Şimdi Ara

Fiat Freemont aldım :) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
20
Favori
159.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suv araçlar neden bu kadar pahalı oluyor anlamak mümkün değil.biri bana bunu açıklar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

112 bine sütbeyazı bmw e92 3.20 coupe alırdım ben :) resime bakta bi için yansın :D:D
     Fiat Freemont aldım :)

• hayırlı olsun ama yeni captiva alsaydınız bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: tismo

quote:

112 bine sütbeyazı bmw e92 3.20 coupe alırdım ben :) resime bakta bi için yansın :D:D

Bırısı üzülünrse seninmi yagların eriyecek.

Çok ayıp çok.................

• quote:

Orijinalden alıntı: bitruci

suv araçlar neden bu kadar pahalı oluyor anlamak mümkün değil.biri bana bunu açıklar mı?

çünkü genel de 1.6 lt üzeri motor kullanıyorlar ve %80 ÖTV barajına takılıyorlar. .Bakınız 1.6 lt altı motor İçeren SUV araçlarakıa sportage gibi çok ta pahalı değiller.Çoğunda 4 çeker sistem olduğundan buda bir ek maliyet getiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tismo

quote:

O jantlar ve lastiklerde maşallah tam bizim yollara göre özel ..Haftada bir lastik , jant değişecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

O fiyata bedava valla bu araç.

Güle güle kullanın.

bedavaysa alsana

• Beyfendi aracınız hayırlı ugurlu olsun gule gule kullanın. güzel araç sonuçta begenip almışsınız. tabi yorumlarda begenen begenmeyen olacaktır. bence bunlara kulak asmayın. ben asıl size tesekkur ediyorum 72 bin gibi bi para bagışlamışsınız devletimize. sırf bu yuzden inat ettim sıfır araç almıycam. resmen soygun yapılıyo ulkemde bakalım nerzaman normale donecek yada donecekmı oda mecul Allah hepimize sabır versin ki ulkemiz Suriye'ye dönmesin..
  • Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Captiva'yı çok iyi tanıyan biri olarak tercihinizin çok yerinde olduğunu bir kez daha bildirmek isterim.

Hayırlı günlerde kullanın.

Ek: güzel kalitede çekilmiş detsylı bir video incelemesi hiç fena olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 24 Ocak 2013; 11:55:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH AKIL FİKİR VERSİN İKİNCİ EL TERTEMİZ BMW 320d ler, 520d ler, sıfır Mercedes C serisi dururlen gidip FİAT A EV PARASINI VERMEK HANGİ AKLA HİZMETTİR?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

4x4, 7 kişilik Freemont yerine bunu değil de Audi TT veya Z4 falan alsa daha iyi olurdu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 24 Ocak 2013; 12:13:47 >

• hayırlı uğurlu olsun yakında aracın sağından solundan ses gelmeye başlar 112 bin TL lik aracı fiat bayinin önünde yakarsın artık
  • Tebrik ederim, iyi günlerde kazasız, belasız kullanın. Bazı arkadaşların dediklerini de kafanıza takmayın. Boşuna da başınızı ağrıtmayın.
  • Adamlar gerçek amerikan jipine 2.0 litre hacminde güçlü multijet motor koymuşlar daha ne istiyorsunuz.

Arabanın adı Dodge motoru 3.0 litre benzinli olsaydı da 170.000 TL verseydiniz, arkadaşlar adam zengin amerikan jipi almış diyeceklerdi.

Şimdi FIAT a o para verilirmi diyorlar. İnsanları anlamak güç.
  • Resim yüklermisin biraz.
    Bence sen bu arabayı almadın.
  • quote:

öncelikle hayırlı olsun diliyorum ama gereksiz pahalı bence

• Öncelikle hayırlı olsun.ALLAH kaza bela vermesin. Bu aracı bayide incelemiştik.Araç dış görünüş vs olarak güzel ancak arka koltuk diz mesafesi felaket.Orada ben yolculuk yapamam.O mesafeyi görünce araçtan soğuduk zaten.112.000 banada çok geldi şayet siz beğendiyseniz hiç sorun yok.
  • onlarca seçenek arasından freemont ilginç.
    şahsi fikrim, fiat'a binilmez değil ancak 100 milyar gibi bir rakamda verilmez bence.
    bizlere hayırlı olsun demek düşer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyLordTR -- 24 Ocak 2013; 13:31:41 >
  • Çok mantıklı iş yapmışsınız. Araç 200.000+ ne satılan Jeep'lerden farksız. Motoru güçlü ve ekonomik, vergi avantajı var.
    Görünüşü güzel, içi ferah, geniş.

Bu parayı cebine koyan ve ciddi ciddi bu tarz araç bakınan herkes dönüp dolaşıp Fiat Freemont alacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

freemont captıvadan daha guzel bır arac
    en azından az yakıyor
    captıva kıa sorento gıbı oldu.bır aralar kıa da baya satmıstı ama cok yakınca mıllet elınden cıkarmaya basladı.
    yanlız 112 lıra cok o sınıf ıcın.dolu olabılır ama bu aracı almak ıcın 2.ellerı 1-2 yıl sonra 70-80 cıvarı temız bulunabılır dıye dusunuyorum.ama arac tutulursa pek fıyatı dusmez...

Captiva'nın yeni kasası Freemont'tan az yakıyor. Lütfen biraz araştırıp yorum yazalım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.