Şimdi Ara

Fiat Freemont aldım :) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
20
Favori
159.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araç hakkında konuşacak olursak multijet motor ekonomik oluşu olsun yüksek tork değeri olsun kendini ispatlamış bir motor. 750.000 yaptığı halde motor kapağına anahtar değmemiş ticari taksi fiat Albealar var.

Journey altyapısı üzerinde temellendirilmesi de ayrı bi güzellik, karoseri fiat yapsaydı ducatoyla panda kırması bir şey olurdu ki evlere şenlik.

Ayrıca iç mekanda journeyde olmayan pek çok şey var ve kesinlikle daha şık.

Artıları; düşük yakıt tüketimi, güçlü motor, tatmin edici donanım, geniş iç mekan...

Eksileri; marka imajının bu model için yetersiz oluşu.

Çıkarılacak sonuç; her fiat aracı gibi 1-2 yaşında düşük kilometreli modelleri değerinin çok çok altında bir fiyata alınıp keyifle binilebilir.
  • O fiyatta bir arabayı sıfır alma daha mantıklı. Sonradan üzülmekten iyidir. Aracınız hayırlı olsun gayet güzel ve nezih bir araç. Ben şahsen özellikle 7 koltukla iyi iş çıkaracağına inanıyorum. Ben de bir ara meylettim ancak Hanımın sözünden çıkılmaz dendi bir başka araç aldım.

Güle güle kullanın içinize sinsin o verdiğiniz fiyatı kesinlikle hak eden bir otomobil bence.

Kırmızı gövde - siyah döşeme çok şık özellikle .
  • katlama işleminde çok basit bir hareketle katlanıyor ama kapatırken biraz kastırıyor ama tecrübeyle çözüyorsun üstadım...
  • almayı düşünen arkadaşlar için farkıl bir bakış açısı da sunmak isterim. Eğer işletmeniz üzerine alıyorsanız çok karlı çıkıyorsunuz %80 oranında bir ötv dilimini vergiden düşüyorsunuz. Ticaret yapan ve sürekli vergi ödeyen arkadaşlar için ideal bir alım oluyor bu durumda diye düşünüyorum tabi bu benim şahsi kanaatimdir.
  • freemontu bilmem yorum yapamıyacam. ama fiatı yerden yere vurmuş bazı arkadaşlar. 35bin km fiat fiorino kullandım. çok da hor kullandım banamısın demedi. garanti kapsamında bir yığın şey değiştirdiler. garanti bitti iyi niyet kapsamında yine bir ton şey değiştirdiler. parça ucuz , servis ucuz , araç da sorunsuz. fiat fanatiği değilim ama memnun kalmadım desem çarpılırım doğruya doğru. servis yedek parça ve kurumsal müşteri memnuniyeti politikaları 10 numara. bu arada koçu da sevmem ama gerçekler bunlar.
  • EfeHoroz kullanıcısına yanıt
    bu gün 0 urban modeli için 82000 fiyat aldım (fırsat aracı)
    sınıfı için iyi bir fiyat gibi geldi (nissan qq yeni çıkacak honda crv dizel c.captiva)
  • bayide kapısını bile açmamışlar bi içine oturup mıncıklayamadık freemontu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcakmaklar

almayı düşünen arkadaşlar için farkıl bir bakış açısı da sunmak isterim. Eğer işletmeniz üzerine alıyorsanız çok karlı çıkıyorsunuz %80 oranında bir ötv dilimini vergiden düşüyorsunuz. Ticaret yapan ve sürekli vergi ödeyen arkadaşlar için ideal bir alım oluyor bu durumda diye düşünüyorum tabi bu benim şahsi kanaatimdir.

Neden böyle hocam fark ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

almayı düşünen arkadaşlar için farkıl bir bakış açısı da sunmak isterim. Eğer işletmeniz üzerine alıyorsanız çok karlı çıkıyorsunuz %80 oranında bir ötv dilimini vergiden düşüyorsunuz. Ticaret yapan ve sürekli vergi ödeyen arkadaşlar için ideal bir alım oluyor bu durumda diye düşünüyorum tabi bu benim şahsi kanaatimdir.

hocam örneğin 115 bin liraysa ve işletmenin üzerine araç alınırsa fiyat ne kadara düşer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.fatihcapa

öncelikle hayırlı olsun outback iniz. gerçekten çok kaliteli duruyor.motoru,malzeme kalitesiyle freemont tan da captivadan da üstün duruyor. ancak tek nokta varki aracın tipi station bir araç gibi duruyor gerçek bir jip gibi durmuyor. yerden yüksekliği , lastik boyutu aracın boyutları bariz bir şekilde küçük . kesinlikle çok çok kaliteli ama aynı klasmanda gelmediler bana açıkçası. iyi günler

Evet düşüncenizde haklısınız, Subaru outback aslında Allroad denilen araç sınıfına giriyor. Kimi onu SUV sınıfına sokuyor kimide station. Ancak aracın yerden yüksekliği 20cm, CRV ve Sportage ın 18cm yerden yüksekliği ile kıyaslayınca daha SUV Bu tip araçların avantajı daha iyi yol konforu sunması ve yükseklik nedeniyle savrulma yaşatmamasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

hocam örneğin 115 bin liraysa ve işletmenin üzerine araç alınırsa fiyat ne kadara düşer?

Kısaca anlatayım,
    Arabayı ilk aldığın fiyat ile satarkenki fiyat arasındaki fark neticede işletmenin zararı gibi olur.O zarar farkının vergisini vermemiş olursun.
    Mesela freemontu 100 bine aldın.İlk sene için kdv ve ötv si neyse atıyorum 60 bin lira ve kalan 40 binin de %20 sini direk masrafa işleyebilirsin.İlk sene 68 bin liralık bir gider kalemi yazmış olursun.Geri kalan 32 bin de 4 senede 8 -8 düşülür.
    Fakat satarken faturalı çıkış yapmak zorunda olacağından bu sefer de kâr çıkıp vergisini verirsin.
    Neticede bu işten total kârın ilk cümle gibi olur.
    Fakat aracı satar satmaz yeni araba alınırsa vergi vermekten kurtulunabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Kısaca anlatayım,
    Arabayı ilk aldığın fiyat ile satarkenki fiyat arasındaki fark neticede işletmenin zararı gibi olur.O zarar farkının vergisini vermemiş olursun.
    Mesela freemontu 100 bine aldın.İlk sene için kdv ve ötv si neyse atıyorum 60 bin lira ve kalan 40 binin de %20 sini direk masrafa işleyebilirsin.İlk sene 68 bin liralık bir gider kalemi yazmış olursun.Geri kalan 32 bin de 4 senede 8 -8 düşülür.
    Fakat satarken faturalı çıkış yapmak zorunda olacağından bu sefer de kâr çıkıp vergisini verirsin.
    Neticede bu işten total kârın ilk cümle gibi olur.
    Fakat aracı satar satmaz yeni araba alınırsa vergi vermekten kurtulunabilir.

hocam anladım yani ben memurum ama işte alırsam bir arkadaşım var o şekilde alacaktım faydası ona olur ben yine aynı fiyata almış olurum

• Herkese iyi bayramlar dilerim,bir konuda kararsız kaldığım için yorumlarınıza ihtiyacım var yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler;
    İki araç arasında kaldım fiyat ve ödeme koşulları ile bana göre + ve - leri yazacağım siz olsanız hangisine karar verirdiniz?
    1/Fiat freemont 2012 model urban modeli 0 km (2013 anahtar teslim fiyatı:94,600) ödeme şekli:32,000 peşin kalanı 36 ay eşit taksitlerle ayda 1700 civarı toplamda 93,500 e mal olacak yani 2012 model diye 61,500 e 36 ay taksit avantajı var (tamamını peşin almak isteyenede fiyat 82,000 ama benim şartlarıma uymadığı için o ihtimal benim için yok) bana göre bu aracın + ve - leri ise şöyle: tip çok güzel tam bir amerikan suv"u üstelik bence sınıf olarak aynı sınıfta olmayan nissanqq veya hondanın yeni çıkaracağı 1,6 dizel crv dende fiyat olarak pek farklı olmaması üstelik 2,0 l dizel motor olması yakıt diğer alternatifimle aynı değerlerde olması avantajım,benim için tek dezavantaj manuel olması
    2/Mercedes c180 2013 model avangard (çıplak) modeli şu an 97,500 diyorlar ama yıl sonu indirimleri ile 93,500 civarını bulur bununda ödemesi 43,500 peşin kalan 50,000 faizssiz 24 ay ödemeli (mersonun kendi kampanyası) bu aracın tek dezavantajı 2014 ilk yarısında kasa değiştirecek olması ama sonuçta mercedes olması ve otomatik vites olması temiz kullanımda yıllarca kullansan bile kalitesini kaybetmemesi
    Sonuçta ikisinede ödeyeceğim miktar aynı rakamlar olması birinin gerçek bir amerikan suv"u diğerinin mercedes olması nedeni ile iki arada bir derede misali bir ona bir ötekine gidip geliyorum siz olsanız ne yapardınız?

• BERSUM kullanıcısına yanıt
    freemont için sahibindende (ödeme koşullarınız nedir bilmiyorum ) yetkli bayilerin sattıgı otomatik vites ful donanımlı düşük kmli araçar sizin dedğiniz fiyat 95 civarı merc gelince farklı segment ama benim kanımca çakma mercedes (kesinlikle kötü değil) alacağınıza daha büyük ve abd menşeili bir suv alın aileniz heleki genişse size premium mu yoksa donanımlı normal araç mı kararı için su linki öneririrm izleyin yardımcı olacaktır

http://www.teknoseyir.com/88589/premium-mu-yoksa-full-aksesuar-mi/
  • Bu meblag bir fiat icin cok fazla, (daha once fiat punto ve linea kullandigim kisa bir sure) ancak freemont fiat degil. Dodge journey icin bu bahsedilen meblag da gayet normal. Fiat chrysler'de yaptigi gibi dodge journey'i de lancia markasi altinda satsaydi bu muhabbetler hic olmayacakti. Gayet guzel bir arac almissiniz. Ancak prestij acisindan bakarsak o paraya bir fiat aldiniz. Bahsettiginiz meblaglara 0 bir mercedes C CLA, bmw 3.20ed alabilirdiniz. Aralarindaki prestij farki tabii ki cok fazla. Ama bahsettigim bu araclar da asla dodge kadar kullanisli olamazlar. Araciniz hayirli ugurlu olsun, iyi gunlerde kullanin hep...

• quote:

Orijinalden alıntı: C-A-

Bu meblag bir fiat icin cok fazla, (daha once fiat punto ve linea kullandigim kisa bir sure) ancak freemont fiat degil. Dodge journey icin bu bahsedilen meblag da gayet normal. Fiat chrysler'de yaptigi gibi dodge journey'i de lancia markasi altinda satsaydi bu muhabbetler hic olmayacakti. Gayet guzel bir arac almissiniz. Ancak prestij acisindan bakarsak o paraya bir fiat aldiniz. Bahsettiginiz meblaglara 0 bir mercedes C CLA, bmw 3.20ed alabilirdiniz. Aralarindaki prestij farki tabii ki cok fazla. Ama bahsettigim bu araclar da asla dodge kadar kullanisli olamazlar. Araciniz hayirli ugurlu olsun, iyi gunlerde kullanin hep...

32.000 peşin 1700 tl 36 ay taksitle bahsettiğiniz araçlar alınabiliyormu? veya totalde 94.000 e bu araçları vermezler sanırım
  • onican47 O kullanıcısına yanıt
    hocam bieşey soracam dizel otomatik bazı firmalarda sorun fiatta nasıl siz memnun mususnuz
  • Benim de cok beğendiğim bir araç,
    Özellikle grı lansman rengi cok hoş
    Kazasız belasız kullanmanız dileği ile hayırlı olsun

• Başkasının arabasında gözüm olmaz, trafikte çevremdeki arabalara da dikkat etmem.

Şu forumda "dikkat çeksin" kriteriyle alınan çoğu araba trafikte 4 tekerden ibarettir bana.

Ama Bu freemont dikkatimi çekiyor işte. Herşeyiyle olmuş bu.
  • Ocak Temmuz döneminde 463 adet satmış. bu sınıf için çok iyi bir rakam. Yıllık satış 1000 adedi geçer. Tuttu bu araba.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.