Şimdi Ara

Fiat Freemont aldım :) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
20
Favori
159.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • markaya para veren kerizlerimiz en son makyajsız c serisinde görüldü 100 bin fiata verilmez diyenler zamanında makyajsız cyi yere göğe sığdıramayanlar
  • hayırlı olsun
  • Cok seviyesiz yorumlar yapılıyor. Konuyu açıp bizimle arac bilgisini paylaşan arkadas pişman olmuştur. Bir taraftan evli barkli, iç güç sahibi, milyon tl lik sermayeleri yöneten yonetici veya patronlar, bir taraftan ağzı süt kokan, zihinsel gelisimi henuz eksik, hayatında kendine ait bir arabaya binmemiş kisilikler aynı konuları tartışıyorlar. Tartışmak denilirse.

Aracınız hayırlı olsun. Ben imkan dahilinde, farklı ama biraz da kaliteli araca binmeyi severim. Ben de bir ara bu aracin onceki hali olan Dodge Journeyi almayi dusundum. Sıfırı 2011 den beri gelmiyordu Turkiyeye. İkinci elde de istedigim renk R/T modelini bulamayinca vazgectim. Freemont, bilindiği gibi Dodge Journeyin son halidir. Fiat, jeep chrysler dodge kardeşleri satın alınca bazı modellerde degisiklik yaptı. Dodge Journeyi de Fiat da boşta olan SUV koltuğuna oturttu. Yani bu aracı altyapisi, ustyapisi vs hersey hazırdı zaten. Yani bu arac aslında Fiat degil. Dodge Journey olarak banttan inmiş, Fiatin amblemi takılmış. Ayrıca arac Fiat da olabilir. Birisini elestirmemiz icin onun seviyesinde, derecesinde biseyler yapmis olmamiz lazim. Biz kocaman ülke olarak bir lada, bir samand yapabiliyor muyuz?
    Aracınızı güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı olsun aracınız, yorumları sallayın gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Ne kadar marka takıntılı insan varmış forumda, fiat olsa ne olur tata olsa ne olur. Arabayı test ediyorsun, her yerini kontrol ediyorsun kaliteli olduğunu anlıyorsun ama Fiat diyorsun. Garip.

ilk aracimiz fiat pandaydi. bu araci cok begenmeme ragmen fiyatini yuksek buldum sadece. yani FIyAT diyorum :-) gucu yetene hayirli binmek nasip olsun. hayirli olsun hocam...
  • freemont captıvadan daha guzel bır arac
    en azından az yakıyor
    captıva kıa sorento gıbı oldu.bır aralar kıa da baya satmıstı ama cok yakınca mıllet elınden cıkarmaya basladı.
    yanlız 112 lıra cok o sınıf ıcın.dolu olabılır ama bu aracı almak ıcın 2.ellerı 1-2 yıl sonra 70-80 cıvarı temız bulunabılır dıye dusunuyorum.ama arac tutulursa pek fıyatı dusmez...
  • Başka araç tavsiye ediceğinize hayırlı olsun deseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 24 Ocak 2013; 9:19:40 >
  • Hayırlı olsun.. Yine ağzı olan konuşuyor.. Verilen paradan size ne, siz mi kazanıyorsunuz? İmkanı var ki almış arkadaş, imkanım olsa ben de alırım...
  • sıfır alındı uzun yıllar sorunsuz kullanılacak bir araç

hayırlı olsun çok iyi bi seçim bence de fiyatı biraz fazla ama sonuçta satış rakamı böyle güle güle kullanın
  • Forumda, böyle kimsede olmayan bir aracı alan birisinin olması forum için kazançtır.

Bu araç hakkında yorum, izlenim alabileceğiniz kaç adam var burda ?

"Hayırlı olsun" deyip ilerleyen zamanda araç hakkında izlenimlerini sormak yerine saçma sapan yorumlar, bunu alsaydın diye alakasız araç tavsiyeleri, vs. vs.

- 7 kişilik SUV alan adam 3 serisi coupe öneren var.
    - Freemont'taki şanzımanın Dualogic zanneden var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 24 Ocak 2013; 9:37:36 >
  • hayırlı olsun , ALLAH kaza bela vermesin inşallah
    o arabanın adı fiat zaten hocam, Chrysler üretimi sayılır.. fiat bu segmente Chrysler tecrübesini arkasına alarak girdi ve çok doğru bir karar verdi bence..
    Chrysler kalitesi ve fiat servis ağı birleşince ülkemizde bu araç captivayı falan ezer geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: onican47

Merhaba arkadaşlar,uzun süredir foruma girmiyordum ama yeni bir araba aldım ve dayanamadım yine yazmak istiyorum :)

3 ay önce 2011 model Captiva'mı sattım ve bir süre etrafa bakınayım öyle araç alıyım diye bekliyordum,10 gün once bir arkadaşımın freemont aldığını gördüm.Ben eski bir linea kullanıcısıyım o yüzden fiata karşı sempatim vardı.

Arkadaşımın arabasına ilk bindiğimde çok hoşuma gitti,captivamdan sonra daha yüksek bir kalite hissi uyandırdı bende,derileri,göğüs kaplaması orta ekrandaki yazı karakterlerine kdr çok begendim. Yakıt tüketimi ortalaması ankara trafiğine 8.9 gösteriyordu ve arkadaşım aldığımdan beri hiç sıfırlamadığını söyledi.

Cuma günü bayiye gittim ve 2012 model Freemont 2.0 lounge awd pazarlığımızı yaptık,sunroof ve kurşun gri renk farkını ekleyince aracın fiyatı 114.000TLye çıktı. Sunroof ve metalik renkli model almak zorunda kaldım çünkü sunroofsuz modelde sıra vardı önümüzdeki ay teslim edebileceklerini söylediler. Diğer bir kaç bayiye telefonla ulaştım ve diğer bayilerdede durumun aynı olduğunu öğrendim. Bende biraz pazarlık ettikten sonra sunrooflu ve metalik renkli modele 112.000TLye el sıkıştık.

Dün sabah plaka/ruhsat işlemlerim tamamlanmış aracımı öğlen bayiden teslim aldım. Teslim alır almaz ilk dikkatimi çeken arabamın deposunu 4/3 dolu olarak teslim etmeleri,bu çok hoşuma gitti,küçük bir şey ama bu ufak jest çok iyiydi,çünkü captivamı ilk aldığımda depo en dipteydi ve bayiden çıktıktan 17 km sonra hep yakıt aldığım yere ulasamadan yolda kalmıştım.

Eşim arabadan çok anlamaz fiat jip aldım dediğim zaman çok laf etti,ne fiatı kalitesiz canımızı yolda mı bulduk demişti :) ancak arabaya binince hani fiat almıştın neden beni kandırdın fiat değil bu işte dedi :) Freemonta hayran kaldı,çok kaliteli olduğunu söyledi :)

Şimdilik gözüme batan tek kötü yanı ön direklerin çok kalın olması. Ara yoldan ana yola çıkışlarda dikkat etmezseniz küçük bir araca veya motorsiklete çarpabilirsiniz.

Deposu tam boşaldığında fullleyip ne kdr yaktığını hesaplıycam ama şu anda yol bilgisayarında ortalama veri 8.1 yazıyor, captivada şehir içinde 12.6'nın altına düşememiştim.
    Araç çok sessiz yolda sanki yağ gibi akıyor, dizel motorun gürültüsünün hiç duymuyorsunuz, captivada olan traktör havası yok.
    En çok hoşuma giden yönlerinden birisi ses sistemi, alpine muzik sistemi kullanmışlar,yüksek seste bile ses kalitesi bozulmuyor. Motor şanzıman uyumu çok başarılı hem 170 hp gücü sonuna kdr hissederken vites geçişlerini hissetmiyorsunuz.

Bakalım,ilerki günlerde araçla ilgili bütün görüşlerimi olumlu olumsuz gördüğüm bütün herseyi sizinle paylaşıcam.

hayır hayır almış olamassın şaka de yapmadım almadım de:)

• Aracınız hayırlı olsun, benim de çok beğendiğim bir araçtır.
    güle güle kullanın..

Ancaak bu forumda böyle bir başlık açmak ayrı bir cesaret işi, bir sürü saçma sapan yorumlar canınızı sıkmaz inşallah.
  • Koskoca 7 kişilik araç alınmış, adam kalkmış Coupe öneriyor. Pes =)

Bence çok güzel bi tercih, hele ki kalbalık bi aileniz varsa.
    Umarım uzun yıllar sorunsuz binersiniz. Hayırlı olsun
  • hayırlı olsun güle güle binin ama malum Türkiyedeki kalite algısı en düşük marka fiat,10 yaşını geçip tavanı yanmayan boyası dökülmeyen fiat yok o yüzden marka imajı rezalet.
    sonuç olarak biz binmedikmi?bizde çok bindik,ama 112 bin tl vermedik,satarken inanılmaz zorlanacaksınız...
  • Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun fuarda incelemiştim hoşuma gitmişti her kafadan ses çıkar takılmayın siz.

• ben göğüs kalitesi hariç aracı beğenmiştim. ancak test etme fırsatı bulamadım. yurtdışı testlerinde çok övülüyor. güle güle kullanın.
  • Alan kişinin ilk Suv deneyimi değil. Zaten Captiva kullanmış ve bu araca geçtiğinde şu an için yeterince tatmin olmuş. Bunun üstüne hala seviyesiz yorumlar yazılması gerçekten üzücü. Tabi kendi parasını kazanan istekleri doğrultusunda istediği aracı alabilen bir kişinin bu yorumlardan pek etkileneceğini sanmıyorum. Fiyatların yüksek olması bu araca özel bir durum değil. Bir kaç model hariç zaten tüm araçlar ederinin üstünde fiyatlara satılıyor. 2.0 araç aldığınız zaman vergi yükü hemen fırlıyor. Dodge Journey inceleme şansım olmuştu. Bana iç mekan malzeme kalitesi pek iyi gelmedi ama anladığım kadarıyla Fiat burada bir iyileştirmeye gitmiş. Dodge Journey ile iç mekan malzeme kalitesini karşılaştırabilecek birisi olursa sevinirim.
  • İki ay önce Beylikdüzü fuarda imrenerek incelediğim bir araba...Biri FORD S MAX diğeri FİAT FREEMONT ikisinin başından ayrılmak istemedim..Geniş, ferah yakışıklı yayla gibi araba..Çok güzel.Doğru bir tercih yapmışsınız...Allah hayırlı uğurlu etsin..Kaza bela vermesin...Güle güle kullanın ...Saygılarımla.. NOT. Burada saçma sapan olumsuz yorum atanlar bir çoğu hayatında SUV kullanmamış eli direksiyonuna değmemiş kişiler.Çok iyi bildiğimiz bir deyim var...Ekşiiii ekşiiii yada mundarrr mundarrrr diyenler takımı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 24 Ocak 2013; 11:02:57 >

• Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.