Şimdi Ara

Fiat Freemont aldım :) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
715
Cevap
20
Favori
159.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Zamanında (30 sene kadar evvel) Fiat otomobil işinin er meydanı olan Amerikan pazarı için araç üretmiş. Aynı bizim ülkemizde olduğu gibi araçlarının sorunları ortaya çıkıp; parçasının ucuzluğu ve(ya) az yakması oralar için birşey ifade etmeyince tası tarağı toplayıp bu pazardan uzaklaşmışlar. Hatta, Fix It Again Tony diye dalga geçildiğini bizzat duydum. Benim tahminim: Chrsyler tecrübesini kullanarak Freemont ile bu sınıfta ustalaşıp, Fiat 500 deki gibi tekrar Amerikan pazarına yönelecekler. Herhalde üzerinde en çok kafa yordukları araç Freemont'tur bundan dolayı anti-fiatçıların beklentisi aksine araç ters köşe yapabilir. Merakla bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun, acilen bol bol yorum-fotoğraf
  • Hayırlı uğurlu olsun, gayet güzel araç.
  • Saka gibi ya :)
    Onun yerine 1 serisi alsaydin demisler :)))
    C serisi evet alinabilirdi yazin tatilde iken c serisi kiralamistim, 45 gun o arabaya bindim 2012 model c180 amg 7 ileri. Cok guzel araba cok estetik surusu cok keyifli ama gercekten cok fazla benzin yakiyordu, kullanan herkes ayni seyden sikayetci.
    20 gun once fiyat teklifi almistim o arac icin ciddi ciddi dusunuyordum almayi, yakit, kasa degisimi, sifiri 110 bin tl olan aracin piyasada 2012 model dusuk kilometrelisi 86-87 bin liralara aliniyor olmasindan dolayi vazgectim.
    C serisi bir nebze. Ama bunun yerine 1 serisi alsaydin demek sizcede sacma diil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel araç bence .kazasız belasız kullanın inşaallah
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
    benim de çok hoşuma giden bir araç. umarım biz de lineadan freemonta geçeriz
  • 112.000 tl lik neyi varmış o arabanın acaba?

marka benim için önemli değil taraftar falan değilim objektifim her markayı kullanırım...

Ama bu araç için verilen 112.000 tl ye yeminle yazık çok yazık
  • Güzel Seçim. Ama ben honda ciyim

• Hayırlı olsun

O özelliklerde o paraya alınabilecek en iyi model freemont.

Şu an zaten ondan ucuza onun özelliklerine yakın özellik sunan ssangyong rexton dışında model yok.

Fiat sonrası dodge orijinli araçların iç mekan kalitesi olağanüstü arttı. İnsanlar inceledikçe önyargıları zayıflayacaktır.
  • Hayırlı Olsun Bişi sorcam 105 100 felan inmiyorlarmı
  • Sedici'mi alsam bende

• Saçma sapan yorumlara takılmayın.İnsanlar yorum yaparken kafasındaki marka takıntısından kurtulamıyor. Golfe 70.000 TL istenen piyasada bu aracın 112.000 TL etmesi normaldir.Hayırlı olsun.
  • 112 bine sütbeyazı bmw e92 3.20 coupe alırdım ben :) resime bakta bi için yansın :D:D
     Fiat Freemont aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flowles -- 23 Ocak 2013; 23:23:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

112.000 tl lik neyi varmış o arabanın acaba?

marka benim için önemli değil taraftar falan değilim objektifim her markayı kullanırım...

Ama bu araç için verilen 112.000 tl ye yeminle yazık çok yazık

2.0 dizel otomatik suvlerin fiyatina bakin. 112 bu arac icin normal.

Gule gule kullanin.

• Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın, çok oturaklı bir araç, Captiva dediğiniz gibi basit bir araç bunun yanında

quote:

Orijinalden alıntı: ZULA_BABA

hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler.

fakat şahsi fikrim fiat'a 112 milyar fazla o arabanın hakkı 70 000 tl. Captiva bence çok daha iyi ve kendini kanıtlamış bir araç

evet 75 bin liralık 1.6 dizel golflerin satıldığı bir piyasada bu araç 70 bin olmalı, mantık sel olmuş akıyor.
  • bmw nin bir aynası 500tl iken bir sorununa bir servet harcıyacgma çekerim altıma freemont kafam rahat olur mis gibin derı koltuklar 4x4

• Aracını hayırlı olsun.

112.000tl verilmezde,onun yerine şu alınır bu alınırda,markası fiat'da,kalitesizde v.s v.s bırakın böyle şeyleri.

Motorunun teknolojisi,ekonomikliğiyle,yaygın servisi,oturmuş marka faktörüyle dodge gibi fazla değer kaybetmeyeceği,heybetli duruşuyla önerilen 1 serisi ve C180'le sınıf olarak kıyas kabul etmeyecek kadar farklı bir araç.Malum ülkemizdeki vergilendirmeden dolayı fiyat bir miktar yüksek kalsada güzel araç.Güle güle kullanın.
  • ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin. tabi fiat marka bir araç için bu fiyat fazla geliyor insanlara yoksa şekli duruşu o fiyatın hakkını verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester07 -- 23 Ocak 2013; 23:36:44 >
  • Aracınız hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.