmadan aldıysanız kabullenmesi zor. araştırıp razı olup aldıysanız, hayırlı ve geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ismet89

Merhabalar. Bugün 2012 model 161binde bir araç aldım. aldığım gün malesef satıcının bana söylemediği 2 kronik sorun ile karşılaştım. bluetooth çalışmıyor ve el freni lambası seyir halinde araç yokuş aşağı giderken yanıyor sonrasında sönüyor. bu arızalar için bir çözümü olan ya da sebebini bilen var mıdır? bir de umarım şanzımanda bir sorun yaşamam. hem yağ kaçağı mevcut hem de vites geçişleri biraz vuruntulu oluyor. araç çok güzel fakat pişman olmak üzereyim.
    Vites geçişlerinde vuruntu varsa revizyon görmesi gerek. Geçmiş olsun. El freni lambası ise sensör kaynaklı gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Vites geçişlerinde vuruntu varsa revizyon görmesi gerek. Geçmiş olsun. El freni lambası ise sensör kaynaklı gibi görünüyor.

Alıntıları Göster
    Şanzıman kronik sorunlu ne yazık ki. Atco ya götürüp komple revizyon yaptırabilirsiniz. 15 bin tutuyor diyolardı en son

• ismet89 İ kullanıcısına yanıt
    Vuruntu sırasında devir saatinde dalgalanma varmı dikkatli bakın varsa arıza vardır.
    2. el araç olur öyle şeyler bunları bilerek alıyoruz. Bluetooth işi farklı şekilde çözebilirsin imkan çok...belki senin telefonla anlaşamamıştır...

• quote:

Merhabalar. Bugün 2012 model 161binde bir araç aldım. aldığım gün malesef satıcının bana söylemediği 2 kronik sorun ile karşılaştım. bluetooth çalışmıyor ve el freni lambası seyir halinde araç yokuş aşağı giderken yanıyor sonrasında sönüyor. bu arızalar için bir çözümü olan ya da sebebini bilen var mıdır? bir de umarım şanzımanda bir sorun yaşamam. hem yağ kaçağı mevcut hem de vites geçişleri biraz vuruntulu oluyor. araç çok güzel fakat pişman olmak üzereyim.
    Yokuslarda yanan el fren isiginin sebebi %99 fren hidroliginin azligindandir ilave ederseniz yanmaz

• quote:

Fren hidrolik kutusunda seviye sensoru olabilir. Benim vitara da da balata azaldiginda fren sivisi asagi cokuyor ve yokuslarda elfreni uyarisi cikiyor. Balata degisimi ya da hidrolik sivisini tamamlayip deneyin. Duzelmiyorsa el freninin altindaki switche bakilmasi lazim basit bir mevzu caninizi sikmaya degmez.

• Bu zamanda üstüne mont alsan züğürtsün ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu araca hastayım ama korkutuyor.

hem şanzıman, hem türkçe olmayan menü, hem kronikleşen bazı sıkıntılarından dolayı ancak bakıyorum.

• Uzun zamandır bakınıyordum alsam mı almasam mı derken 90-110 bindeki fiyatlar malum 200+ oldu :) Araçta bize artık hayal oldu.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 8 Şubat 2021; 14:24:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

112 bine sütbeyazı bmw e92 3.20 coupe alırdım ben :) resime bakta bi için yansın :D:D

adam o 320 yi akrabalarıyla alıp götürecek ebatta araba almış, o paraya 320 alırdım nasıl bir kafadır? neyin ürünüdür? ne kadar acınasıdır? kıyaslanan araçlar bak ya..

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.