Şimdi Ara

--- FİAT İDEA KULÜBÜ --- (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
553
Cevap
26
Favori
92.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İdea kullanıcıları.
    2005 model 1,3 mjet idamın triger + baskı balata + devir daim değişecek.
    Konya fiat yetkili servisi Triger için 350 TL fiat verdi. Yüksek bir meblağ.

İdea için alternatif parça seçeneklerini bilen var mı?
    Triger zincir seti için Fiat albea oluyor mu mesela?

bunu gibi uygun rakamlı alternatif parçalar lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halugur1977

Merhaba
    İdea kullanıcıları.
    2005 model 1,3 mjet idamın triger + baskı balata + devir daim değişecek.
    Konya fiat yetkili servisi Triger için 350 TL fiat verdi. Yüksek bir meblağ.

İdea için alternatif parça seçeneklerini bilen var mı?
    Triger zincir seti için Fiat albea oluyor mu mesela?

bunu gibi uygun rakamlı alternatif parçalar lazım.

Merhaba, Trigerin orginal fiyatı 150TL sanayinede 100-150TL işçilik verip yaptırabilirsiniz yani 250-300TLye yaparlar, fakat yetkili serviste 350TL verip yaptırmak daha güvenilir, en basitinden garantili olur. İdea-punto-albea farketmez, hepsinin trigeri aynı, fiyatta değişiklik olmaz yani, baskı balata ve devir daim için ne kadar istediler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevketkirgin

Slm, bayramınız kutlu olsun, 2006 model fiat idea 1.4 dynamic 16V Benzin+Sıralı sistem lpg li araç sahibiyim, alalı 2,5 ay oldu memnunum gayet iyi bir araç hadgeback modellere göre geniş bir araç ve kullanımı rahat. Sizlerin deneyim ve bilgilerinizden faydalanabilmek için foruma yeni üye oldum. Bir kaç sorum olacaktı.
    1-) Aracın sol arka hoparlör kapağı kırık kapağı nerde bulabileceğim konusunda site önerisi olan varsa rica edeceğim araştırdım internetten bulamadım.
    2-) Bagaj kısmını iç bölümden ayıran kapağın hoparlörlü çeşidi var mıdır? ses düzeyi çok az arabada.
    3-) tavan çıtalarını uygun fiyata nerden bulabilirim acaba?
    4-) araç lpg de iken trafik ışıklarında rölantide titreme yapması normal mi?

Bilgi ve ilginiz için teşekkürler

Merhaba hoparlör plastikleri çoğu araçta kırık oluyor çünkü ayak hizasında inerken binerken dikkat edilmezse kırılması an mesele, o parçayı boşuna aramayın bulamazsınız, tek başına satılan bir parça değil, komple kapı plastiği olarak satılıyor, aynı problem benim aracımda var, ben laser kesim işi yapıyor, o parça için bir çalışma yaptım kendime yaptığım zaman resimi buraya yüklerim, beğenirseniz sizede yaparım

• Selamlar ideama izmirde kapi kilidi. Nerden bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 2 yıl önce 2005 multijet idea kullandım. hız performansı hariç diğer özellklerinden memnun kalım en önemlisi arka koltukların ileri geri gitmesi geniş hacim vs.
    Şuan da bir idea almak istiyorum ancak otomatik almam gerekli. otomatiği nasıldır tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler
  • 2006 1.3 dizel idea aldım, Ankaradayım. Aracı gerçekten tanıyan iyi bir ustaya ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 giat idea 1.3 dizel dinamik. lagun mavi. 112000km.de. malum sitede ilanı var foto filanda var. hata kaza boya yok orijinal aracım. düşünen arkadaşlar bana ulaşabilirler.
  • merhaba,ben istanbulda yaşamaktayım,2005 model idea 1.3 multijet arac sahıbıyım,bilgi paylaşımı yada soru sormak isteyen varsa elimden geldiğince yardımcı olabılırım
  • bu arada müzik sistemi mp3 çalmıyor,sadece track çalıyor,performansa gelince 2500 devir üstü gayet tatminkar çekiş sunuyor,gaz pedalı çok mükemmel dibe nekadar basarsan ona gore tepki veriyor,tek sevmedıgım yonu 14jantlar kapaklı ve aracta cok kucuk gözüküyor,16yapan varmı aranızda
  • yerli fiat lardaki gibi kesınlıkle değil,motor alt devirlerde palio gıbı sarsılmıyor,malzeme kesınlıkle cok cok iyi,fiyatına göre şahane araç,kesınlıkle tavsiye ederim düşünenlere,dizel modelini tabiii,tek sevmediğim ses sistemi çok kötü ve jantlar
  • bluess_83 B kullanıcısına yanıt
    Bende 15 inç ahtapot jant var ve gerçekten çok yakışıyor. Ses sistemine gelince 4 hoparlörü de pioneer yaptım. Teybi doubleyle değiştirdim ama nafile.şimdi amfi düşünüyorum. Gerçi şu sıralar en acil sorun araca isofix kiti bağlatmak.

• arkadaşlar herkese merhabalar.
    2006 1.3 multijet idea aldım ve izmir den aranıza katılıyorum.
    herkese selamlar
  • aracıma en kısa zamanda carbon clean yaptıracağım.tecrübelerimi sizinle paylaşacağım...
  • ahtapot cantlı fotoları görmek isteriz buarada:) benım aractada orjınal 14jant var,kapaklı jant..cok itici duruyor,bnde 15ınch 195 yanak jant lastik yapıcam kısmtse,,,bu arada tesisat yapıcaksanız bir 5kanal amfi ile cozebılırsınız olayı,4mıd ve bir adet 30cm yeterli sanırım,,,ön ve arkalar kaç cm biizim aracların bilen varmı acaba
  • isofix olmadan bebek koltugu taktırdım buarada gecen hafta,chicco dan aldım 380tl gıbı rakama,bilgi amaçlı söylüyorum,,
  • ceykfi merhaba bu arada,double teyp ne marka ve direk oturdumu göğüse,arkadaslarımızada fikir olması acısından foto ile paylasırsan sevınırım
    185 65 15. Double teyp 600 tl ye maal oldu. 500 teyp, 100 tl de çerçeve+işçilik. Hoparlörlerin fabrikasyon ölçüsü 16 cm. Montajı ise çok sıkıntılı. Tüm kapı döşemeleri sökülüyor.

• Allah kaza bela vermesin jantlar şahane olmuş,bu arada zaten kolonlara kablo hazır durumda değilmiydi,kapı neden söküdü anlamadım,kapı hoparlörlerini değiştirdiysen ayrı tabiii,,,bugun bnde soktum onkapıları kolonlar percinliydi sokmedım,bu arada evet 16cm onkapılar ama arka kapıları bılmıyorum olcuusunu,senın bilgin varmı onlerle arkalar aynımı ebatı,birde double teyp takarkende cerceve gerekıyormu satın almak yoksa double ın ıcındenmı cıkıyor cerceve
  • kolonları değiştirdinizmi orjınalleri,birde nasıl oldu eskiye oranla sizce,ses kalitesi bas ve tiz olayları,,,,bugun hava filtresini bir soktum sok oldum,pislik içinde toz toprak,örümcek bile cıktı:)) değiştirdim ve araba sanki 50 bg den 70 e cıktı,ses ve performans inanılmaz değişti,,,
    Arka kapılar da 16 cm. Ben 4 hoparlörü de pioneer 230 watt aldım. İnan ses hemen hiç farketmedi. Hoparlörler patlak değilse bırak kalsın. Amfi ile kullanmak daha mantıklı görünüyor. Double teybin içinden çıkan çerçeve uymuyor. 80 tl de çerçeve parası verdim. Ha bir de cam kaldırma modülü taktırdım. Arabayı kitlediğimde açık olan ön camlar otomatik kapanıyor. Malzeme+işçilik 100 tl.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.