Şimdi Ara

Fiat Freemont aldım :) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
715
Cevap
20
Favori
159.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aktuz

Çok mantıklı iş yapmışsınız. Araç 200.000+ ne satılan Jeep'lerden farksız. Motoru güçlü ve ekonomik, vergi avantajı var.
    Görünüşü güzel, içi ferah, geniş.

Bu parayı cebine koyan ve ciddi ciddi bu tarz araç bakınan herkes dönüp dolaşıp Fiat Freemont alacaktır.

Valla keşke öyle olsaydı, keşke aracın tasarımı ve iç mekanı da motoru ve donanımı kadar başarılı olsaydı.
  • Artık her araç birbirine benzemeye başladı. Her araçın kalitesi birbirine yaklaştı. Fiyatlarda öyle. Geriye sadece donanım farkı kalıyor. Haliyle burda yapılan yorumlar katılmamakla beraber ama eleştiriler her zaman olacaktır. Normal karşılamak gerekir. Eğer siz bu forumda böyle konu açmayı göze alıyorsanız kötü laflara ve eleştirelere de açık olmanız gerekir.

Bize de kazasız belasız kullanın demek düşer. Yeni captivaları bilemiycem. Ama freemont dodgenin aynısı bence 1 kademe yüksek kaliteli bir araç ama nedense bu araç çabuk sıkılcak bir araça benziyor. Elden çok çıkaran olacak gibime geliyor. Eğer alanların gerçekten arazilerde ve dağda , bayırda gezmeyi düşünüyorlar mı? Bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvodor_07

fiat ta 112bin lıra verirken ne hissettin

hayırlı olsun

çok güldüm allahda seni güldürsün :)
  • ister istemez insanlarda olumsuz bir FIAT algısı var.işin özü çokta haksız sayılmazlar.ben 2008 model grande punto almıştım dizel.Motor dışında her yeri sorun çıkardı yetkili satıcısı dahil.O gün bu gündür yeminliyim :) fiat ın ürettiği hiçbir arabanın kıyısından geçmem.Gelelim dodge ve chrysler firmasına.Daimler chyrsler ortaklığı bitince dodge firması chyrsler firmasında kaldı.firmada geçenlerde iflas başvurusu yaptı fiat devreye girdi ve yüzde 20 ortaklığını aldı. Dodge journey modelini avrupadan çekti ve kendi motorunu eklediği freemont u piyasaya sürdü.Woww amerikan arabası 170.000 tl dediğiniz araçların çoğu vergi diliminden öyle açınız dodge.com sitesini gerçek fiyatları görünüz.bir ara da fiat fanatiği arkadaşlar baakk gördünmü bizim firmada suv yaptı diyorlardı sahi sedici nerelerde bileniniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrock

quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

freemont captıvadan daha guzel bır arac
    en azından az yakıyor
    captıva kıa sorento gıbı oldu.bır aralar kıa da baya satmıstı ama cok yakınca mıllet elınden cıkarmaya basladı.
    yanlız 112 lıra cok o sınıf ıcın.dolu olabılır ama bu aracı almak ıcın 2.ellerı 1-2 yıl sonra 70-80 cıvarı temız bulunabılır dıye dusunuyorum.ama arac tutulursa pek fıyatı dusmez...

Captiva'nın yeni kasası Freemont'tan az yakıyor. Lütfen biraz araştırıp yorum yazalım.

Elalemi fırçalamadan önce sen araştır.

CAPTIVA 4X2

Şehiriçi 9.9 lt/100km
    Şehirdışı 6.5 lt/100km
    Ortalama 7.7 lt/100km

FREEMONT 4X4
    Şehir İçi 9,6
    Şehir Dışı 6,0
    Ortalama 7,3

Fiat 2004 kg, captiva 1903 kg

4x4 olan makyajsız captiva
    Şehiriçi Tüketim 11 lt
    Şehirdışı Tüketim 7.3 lt
    Ortalama 8.7 lt

CHEVROLET 4x2 ye dönerek kolay yoldan tüketimi düşürmeye çalıştı fakat hala daha fiatın 4x4 ünden fazla yakıyor, daha hafif olmasına rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorp3867 -- 24 Ocak 2013; 15:28:12 >

• Konuyu açan kişiye güvenmedim hiç bence fake bir konu hala adam konuyu açıp milleti birbirine bıraktı.
  • Hayırlı olsun. Resimleri bekliyorum.
  • Aracta zenon far ve otomatik calisan silecek eksik bu fiyata onlar da olmaliydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimleri bekliyoruz
  • araca + fiat a önyargılı değilim fakat ön konsolunu hiç beğenmedim. 100000 üzeri para verince daha farklı şeyler bekliyor insan. fiat bravonun ön konsoluna benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efthio

araca + fiat a önyargılı değilim fakat ön konsolunu hiç beğenmedim. 100000 üzeri para verince daha farklı şeyler bekliyor insan. fiat bravonun ön konsoluna benziyor.

eh çünkü en nihayetinde FIAT bu lüks sınıf bir araç değil. Ha ama Fiat derki lüks istiyorsan o zaman Lancia New Voyager alabilirsin

Fiat Freemont aldım :)

2 katıda fiyatı var

• severek bineceksin dostum güzel araç ama satarken mahsun kırmızıgülden annem annem şarkısını söylememeni umuyorum zaten fiata 100 bin lira verilirmi diyen arkadaşlarında kastettiği bu sanırım tamam araç güzelde 2 yıl binip satsan 60-70 e zor verirsin ki büyük zarar bence
  • BÖYLE BİR ARAÇ VARKEN SAÇMALIKTIR HER NE OLURSA OLSUN FİAT A O PARA VERİLMEZ

• Opelde duysunda dolu depo versin arabaları aldığımda 0 daydı nerdeyse stress olmuştum alır almaz benzinliğe gidebilcekmiyim diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: efthio

araca + fiat a önyargılı değilim fakat ön konsolunu hiç beğenmedim. 100000 üzeri para verince daha farklı şeyler bekliyor insan. fiat bravonun ön konsoluna benziyor.

eh çünkü en nihayetinde FIAT bu lüks sınıf bir araç değil. Ha ama Fiat derki lüks istiyorsan o zaman Lancia New Voyager alabilirsin

2 katıda fiyatı var

Lancia lüks dedin ya beni benden aldın

• quote:

Orijinalden alıntı: postal58

BÖYLE BİR ARAÇ VARKEN SAÇMALIKTIR HER NE OLURSA OLSUN FİAT A O PARA VERİLMEZ

Aynı sınıf mı bu arabalar?
  • öncelikle hayırlı olsun
    güle güle kullanın
  • ne kadar liseli varsa dolmuş konuya.

bmw coupe'ların, mercedes c180'lerin fotoğrafları dolaşıyor ya hasta oluyorum paylaşan arkadaşlara. yemin ediyorum ne içiyorsanız ondan verin de dertlerimizi unutalım, hafifleyelim biraz.

gerçekten çok güzel bir araç, bizim sitede de bir adet var bundan sağını solunu inceleme fırsatı buldum, hoşuma gitti. hayırlı olsun.
  • hocam hayırlı olsun parasını hakeden bi araç almışsınız, kazasız belasız kullanın. olumsuz yorumları göz ardı etmenizi tavsiye ederim.
  • Multijet 2 yeni linea da kullanılıyor mu bilgisi olan var mı arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.