Şimdi Ara

--- FİAT İDEA KULÜBÜ --- (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
553
Cevap
26
Favori
92.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    söylediğin rakam cok ürkütücü başka fıat servısıne de göstermen veya sorman da fayda oldugunu düşünüuyorum
  • benozgurum29 B kullanıcısına yanıt
    sen ekstradan taktırmak istıyon tabı güzel olur ama pyasada bir cok sis farı markası mevcut araştırmak lazım
  • bilgibilgibilge B kullanıcısına yanıt
    verdiğim linkteki yedek parça firması ankarada ve ben parçaları oradan tedarik ettim çok da memnun kaldım, siz de parça tedariğini ankara ya da istanbuldan yapıp tamir bakımını bulunduğunuz şehirde yaparsanız oldukça ekonomik olur diye düşünüyorum, ancak arıza tespitini yapan arkadaşa kesin güvenmeniz lazım yoksa sonra çok uğraşırsınız, ya da öncelikle bir yetkili servise gidip arıza tespiti yaptırıp fiyat alsanız öyle bir şansınız yok mudur?
  • merhaba arkadaşlar 2008 den beri idea kullanıcısıyız. zamanında babam almıştı ne yapacaksın onu demiştim oysa 2 sene önce satmaya karar verdiğinde ben aldım :) çok keyifli bir araç bence.

1.4 Dynamic modelini kullanıyorum.

şu an tek derdim bagaj amortisörü bu kadar yılın sonunda iflas etti :) hangi modelinki uyuyor bilen var mı acaba?
  • _caglayan_ kullanıcısına yanıt
    bagaj amörtisörü olarak paliolarınkini kullanabilirsiniz. orijinalleri 75tl tanesi, paliolar 10tl tanesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgmeu

bagaj amörtisörü olarak paliolarınkini kullanabilirsiniz. orijinalleri 75tl tanesi, paliolar 10tl tanesi.

Çok sagolun bilgi için motor parçalarının uyuduğunu biliyorum da bagaj amortisoru hiç bozulmamisti orjinalinin pahalı olacağı aşikar servisler araba az bulunuyor diye fiyatları uçuruyor.

Palionun kini alayım o zaman uygunmus o

Benden bir bilgi polen filtresi degistirecekler için yaz gelio. Doblonun filtresi uyuyor. Yerini bilmeyenler içinde sag torpidonun altındaki gözu sokerek ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aracın tampon sisleri sadece burda yabancı buldum başka yerde yok. ilginç..

https://www.jocar.com.br/Produto.aspx?CM=12&CV=534&ANO=2006&CMD=0&CP=402604
  • bu sis şekli oraya uyacak küçüklükte yuvarlak sis alınarak oray delinip oturtulabilir ayrıca böyle bi aparat aramaya gerek yok bence ki burada bulunabileceğini sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _caglayan_

bu sis şekli oraya uyacak küçüklükte yuvarlak sis alınarak oray delinip oturtulabilir ayrıca böyle bi aparat aramaya gerek yok bence ki burada bulunabileceğini sanmıyorum

orjinal kendi aksesuarı bu ama hiç biyerde yok sadece bu sistede var.. yuvarlak sisleri burda var takım halinde pahalı ama kapakları alsak yeter.

takım olarak ta bu ama dediğim gibi kapakları alsak sadece yeter lambası türkiyede burda var..

https://www.jocar.com.br/Produto.aspx?CM=12&CV=534&ANO=2006&CMD=0&CP=402341

• evet anladığım kadarıyla 50 dolar civarı o setin fiyatı ama tek satmıyorlar mı ne 10 tane satıyor galiba İngilizce olsaydı konuşur alırdık 50 dolar alınabilir ama İtalyanca ne ya nasıl anlaşacağız.

bu arada 2014 idea da çok hoş bence neden gelmio bu araba türkiye ye bilmiyorum. gelse eminim çok satar. 2004-2005 bu konsept için biraz erken kaçmış gibi geliyor bana o yüzden tutmamış. birde ilk geldiğinde fahiş fiyatlar la satılınca olmamış tabi.

birde puntonunki çok benziyor olmaz mı ki

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/fiat-punto-06-13ledli-sis-gun-isigi-drl-sis-fari-87308215#product-information

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _caglayan_ -- 4 Haziran 2014; 12:11:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _caglayan_

evet anladığım kadarıyla 50 dolar civarı o setin fiyatı ama tek satmıyorlar mı ne 10 tane satıyor galiba İngilizce olsaydı konuşur alırdık 50 dolar alınabilir ama İtalyanca ne ya nasıl anlaşacağız.

bu arada 2014 idea da çok hoş bence neden gelmio bu araba türkiye ye bilmiyorum. gelse eminim çok satar. 2004-2005 bu konsept için biraz erken kaçmış gibi geliyor bana o yüzden tutmamış. birde ilk geldiğinde fahiş fiyatlar la satılınca olmamış tabi.

birde puntonunki çok benziyor olmaz mı ki

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/fiat-punto-06-13ledli-sis-gun-isigi-drl-sis-fari-87308215#product-information

ithal araç olunca pahalı oluryor

ben sormuştum punto nun sisi uymaz denildi bana cok aradım piyasada bulamadım

• laz_usagu kullanıcısına yanıt
    http://www.ebay.com/itm/DRL-HIGH-POWER-LED-LIGHTS-FIAT-CROMA-DOBLO-DUNA-IDEA-/370949043830?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item565e493676

şöyle bir icat buldum bu da güzelmiş aslında

sis farı işi zor ebay da felan aradım ama yok bulamadım. zaten burada bulmak imkansız bence. çoğu parçacı arabayı bilmiyor ki aksesuarı olsun. aslında servisi getirir de çook uçuk bir fiyat isteyeceğine eminim.

• laz_usagu kullanıcısına yanıt
    bir foto paylaşırmısın gündüz ledleri nasıl duruyor merak ettim
  • Merhaba arkadaşlar, bu araçla küçük bir kaza yaptık yan iki kapı hafif şekilde flatadon doğrultulup boyanacak; bu işler için toplam 550 tl ye anlaştık fakat esas can sıkıcı nokta:

Dandik sağ dış kapı kolunun yan sanayisinin olmaması ve orj. İçin 275 tl istemeleri. Bir plastik parçasına bu fiyat günah. Bildiğiniz bu patçayı bulabileceğimiz bir parçacı biliyor musunuz? Tşkler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakallıyan S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, Çıkmacıları bakın bence, İstanbul-İzmir-Bursa-Ankara
  • Fiat idea dynamic sunrooflu modelde 1.4 benzin , esp olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smbdy S kullanıcısına yanıt
    ESP yok malesef
  • arkadaşlar merhaba.

1.4 aktif aracım var. baskı balatası değişmesi gerekiyor. servis 800 tl diyor. sadece 330 lira ankaradaki parçacı fiyat verdi. + işçilik...

hangi aracın hangi modelinin baskı balatası buna uymakta. acil olarak cevap verirseniz sevinirim... birde işçiliğe ne kadar ücret ödemem gerekiyor...

sevistemi yaptırmalıyım yoksa bu iş mekanik işmi.. herhangi iyi bir usta değiştiriebilir mi?
  • Bence siz bir ustaya gidin usta balatayı söksün ve o balatayla parçacıya gidin mutlaka bir araçınki uyar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: experience_

Bence siz bir ustaya gidin usta balatayı söksün ve o balatayla parçacıya gidin mutlaka bir araçınki uyar .

daha önce değiştiren kimse yok mu? coşkun bey 120 tl ye zamanında parçayı aldım demiş...

hangi mdeli aldı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.