Şimdi Ara

Fiat Freemont aldım :) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
20
Favori
159.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla kardes freemontta tek hosuma gıden buyuk navıgasyon onun dusunda o araba bıra 114 80bın etmez o paraya yenı makyajlanan captıva alabılırdın neyse artık allah pısman etmeden kazasız belasız bınmek nasıp eylesın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agasahin09

Valla kardes freemontta tek hosuma gıden buyuk navıgasyon onun dusunda o araba bıra 114 80bın etmez o paraya yenı makyajlanan captıva alabılırdın neyse artık allah pısman etmeden kazasız belasız bınmek nasıp eylesın
    hala freemont u captiva gibi yavan bir araç ile kıyaslayanların olması enteresan
  • Freemont iri bir arac. Yalniz captivayi 93 e birakiyorlar. Freemontu en son kaca verirler bilmiyorum ama bu sekilde 25 bin fark var ve bu fark araci alirken insani dusundurebilir. Makyajli captivada fena durmuyor.

• makyajlı captiva 4x2. freemont ise 4x4 bir araç. üstelik boyut açısından freemont captivadan 1 beden daha büyük. ikisi aynı klansmanda değiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

makyajlı captiva 4x2. freemont ise 4x4 bir araç. üstelik boyut açısından freemont captivadan 1 beden daha büyük. ikisi aynı klansmanda değiller.
    iyi bir tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_gorunmez

iyi bir tercih

Alıntıları Göster
    Arkadaşım öncelikle hayırlı uğurlu olsun.. Bende ihtiyacıma yönelik 4 çeker ve diesel araç uzun süre aradım. Captiva, freemonth, sportage, Nissan Xrail, gibi araçlar arasında döndüm dolaştım. Ben tesadüfen gördüğüm Subaru outbackten yana kullandım oyumu ve gerçekten çok memnun kaldım. 7 kişilik olması için bir arzum olmadığı için kıyaslamamı ona göre yapmıştım. SUVların fiyatları zaten benzer donanımlarda aşağıdaki gibi, fiyat konusuna itraz edenler bir göz gezdirsinler.
    Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Marka Model Fiyat Motor HP Tork Sehir içi Ort Sehir Dışı 0-100 Max Hız
    VW Tiguan 2.0 4x4 99500 2.0 140 320 7,9 6,3 5,5 10,2 188
    Ford KUGA 4x4 108000 2.0 140 320 8,5 6,8 5,8 10,7 183
    Kia Sportage 103000 2.0 184 394 9,1 7,2 6,1 9,8 195
    Hyundai ix 35 105000 2.0 184 400 9,1 7,1 6 10,1 195
    Chevrolet Captiva LTZ 4X2 96000 2.0 163 400 9,9 7,7 6,5 11,2 182
    Nissan Qashqai 4x4 106000 2.0 150 320 9,1 7 5,8 11 188
    BMW X3 150000 2.0 184 380 6,1 5,6 5,3 8,5 210 2.el
    Mercedes GLK 220 150000 2,2 170 400 6,9 8,8 210 2.el
    Subaru Outback 110000 2.0 150 350 7,1 5,9 5,2 9,7 200

Kendi aracımla ilgili bir sayfa hazırlamıştım aşağıda linki bulabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_70940934/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: erceerce

Arkadaşım öncelikle hayırlı uğurlu olsun.. Bende ihtiyacıma yönelik 4 çeker ve diesel araç uzun süre aradım. Captiva, freemonth, sportage, Nissan Xrail, gibi araçlar arasında döndüm dolaştım. Ben tesadüfen gördüğüm Subaru outbackten yana kullandım oyumu ve gerçekten çok memnun kaldım. 7 kişilik olması için bir arzum olmadığı için kıyaslamamı ona göre yapmıştım. SUVların fiyatları zaten benzer donanımlarda aşağıdaki gibi, fiyat konusuna itraz edenler bir göz gezdirsinler.
    Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Marka Model Fiyat Motor HP Tork Sehir içi Ort Sehir Dışı 0-100 Max Hız
    VW Tiguan 2.0 4x4 99500 2.0 140 320 7,9 6,3 5,5 10,2 188
    Ford KUGA 4x4 108000 2.0 140 320 8,5 6,8 5,8 10,7 183
    Kia Sportage 103000 2.0 184 394 9,1 7,2 6,1 9,8 195
    Hyundai ix 35 105000 2.0 184 400 9,1 7,1 6 10,1 195
    Chevrolet Captiva LTZ 4X2 96000 2.0 163 400 9,9 7,7 6,5 11,2 182
    Nissan Qashqai 4x4 106000 2.0 150 320 9,1 7 5,8 11 188
    BMW X3 150000 2.0 184 380 6,1 5,6 5,3 8,5 210 2.el
    Mercedes GLK 220 150000 2,2 170 400 6,9 8,8 210 2.el
    Subaru Outback 110000 2.0 150 350 7,1 5,9 5,2 9,7 200

Kendi aracımla ilgili bir sayfa hazırlamıştım aşağıda linki bulabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_70940934/tm.htm

Alıntıları Göster
    öncelikle hayırlı olsun outback iniz. gerçekten çok kaliteli duruyor.motoru,malzeme kalitesiyle freemont tan da captivadan da üstün duruyor. ancak tek nokta varki aracın tipi station bir araç gibi duruyor gerçek bir jip gibi durmuyor. yerden yüksekliği , lastik boyutu aracın boyutları bariz bir şekilde küçük . kesinlikle çok çok kaliteli ama aynı klasmanda gelmediler bana açıkçası. iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.fatihcapa

öncelikle hayırlı olsun outback iniz. gerçekten çok kaliteli duruyor.motoru,malzeme kalitesiyle freemont tan da captivadan da üstün duruyor. ancak tek nokta varki aracın tipi station bir araç gibi duruyor gerçek bir jip gibi durmuyor. yerden yüksekliği , lastik boyutu aracın boyutları bariz bir şekilde küçük . kesinlikle çok çok kaliteli ama aynı klasmanda gelmediler bana açıkçası. iyi günler

Alıntıları Göster
    ne yorumlar yapılmış ya. adam 7 koltuklu 4x4 suv almış niye 3 serisi coupe almadın diyen bile var. passatlar c180ler 5 serileri havada uçuşuyor. benim de 112 bin liram olsa bende gidip freemont almam ama adamın ihtiyaçları o yönde. ama işte bu forumdaki çoğu insan bunu idrak edecek seviyede değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

ne yorumlar yapılmış ya. adam 7 koltuklu 4x4 suv almış niye 3 serisi coupe almadın diyen bile var. passatlar c180ler 5 serileri havada uçuşuyor. benim de 112 bin liram olsa bende gidip freemont almam ama adamın ihtiyaçları o yönde. ama işte bu forumdaki çoğu insan bunu idrak edecek seviyede değil.

Alıntıları Göster
    Geçen Fiat showroom'da Freemont'un arka koltuğunu katladım, sonra düzeltmek için bayağı bi debelendim.

Bu durum showroom aracına mı özgü, yoksa modelde cidden böyle bi sıkıntı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Ben o arabaya Fiat değilde Dodge olarak bakıyorum ve parasını fazlasıyla hakediyor.
    Fuarda inceledim baya. Koltukları falan çok rahat ve Deri

Alıntıları Göster
    allah kaza bela vermesin hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onican47

Merhaba arkadaşlar,uzun süredir foruma girmiyordum ama yeni bir araba aldım ve dayanamadım yine yazmak istiyorum :)

3 ay önce 2011 model Captiva'mı sattım ve bir süre etrafa bakınayım öyle araç alıyım diye bekliyordum,10 gün once bir arkadaşımın freemont aldığını gördüm.Ben eski bir linea kullanıcısıyım o yüzden fiata karşı sempatim vardı.

Arkadaşımın arabasına ilk bindiğimde çok hoşuma gitti,captivamdan sonra daha yüksek bir kalite hissi uyandırdı bende,derileri,göğüs kaplaması orta ekrandaki yazı karakterlerine kdr çok begendim. Yakıt tüketimi ortalaması ankara trafiğine 8.9 gösteriyordu ve arkadaşım aldığımdan beri hiç sıfırlamadığını söyledi.

Cuma günü bayiye gittim ve 2012 model Freemont 2.0 lounge awd pazarlığımızı yaptık,sunroof ve kurşun gri renk farkını ekleyince aracın fiyatı 114.000TLye çıktı. Sunroof ve metalik renkli model almak zorunda kaldım çünkü sunroofsuz modelde sıra vardı önümüzdeki ay teslim edebileceklerini söylediler. Diğer bir kaç bayiye telefonla ulaştım ve diğer bayilerdede durumun aynı olduğunu öğrendim. Bende biraz pazarlık ettikten sonra sunrooflu ve metalik renkli modele 112.000TLye el sıkıştık.

Dün sabah plaka/ruhsat işlemlerim tamamlanmış aracımı öğlen bayiden teslim aldım. Teslim alır almaz ilk dikkatimi çeken arabamın deposunu 4/3 dolu olarak teslim etmeleri,bu çok hoşuma gitti,küçük bir şey ama bu ufak jest çok iyiydi,çünkü captivamı ilk aldığımda depo en dipteydi ve bayiden çıktıktan 17 km sonra hep yakıt aldığım yere ulasamadan yolda kalmıştım.

Eşim arabadan çok anlamaz fiat jip aldım dediğim zaman çok laf etti,ne fiatı kalitesiz canımızı yolda mı bulduk demişti :) ancak arabaya binince hani fiat almıştın neden beni kandırdın fiat değil bu işte dedi :) Freemonta hayran kaldı,çok kaliteli olduğunu söyledi :)

Şimdilik gözüme batan tek kötü yanı ön direklerin çok kalın olması. Ara yoldan ana yola çıkışlarda dikkat etmezseniz küçük bir araca veya motorsiklete çarpabilirsiniz.

Deposu tam boşaldığında fullleyip ne kdr yaktığını hesaplıycam ama şu anda yol bilgisayarında ortalama veri 8.1 yazıyor, captivada şehir içinde 12.6'nın altına düşememiştim.
    Araç çok sessiz yolda sanki yağ gibi akıyor, dizel motorun gürültüsünün hiç duymuyorsunuz, captivada olan traktör havası yok.
    En çok hoşuma giden yönlerinden birisi ses sistemi, alpine muzik sistemi kullanmışlar,yüksek seste bile ses kalitesi bozulmuyor. Motor şanzıman uyumu çok başarılı hem 170 hp gücü sonuna kdr hissederken vites geçişlerini hissetmiyorsunuz.

Bakalım,ilerki günlerde araçla ilgili bütün görüşlerimi olumlu olumsuz gördüğüm bütün herseyi sizinle paylaşıcam.

dost açı söyler hani sende pek anlıyo sayılmassın bana kalırsa ...
    112.000 tl ye çok iyi bir bütçe
    mercedes b serisi veya c serisi
    bmw 1 serisi veya 3 serisi
    bmw x1
    audi q3 a3 a4
    vw passat veya cc yada tiguan, amarok
    volvo v40 s60 xc60
    gibi araç seçenekleri varken gidip fiat freemont aldığına zaten inanamıyorum 10 tane araçım olsa yine bir tanesi
    olamaz ve nerde görsem sahibine güleçeğim bir araç sonuçta fiat :D

• quote:

Orijinalden alıntı: timurgs

quote:

Merhaba arkadaşlar,uzun süredir foruma girmiyordum ama yeni bir araba aldım ve dayanamadım yine yazmak istiyorum :)

3 ay önce 2011 model Captiva'mı sattım ve bir süre etrafa bakınayım öyle araç alıyım diye bekliyordum,10 gün once bir arkadaşımın freemont aldığını gördüm.Ben eski bir linea kullanıcısıyım o yüzden fiata karşı sempatim vardı.

Arkadaşımın arabasına ilk bindiğimde çok hoşuma gitti,captivamdan sonra daha yüksek bir kalite hissi uyandırdı bende,derileri,göğüs kaplaması orta ekrandaki yazı karakterlerine kdr çok begendim. Yakıt tüketimi ortalaması ankara trafiğine 8.9 gösteriyordu ve arkadaşım aldığımdan beri hiç sıfırlamadığını söyledi.

Cuma günü bayiye gittim ve 2012 model Freemont 2.0 lounge awd pazarlığımızı yaptık,sunroof ve kurşun gri renk farkını ekleyince aracın fiyatı 114.000TLye çıktı. Sunroof ve metalik renkli model almak zorunda kaldım çünkü sunroofsuz modelde sıra vardı önümüzdeki ay teslim edebileceklerini söylediler. Diğer bir kaç bayiye telefonla ulaştım ve diğer bayilerdede durumun aynı olduğunu öğrendim. Bende biraz pazarlık ettikten sonra sunrooflu ve metalik renkli modele 112.000TLye el sıkıştık.

Dün sabah plaka/ruhsat işlemlerim tamamlanmış aracımı öğlen bayiden teslim aldım. Teslim alır almaz ilk dikkatimi çeken arabamın deposunu 4/3 dolu olarak teslim etmeleri,bu çok hoşuma gitti,küçük bir şey ama bu ufak jest çok iyiydi,çünkü captivamı ilk aldığımda depo en dipteydi ve bayiden çıktıktan 17 km sonra hep yakıt aldığım yere ulasamadan yolda kalmıştım.

Eşim arabadan çok anlamaz fiat jip aldım dediğim zaman çok laf etti,ne fiatı kalitesiz canımızı yolda mı bulduk demişti :) ancak arabaya binince hani fiat almıştın neden beni kandırdın fiat değil bu işte dedi :) Freemonta hayran kaldı,çok kaliteli olduğunu söyledi :)

Şimdilik gözüme batan tek kötü yanı ön direklerin çok kalın olması. Ara yoldan ana yola çıkışlarda dikkat etmezseniz küçük bir araca veya motorsiklete çarpabilirsiniz.

Deposu tam boşaldığında fullleyip ne kdr yaktığını hesaplıycam ama şu anda yol bilgisayarında ortalama veri 8.1 yazıyor, captivada şehir içinde 12.6'nın altına düşememiştim.
    Araç çok sessiz yolda sanki yağ gibi akıyor, dizel motorun gürültüsünün hiç duymuyorsunuz, captivada olan traktör havası yok.
    En çok hoşuma giden yönlerinden birisi ses sistemi, alpine muzik sistemi kullanmışlar,yüksek seste bile ses kalitesi bozulmuyor. Motor şanzıman uyumu çok başarılı hem 170 hp gücü sonuna kdr hissederken vites geçişlerini hissetmiyorsunuz.

Bakalım,ilerki günlerde araçla ilgili bütün görüşlerimi olumlu olumsuz gördüğüm bütün herseyi sizinle paylaşıcam.

bmw x1
    audi q3 a3 a4
    volvo v40 s60 xc60
    gibi araç seçenekleri varken gidip fiat freemont aldığına zaten inanamıyorum 10 tane araçım olsa yine bir tanesi
    Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir araç bence . Yakından inceleme fırsatım olmadı geçtiğimiz günlerde bi tanesiyle kapıştım , beni sağdan geçmeye çalışıyordu önce biraz arayı açar gibi oldum ama (1.3 cdti Astra) sonra soldan geçti gitti , ışıklarda tekrar önüne geçtim ama bu defa resmen uzadı solumdan , kayboldu gitti

Bu ön direk kalınlığı sorunu bütün fiat'larda var galiba , bazen dönüşlerde öyle bir yere denk geliyor ki önünüzü görmeniz imkansız .

• quote:

bmw x1
    audi q3 a3 a4
    volvo v40 s60 xc60

dam üstünde saksağan vur beline kazmayı. 7 kişilik suv düşünen bir araca tavsiye ettiğin araçların da c sınıfı bile var.
  • quote:

bmw x1
    audi q3 a3 a4
    volvo v40 s60 xc60

Senin anladığın buysa heryerde söyleme bunu

Allah aşkına BMW 1-3, Mercedes B-C, Volkswagen Passat-CC-Tiguan-Amarok, Volvo V40-S60, Audi A3-A4 nere Freemont nere.

BMW X1, Audi Q3, Volvo XC60 hadi ikinci elini önerirsin anlarım da yukarıdaki listeyle ağır saçmalamışsın.

Freemont'un kalitesini de Siena'yla bir tutma derim, güldürürsün milleti.

• quote:

quote:

bmw x1
    audi q3 a3 a4
    volvo v40 s60 xc60
    quote:

bmw x1
    audi q3 a3 a4
    volvo v40 s60 xc60

Senin de araçtan ne kadar anladığın belli. Adamın aldığı araca bak, senin tavsiye ettigin araçlara bak. Alakaya maydanoz dedikleri bu olsa gerek. O paraya ev alinir deseydin oldu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 9 Temmuz 2013; 16:37:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

bmw x1
    audi q3 a3 a4
    volvo v40 s60 xc60

Senin de araçtan ne kadar anladığın belli. Adamın aldığı araca bak, senin tavsiye ettigin araçlara bak. Alakaya maydanoz dedikleri bu olsa gerek. O paraya ev alinir deseydin oldu olacak.

Alıntıları Göster
    Afedersiniz ama öküz gibi geniş bir araç. 7 kişilik araç. insanların marka ön yargıları ne kadar da saçma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

bmw x1
    audi q3 a3 a4
    volvo v40 s60 xc60

dam üstünde saksağan vur beline kazmayı. 7 kişilik suv düşünen bir araca tavsiye ettiğin araçların da c sınıfı bile var.

millet haklısınız 112.000 tl ye alınıcak onca araba varken fiat almışya üzüldüm ona

• quote:

millet haklısınız 112.000 tl ye alınıcak onca araba varken fiat almışya üzüldüm ona

saçmalamayın , kendi hayalınızde kı aracları önermişsiniz , bunlardan adama ne ? herkes kendi ihtiyaçlarına göre arac tercihi yapar
    SUV alan adama , sedan D sınıfı araclar öneriyorsunuz ,
    birde ,fiat alanlara üzülmeyın ! bunlar parasının karlığını veren araclar
    premiyum diye geçinen markalara ,kazıklananlara üzülün

• quote:

Orijinalden alıntı: pixelbs

quote:

saçmalamayın , kendi hayalınızde kı aracları önermişsiniz , bunlardan adama ne ? herkes kendi ihtiyaçlarına göre arac tercihi yapar
    SUV alan adama , sedan D sınıfı araclar öneriyorsunuz ,
    birde ,fiat alanlara üzülmeyın ! bunlar parasının karlığını veren araclar
    premiyum diye geçinen markalara ,kazıklananlara üzülün

Alıntıları Göster
    ya arkadaş kimse fiatı beğenmiyor ancak kullanmadan etmeden ben 1 hafta punto kullandım şu kadar söyleyeyim içinden çıt ses gelmiyor adı sert plastik araç 30 bin lira yine kullandığım citroen ve peugeotlar 60-70 bin lira olanlar dahil ses yapıyor. Eğer ihtiyacımı karşılayak bir arabası olsaydı fiat düşünmüştüm ciddi ciddi

• quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

ya arkadaş kimse fiatı beğenmiyor ancak kullanmadan etmeden ben 1 hafta punto kullandım şu kadar söyleyeyim içinden çıt ses gelmiyor adı sert plastik araç 30 bin lira yine kullandığım citroen ve peugeotlar 60-70 bin lira olanlar dahil ses yapıyor. Eğer ihtiyacımı karşılayak bir arabası olsaydı fiat düşünmüştüm ciddi ciddi

Alıntıları Göster
    açık renk döşemede getirselermiş keşke aracın içi daha ferah gözüküyor

Fiat Freemont aldım :)

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.