Şimdi Ara

Fiat Freemont aldım :) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
715
Cevap
20
Favori
159.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onican47

Biz diyoruz SUV o diyo sut beyazi coupe bmw.

O parayi fiata vermem ne demek??
    Kalitesiz basit guvenliksiz araca para verilmez. Bu soylenin herseyi sagladigina inaniyorum bu aracin.
    Demekki 3. Sinif malzeme ile uretilen bir yuksek marka imaji olan bir araca cok para verip mutlu olursunuz.
    Siz mi daha akillisiniz yoksa yuksek kaliteli mal alanlar mi?

7 kisilik 0 km 4x4 SUV alan birine 2. el arkadan cekis 4 kisinin zor binecegi bir coupe arac alsaydin demek nasil bir mantiga dayaniyor ben de cozemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoN7

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-fiat-2012-model-sifir-kilometre-freemont-lounge-sunrooflu-110946193/detay

burda daha ucuz

donım farkı mı var

hocam türkiyede tek heralde başka ilanı yok

• Şimdi çok güzel bir konu, ama forum ahalisini keriz yerine koyman yanlış.

Şu 3 sene önceki yazdığın mesaja cevap ver, sanki ilk kez fiat ile tanışmış gibi açmışın bu konuyu çünkü

quote:

Merhaba aranıza yeni katıldım.
    6,700km'de Kristal mavi 2008 linea 1.3 mjet emotion kullanıyorum.Fiat markasının en büyük fanatiklerinden birisiyim,aynı zamanda Fiat Mardin-Şırnak Ana Bayii'siyiz.
    Bayii Mardinde ama ben okul nedeniyle Ankara'da yaşıyorum.
    Abimin servis müdürlüğü yapıyor onun askerde olduğu dönemde kısa süreliğine servisle ben ilgilendim,siteyi yeni keşfettim ve çok hoşuma gitti.Bir LİNEA aşığı olarak sizin ve benim bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmaktan ççok mutlu olurum :)

Evet amacın ne?

Bayiye gidince pazarlığı babanla mı yaptın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Jong Un -- 24 Ocak 2013; 1:08:32 >

• Hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Fiat'ı TOFAŞ zanneden zihniyetin göbeğine açılmış bir topic...

Aracınız hayırlı olsun

Çok büyük bir fark yok yani ha fiat ha tofaş

Bu arada freemont'un neyine o parayı veriyorlar bi çözebilsek...Tip yok araçta düz farlar düz stoplar dacia duster bile daha şekil duruyor bunun yanında

Vay kapasitesiz seni..
  • araçta ses yokmus beyler !!! olsaydı bi zahmet ev parasına almısın olmsunmu ses?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 24 Ocak 2013; 1:18:28 >
  • freemont u dün gördüm. muhteşem bir araç olmuş. resmen dibim düştü. etrafında döndüm durdum. çok güzel bir araç. iyi günlerde kullanın. yazılanlarla eğlenmeye bakın. hakikaten komik ve cahilce yorumlar var. takılmayın.

• İlk yazdigim yaziyi okursan daha oncede fiat kullandigimi linea sahibi oldugumu belirtmistim. 3 yil once ortakligimiz vardi ancak kisa surdu.

Yanlis anlasilmasin buraya arabayi ovmeyi veya cok akilli bi yatirim yaptim demek icin yazmiyorum bu yazilari.
    Tecrubelerimi paylasip bu aractan almak isteyen birileri varsa kullanici olarak iyi ve kotu goruslerimi bildirmek istedim.
    Guzel yanlarini anlattigim gibi gozume carpan kotu yanlarindanda bahsettim, on direklerin cok kalin olusu, ara yoldan cikislarda direkten dolayi kor noktada kalan bir kucuk aracla veya motorsikletle kaza yapma ihtimalinin yuksek oldugunuda yazdim.
    Mesela yakit deposunu acmak icin kumandada gizli olan metal anahtari sokup depo kapagini anahtarla acmak zorundasiniz.
    Tamamen gorus bildirmek icin yazdiklarimi baska yerlere cekmenin bi manasi yok

• quote:

İlk yazdigim yaziyi okursan daha oncede fiat kullandigimi linea sahibi oldugumu belirtmistim. 3 yil once ortakligimiz vardi ancak kisa surdu.

Yanlis anlasilmasin buraya arabayi ovmeyi veya cok akilli bi yatirim yaptim demek icin yazmiyorum bu yazilari.
    Tecrubelerimi paylasip bu aractan almak isteyen birileri varsa kullanici olarak iyi ve kotu goruslerimi bildirmek istedim.
    Guzel yanlarini anlattigim gibi gozume carpan kotu yanlarindanda bahsettim, on direklerin cok kalin olusu, ara yoldan cikislarda direkten dolayi kor noktada kalan bir kucuk aracla veya motorsikletle kaza yapma ihtimalinin yuksek oldugunuda yazdim.
    Mesela yakit deposunu acmak icin kumandada gizli olan metal anahtari sokup depo kapagini anahtarla acmak zorundasiniz.

Tamam çok güzel açıklama oldu, sana inaniyorum ortaklıklar biter buda normaldir. Fiat in gizli reklamını yaptığını sandım, yanılmışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kim Jong Un

quote:

İlk yazdigim yaziyi okursan daha oncede fiat kullandigimi linea sahibi oldugumu belirtmistim. 3 yil once ortakligimiz vardi ancak kisa surdu.

Tamam çok güzel açıklama oldu, sana inaniyorum ortaklıklar biter buda normaldir. Fiat in gizli reklamını yaptığını sandım, yanılmışım.

Sende haklisin, biraz fazla savundum galiba. Sonucta banada hak ver, dun o kdr para verip aldigim araba bugun yerden yere vurulunca morali bozuluyor insanin. Otomatik olarak savunmaya geciyor insan.

• quote:

quote:

quote:

Sende haklisin, biraz fazla savundum galiba. Sonucta banada hak ver, dun o kdr para verip aldigim araba bugun yerden yere vurulunca morali bozuluyor insanin. Otomatik olarak savunmaya geciyor insan.

Takma yorumları hayatında 100 bin lirayı bir arada görmemiş insanlara çok büyük para gibi geliyor. Adı fiat olmasa dodge journeyolsa milletin ağızı sulanır, fiat bu aracı fiat diye satmakla hata ediyor, dodge diye satsın 2 kat daha fazla satar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Jong Un -- 24 Ocak 2013; 1:38:03 >

• Öncelikle hayırlı olsun. İsmi ve markası Dodge Journeyken de çok beğenirdim aracı Fiat'a geçtiğinde de beğenmeye devam ediyorum. Gerçekten Fiat'la alakası olmayan bir tasarım ve kalitesi var aracın. İçine binmeyenler etrafında bi tur atmayanların lafına bakmayın siz. Forum her konuda atıp tutan ama hiçbirşeyden anlamayan birdünya adam kaynıyor. Hemen hevesinizi kırıverirler..

Yaklaşık birbuçuk ay önce baya bir inceleme olanağı bulmuştum Freemontu. Heryönüyle çok güzel bir araç. Malzeme kalitesi güzel, motorunun vergi avantajı var, gücü yeterli yakıtı da aşırı fazla değil. Aracın 7 kişilik olması ve hiçbir araçta rastlayamadığınız fonksiyonellikte ve özelliklerde olması gerçekten çok mutlu edicektir sizi.

Bunlardan birisi bunu da mı yapmışlar diyebileceğiniz arka paspasın alltındaki buz içecek kabı. Bu arabayı alsaydım o kabın içine buz doldurup iki üç bira koyup şehir manzaralı bir dağ yoluna vurmak isterdim kendimi. Aracın heryerinde eşya saklama gözü mevcut. Bir 9 kişilik minibüs gibi sağlam ve ayrıntılı (tavandan) havalandırma sistemine sahip. En arka 3. sıra koltuklar süs olsun diye konmamış çoğu 7 kişilik araçta olduğu gibi. Baya baya normal bir insan rahat bir şekilde oturabiliyor. Daha aklıma gelmeyen birton özelliği var aracınızın.

Tam bir aile aracı. Arkadaşlarla yapılacak pikniklere sebep olacak tarzda bir araç :) Zira bu aracı aldıysanız çevreniz de varsa bunlara şimdiden hazır olmanız gerekir :) Hangimiz istemeyizki tek araçta kalabalık ve rahat bir şekilde uzun yola çıkmayı..

Forumun boş konuşan insanlarla dolu olduğunu hepimiz biliyoruz malesef ama çoğunun ortak bir kanısı mevcut; Fiata 100.000 tl verilir mi?

Malesef bu konuda bazılarına hak vermem gerekicek. Bu aracın amblemi Fiat değil de Dodge olarak kalmaya devam etseydi buradaki çoğu kişi çoktan çok iyi yapmışsınız ben olsam ben de aynısını alırdım derdi. ama Fiat olunca! İşte sorun bu zaten... Milletin ikinci el kafası herzaman çok tutulana kayar bizim ülkede. Fiat ve Renaultun 40 senelik mazisi var bu ülkede malesef bu mazi kolay kolay silinmiyor belki bir nesil geçince ancak silinicek bu eski hatıralar.

Bu yüzden benim düşüncem de bu tarz araçların herzaman ikinci el alınmasından yanadır. Zira premium sınıf da dahil (bmw-mercedes-audi) Jeep tarzı araçlarda fiyatlar muazzam ölçüde düşmekte marka değerine oranla.. Marka değeri işin içine girince Fiatın Jeepinin daha fazla değer kaybedeceği aşikar. Buyüzden Allah aracınızı uzun yıllar siz sıkılana kadar binmeyi nasip etsin diyorum. Bu tarz bir araçtan nasıl sıkılırsınız bilmiyorum :) (beklenmedik bir sorun çıkması dışında)..

Şunu son olarak hatırlatmakta fayda var arkadaşlar bahsetmiş zaten. Malesef ülkemizde sıfır araçlar aşırı fazla fiyatlara satılıyor. Şöyle bir piyasaya bakarsanız siz de incelemişsinizdir zaten;

B sınıfı araçlar hafif dolu versiyonları 40.000 tlyi geçeli çok oldu
    C sınıfı araçların orta doluluktaki modelleri 50.000 civarı fulleri ise 60.000 tlden fazlaya satılıyor
    D sınıfı araçlar 55 ten başlıyor fulleri 80 i geçti (premiumlar hariç)
    Yukarıdaki veriler hep 1.6 lar için 2.0 motor ve Diğer Jeep tarzı büyük araçları saymıyorum zaten..

Malesef cebini düşünen ben ve benim çevremdeki birçok insan sıfır araç almıyoruz artık. Sıfırı 75 eden d sınıfı aracı C5 1.6 dynamic dizeli 54-55 civarına alabiliyorsunuz daha 1 yaşında 30.000'de araç bu.. Bir sıfır gibi kokusu gelmiyor kesinlikle ama 15-20.000 lira da cebinizde kalıyor. Ben de bu şekilde aldım aracımı.. Ben de aracımdan sıkılırsam Fiat freemont ayarında bir araca 2-3 sene içerisinde geçiş yapmayı düşünüyorum :) Hem ozamana piyasada biraz daha çoğalır araç..

Tekrar hayırlı olsun..

Fiat Freemont aldım :)

Fiat Freemont aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 24 Ocak 2013; 1:53:21 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Takma yorumları hayatında 100 bin lirayı bir arada görmemiş insanlara çok büyük para gibi geliyor. Adı fiat olmasa dodge journeyolsa milletin ağızı sulanır, fiat bu aracı fiat diye satmakla hata ediyor, dodge diye satsın 2 kat daha fazla satar bence.

Tahminimce marka imajini yukseltmeye calisiyorlar.
    Bizim ortaklik donemimizde bravo yeni cikmisti ve bravoyu cok onemsiyorlardi, servise arac geldigi zaman sorunlarini aninda cozmemizi telkin ediyorlardi. Golften a3ten musteri calip o kesim kullaniciya fiati sevdirmeye calisiyorlardi.
    Bence freemontu fiat markasi altinda satmalarinin sebebi bu.
    Sonucta dodgede laciada alfada fiat bunyesinde istese diger markalarin adi altinda piyasaya surebilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

quote:

Aracınız hayırlı olsun

Bu arada freemont'un neyine o parayı veriyorlar bi çözebilsek...Tip yok araçta düz farlar düz stoplar dacia duster bile daha şekil duruyor bunun yanında

Vay kapasitesiz seni..

doğru söyleyen yaranamaz,sizin gibi at gözlü markaya tapanlar olduktan sonra...

• quote:

quote:

Bu satışdan sonra bayidekiler birbirine sarılmış, Evet başardık 100,000 lira üzerinde bir ARABA SATMAYI başardık! duygusal anlar olmuş, satış danışmanları ağlamış, satış müdürü de onlara katılmış.

Arkadaşlar benim haram yok,parayıda sokaktan toplamıyorum. Bir mala 112 bin lira para verirken bilgi toplayıp araştırma yapmadığımı düşünmeyin.

Kasım ayında TR ithal edilen 400 adet freemontun 378 tanesi şuan satılmış durumda,satılmayan araçlar, 5 koltuklu 4x2 olan urban modelleri, şu an bayilerde satılan araçlar ikinci sevkiyatın araçları, onlardada sunroofsuz olanlar tükenmiş durumda. Eğer sunroofsuz araç almak isterseniz subat ayında yapılacak olan sevkiyatı beklemek zorundasınız.

Ayrıca 2012 yılının 3. ayında piyasaya sürülmesine rağmen avrupanın 2012 yılında en çok satılan SUV modeli olduğunu biliyormusunuz?

Bu tarz alaycı bir eleştirme yaparken lütfen birazcık araştırma yapalım. Teşekkürler

ne iş yapıyorsun hocm?.bu kadar paraları nerden buluyorsunuz? türkiyede sıfır araba fiyatları neden bu kadar arttı? halk hucum mu etti arabalara?

• quote:

O fiyata bedava valla bu araç.

Güle güle kullanın.

bedavaysa alsana
  • İhracat yapiyorum hocam, Turki devletlere yapi malzemesi gonderiyorum. Ulkemizde araba fiyatlari gercekten cok pahali, sadece araba degil hersey pahali :) yuksek vergi dilimleri fiyatlari ziplatiyor, arabanin faturasini bana verdiklerinde sok oldum, mal bedeli yani tr giris fiyati yanlis olmasin 40 kusur bin lira geri kalani otv kdv.
    Mesela kendi meslegimden ornek veriyim, buradan yurtdisina malzeme gonderecegimiz zaman urunlerin fiyatlarini insaat malzemeleri ureten firmalardan alirken ihrac kaydiyla satin aliyoruz, yani sen devlete ben bu mali ihrac edicegimi taahhut edersem devlet bnden vergi almiyor, isin sonunda oyle bi manzara cikio ki trde 5 liraya satilan bi boruyu yurtdisina ihrac edecegin zaman 2 liraya aliyosun.
    İsin ozu azizim vergi, vergi artiyo herseyin fiyati artiyor, zincirleme yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aracınız hayırlı olsun

Vay kapasitesiz seni..

doğru söyleyen yaranamaz,sizin gibi at gözlü markaya tapanlar olduktan sonra...

Senin kadar objektif olmak zor canım.

Doğan SLX ne ise Bravo da o zaten. Haklısın.

• no ss no güven
  • o para babasından kaldığı içn almıştır
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.