Şimdi Ara

--- FİAT İDEA KULÜBÜ --- (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
553
Cevap
26
Favori
92.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir şeyi merak ettim, dinamik paketlerde camlar açıkken kumanda ile kapatma tuşuna sürekli basıldığında camları kaldırıyormu acaba? Aramızda Bu özelliği kullanan yada deneyen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecan07

Arkadaşlar bir şeyi merak ettim, dinamik paketlerde camlar açıkken kumanda ile kapatma tuşuna sürekli basıldığında camları kaldırıyormu acaba? Aramızda Bu özelliği kullanan yada deneyen varmı ?

Bende dymanik var, bildiğim kaldırmıyor. Ne denediysem camları kapatamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrulaktas123

arkadaşlar merhaba.

1.4 aktif aracım var. baskı balatası değişmesi gerekiyor. servis 800 tl diyor. sadece 330 lira ankaradaki parçacı fiyat verdi. + işçilik...

hangi aracın hangi modelinin baskı balatası buna uymakta. acil olarak cevap verirseniz sevinirim... birde işçiliğe ne kadar ücret ödemem gerekiyor...

sevistemi yaptırmalıyım yoksa bu iş mekanik işmi.. herhangi iyi bir usta değiştiriebilir mi?

3. sayfada parça fiyatları belirtilmişti. İsterseniz 3. sayfaya bir bakın. Ben baskı balatayı 160 liraya almıştım.Ama markasını unuttum. Siz de birkaç yere mutlaka sorun. Ben İzmir'de bulduysam siz Ankara'da kolaylıkla bulursunuz.
  • nevruz.ahmet N kullanıcısına yanıt
    Aynen bende denedim abi, olaydı iyidi :D
  • mehaba arkadaşlar, ben de 3 ay önce 2006 model triptonik idea aldım fakat vites sorunu yüzünden resmen hayatım karardı, vites kutusundan arada bir yağ kaçırıyor dikkat etmezsen yolda bırakıyor vitese geçmiyor.3 haftadır aracım bursada bir tamircide. tamircinin dediğine göre polypac marka bir lastik varmış vites kutusunda ve yağ kaçırması bu parçadan kaynaklanıyormuş. fakat tamirci bursada bulamadı bir türlü bu parçayı, artık umudu kesip komple vites kutusunu değiştirmekten bahseder oldu. çıkma alıp yapsak bile bize 1500 lira civarı bi masraf çıkıyor. bulunamayan bi lastik conta yüzünden bu kadar masrafa girmek bana oldukça komik geldi. yarın bu bulunamayan parçaları çıkarttırıp kendim aramaya başlayacağım yedek parça depolarına falan soracağım, yardımcı olabilecek idea kullanıcılarının tavsiyelerini merakla bekliyorum
  • serhat98 S kullanıcısına yanıt
    öncelikle geçmiş olsun ;

aşağıdaki adrese bi sorun inşAllah ordan size yardımcı olurlar .

http://www.otomatik-sanziman.com/index.htm

iletişim :

http://www.otomatik-sanziman.com/iletisim.htm

saygıyla
  • okumus11 O kullanıcısına yanıt
    yardımınız için çok teşekkür ederim
  • Arkadaşlar, bugün arabama satılık ilanını astım. Tempra, Vectra derken şimdi idea sayfası kapanıyor gibi. Bakalım ne nasip olacak hayırlısıyla. Allah alıcısını da, satıcısını da mağdur etmesin.
  • arkadaşlar merhaba. ben antalya'da oturuyorum ve burada arabamı sanayiye zorunlu olamadıkça götüresim gelmiyor. zira konya ve kayseri'de kendimi çok daha güvende hissediyorum. en son ideamın devirdaim pompası değişti v kayışıyla beraber 300 tl tuttu. belki ben yanlış adreslere gidiyorum onu da bilmiyorum. sorum şu:
    ANTALYA'DA;
    -idea parçalarını ucuza temin edebileceğim bir yer var mı?
    -iyi ve güvenilir bir usta biliyor musunuz?
  • secere S kullanıcısına yanıt
    MErhaba, bende Antalyadayım güvenilir tamirci bulmak gerçekten zor, ben eski sanayide özel bir servise götürüyorum, fiyatlar konusunda başka bir yere götürmediğim için pahalımı yoksa hesaplımı bilmiyorum, parça konusuna gelince, Çöpelli ve Doğu oto var oradan temin edebilirsiniz, aracınız dizelmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

Arkadaşlar, bugün arabama satılık ilanını astım. Tempra, Vectra derken şimdi idea sayfası kapanıyor gibi. Bakalım ne nasip olacak hayırlısıyla. Allah alıcısını da, satıcısını da mağdur etmesin.

Ahmet abi inşallah en kısa zamanda satarsın, fakat Tempra ve Vectra sayfalarının kapanma gibi bir durumu söz konusu değil, Aynı şekilde İdea sayfasıda kapanmaz, aracımız çok tanınan bir araç olmadığı için diğer araçlara göre geç satılabilir ancak elde kalma gibi bir durumun söz konusu olacağını düşünmüyorum, Sıfır ARaç alacaksınız sanırım, Bayiye götürseniz dahi 3 aşağı 5 yukarı alırlar İdea yı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecan07

quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

Arkadaşlar, bugün arabama satılık ilanını astım. Tempra, Vectra derken şimdi idea sayfası kapanıyor gibi. Bakalım ne nasip olacak hayırlısıyla. Allah alıcısını da, satıcısını da mağdur etmesin.

Ahmet abi inşallah en kısa zamanda satarsın, fakat Tempra ve Vectra sayfalarının kapanma gibi bir durumu söz konusu değil, Aynı şekilde İdea sayfasıda kapanmaz, aracımız çok tanınan bir araç olmadığı için diğer araçlara göre geç satılabilir ancak elde kalma gibi bir durumun söz konusu olacağını düşünmüyorum, Sıfır ARaç alacaksınız sanırım, Bayiye götürseniz dahi 3 aşağı 5 yukarı alırlar İdea yı...

Alıntıları Göster
    quote:

Efecan bey, öncelikle teşekür ederim. İdea forumu kapanmamalı. Ben paylaşımlarınızdan çok istifade ettim. Diğer arkadaşlarım da öyledir kanaatindeyim. Yeni çıkan ford kurye var. Sıfır fiyatı bayağı iyi. Donanaımı da. Nasipse fiyatı artmadan düşünüyoruz hayırlısıyla. Ford, 16.000 verdi arabaya. 1000 tl. daha verseydi düşünürdüm ama biraz düşük geldiği için ben de satlığa çıkardım. Artık nasip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 23 Haziran 2014; 16:19:56 >

• efecan07 E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler efecan :-) parçaları albea,punto, palio ile aynı olması büyük avantaj aslında ama... aracım dizel
  • nevruz.ahmet N kullanıcısına yanıt
    Ford Kurye çok güzel bir tercih olmuş, İnşallah kısa zamanda alırsınız :)
  • secere S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, Benimkide dizel dinamik paket , yardımlaşalım kardeşim...
    benim de elimden gelen bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: secere

benim de elimden gelen bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım :-)

Yabancı bir site buldum, aracın Şase numarasını giriyorsun tüm parçaları detaylı bir şekilde vidasına kadar gösteriyor, mesela alt motor takozumu değişecek hangi modeller ile uyumlu olduğunu görebiliyorsun, punto doblo stilo vs
    güzelmiş :-) yararlıysa siteyi öğrenebilir miyiz
  • Benim çok işime yaradı, ben söküp takmayı seven biri olduğum için neyin nasıl söküldüğü hep bu siteden öğrendim www.fiatdalys.lt
  • söküp takmayı çok sevmesem de, bilgi vermesi açısından faydalı bir siteymiş :-)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.