Şimdi Ara

Fiat Freemont aldım :) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
20
Favori
159.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bayide kapısını bile açmamışlar bi içine oturup mıncıklayamadık freemontu

Bayide kapısı açılmamış bir araç varsa ve bakmak istiyorsam hemen açtırıyorum. Ne demek kapalı koymasın ozaman showroom a
  • freemont un yerden yüksekliği ve yaklaşma açılarıyla ilgili bilgisi olan var mı arkadaslar
  • 2013 ocakta 110 bin tl olan araç, 2014 ocakta 150 bin olmuş... 90'larda en azından faiz getirisiyle enflasyondan bir yere kadar korunabiliyorduk. Şimdi en yüksek %10 faiz getirisine karşılık %50 enflasyon götürüsü var. Egonomimiz çoh iyi gidiyür meaşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

2013 ocakta 110 bin tl olan araç, 2014 ocakta 150 bin olmuş... 90'larda en azından faiz getirisiyle enflasyondan bir yere kadar korunabiliyorduk. Şimdi en yüksek %10 faiz getirisine karşılık %50 enflasyon götürüsü var. Egonomimiz çoh iyi gidiyür meaşallah.

40 bin mi, yok boyle bir olay dicem var. aracin fiyati yuksek olunca zaten zamin ufagida olsa yine yuh denirde, tespitiniz dogru ekonomimiz cok iyi 3 lira fiyatlar artiyorsa bizin gelirimiz 7 lira artiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aracı tekrar görmeye gittim, fiyatı sunrooflu Lounge model için 155 bin TL olmuş 2014 modellerde. Ayrıca bu depo kapağı meselesi var benim dikkat ettiğim. Eski aracım Bravo'da her benizn alırken anahtarı teslim etmek çok rahatsız ediciydi. 150 binlik bir araçta da aynı şekilde olması can sıkıcı. Bir arkadaş içerden açılıyor demişti ama bugün bayide baktığımda anahtar girişi vardı kapak üzerinde. Kullanan bir arkadaştan geri bildirim alabilir miyiz.
  • arklar bu arabanın fiyatı neden birden 150000e çıktı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: m184

arklar bu arabanın fiyatı neden birden 150000e çıktı??

150.000 TL ye sıfır Freemont alacağıma 1 yaşında ikinci el X3 almak daha mantıklı..

Fiyat artışı

ÖTV+2014 ZAMMI+KUR FARKI

• arkadaşlar arabada her ne kadar fiat etiketi olsada, bu araba jeep platformunda üretiliyor. eski jeep markasında karşılığı patriot
  • O tip araçlarda 0 km yerine ikinci eline bakmak daha uygun...Malum siteye girip bakın...Muhteşem FORD S MAX 2000 CC dizel 145 Hp çok değil 2 - 3 yaşında çok güzel fiyatla satılıyor..Aynı olay Freemont içinde olur...Arayın...Kolay gelsin..
  • ooov 112 bin fiyata vermek delilik olsa gerek :) hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
  • Araciniz hayirli olsun.Bizde bir ara bakmistik ama ben arka diz mesafesini biraz dar buldum onun disinda gayet guzel arac.Fiyat konusuna gelince, tum araclar suanki fiyatini haketmiyor zaten bu sebeple bu fiyat gayet normal
  • taşkafa T kullanıcısına yanıt

ben bunu alırım kalan 70 binlede 10 kez türkiye turu yaparım :)
  • fiat degil dodge aliyo gibi dusunurum ve param olsa hic inclemedim ancak captivadan hos duruyor alabilirdim

• Öyle veya böyle sınıfının en fazla satan araclardan biri oldu 2013 te...
  • zun zamandir dusunmekte oldugum bir arac ve su anda alim oncesi arastirmadayim:) birde sizlere sorayim istedim. su an elimde iki secenek var birincisi audi a6 ikinci el 2009 model ustu bir arac ve km olarak min 130000 civarlarinda ve fiyatlari 14 ile 17 bin euro arasi degisiyor. ikinci secenek olarak sifir fiat freemont 30000 euro. 15000 pesin kalanini 4 senede taksitle odeme.

egerki ihtiyaclarimi dusunecek olursak uzun boyumdan dolayi surus kolayligi olmasi ve icinin ferah olmasi benim icin onemli. tek cocugum var fakat turkiyeye tatile gittigim zaman tum ailem icin musait olan bir arac istiyorum. bir tarafta nasil kullanildigi bilinmeyen, ama audi gibi kaliteli ve ikinci el piyasasi kuvvetli bir arac diger tarafta ikinci el piyasasi daha yavas , fiyat olarak daha pahali sifir bir arac ama ihtiyacima daha uygun. maddi olarak ikiside zorlamaz ama gereksiz yere para vermekte mantikli gelmiyor.

simdi sizler olsaniz nasil dusunur ve hareket ederdiniz tum gorus v sorulari acigim tesekkurler

• araçta navigasyonun dili Türkçeleştirilebiliyor mu? bilen var mı acaba?
  • ZULA_BABA Z kullanıcısına yanıt
    Arac dodge ile ortak yapim bence hos arac.

• bence çok güzel bir araba. oldukça büyük. ben de epeydir 7 kişilik bir araç peşindeyim ama fiyatı beni aştığı için bu aracı alabilmem mümkün değil. bu nedenle 2. el peugeot 5008 bakıyorum. 100 bini aşabilseydim kesinlikle alırdım.
  • Başlığı ve birkaç sayfa içeriği okudum. Epey aradan sonra siteye yorum yazma ihtiyacı hissettim.
    TOFAŞ diyenler ve bunun üzerinden çamur atanlar oldu.

1- TOFAŞ yerli üretimdir-ki halen yerli üretimimiz yok-montajımız var! İnsnlar bu gün kuş serisini hala kullanıyorsa (son üretim 2002) bu araca güveni ve ekonomiyi gösterir.
    2- FIAT bir şeyi üretip satıyorsa, emin olun ki pazarı görmüştür ve kendine yer bulacaktır.
    3- FREEMONT un sunduğu avantajlar, hiç bir muadilinde yoktur.
    4- FIAT'dan önce Renault Megane 1500 dCI ve Peugeot Partner 1.9D kullandım. Halihazırda Hyundai Tucson 2.0 D ve Fiat Punto 1.3 Lounge kullanıyorum.
    Tecrübemi söyleyeyim; FIAT dan ideali yok. Adamlar araçlarının tümüyle arkasındadır.
    5- Fiyat/ Performansının ve bakım maliyetlerinin en ideal olduğu araçları FIAT üretir.
    6- Daha iyisi yok mudur? Elbette olacaktır. Fakat daha ideali yoktur.

_____

Bakım maliyetleri ve vergileri de göz önüne alırsanız, kötümeleye çalıştığınız şeyin aslında kendi egonuz olduğunu göreceksiniz.

• Fiat freemont ne ??

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.