Şimdi Ara

--- FİAT İDEA KULÜBÜ --- (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
26
Favori
92.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnde az once şu ürünün siparişini verdim,elimde cok cok üst seri bir pioneer teyp var,onu baglıycam.double alamam suan,almıskende tabii iyi markaları almakta fayda var,,,
    http://www.sanalpazar.com/Fiat-Idea-Oto-Teyp-Cercevesi__isp9125052

ürün elime ulassın montajdan sonra fotolarını paylasırım,16cm olması cok cok iyi oldu kapıların,ben ön ve arkalara 16cm mid takımı ve birtanede 30cm bas koyucam bagaja,tek amfi ilede sesi ve kaliteyide artırmak istiyorum,,195 taban 15jant içinde biriyle konusuyorum,bu arada foto ekleme işini beceremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: borki

Selamlar ideama izmirde kapi kilidi. Nerden bulabilirim

benimde kapılar açılırken meknik bir ses çıkararak açılıyor.zannımca arka kapı kidi arızalı.kapı kilidi değişecek herhalde.bu konuda yardım rica ediyorum..
  • kapının açılan kısmı değilde sabit olan menteşeli kısmında benımde geliyordu,dikkatli bir şekilde gres yağı sürdüm ve o anda ses kesilmişti,o şekilde bi denemenizi öneririm.makine yağı vs kullanırsanız sıcak havada çabuk etkısını kaybediyor,gres öneririm,olmazsa bir ustaya gösterebılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluess_83

kapının açılan kısmı değilde sabit olan menteşeli kısmında benımde geliyordu,dikkatli bir şekilde gres yağı sürdüm ve o anda ses kesilmişti,o şekilde bi denemenizi öneririm.makine yağı vs kullanırsanız sıcak havada çabuk etkısını kaybediyor,gres öneririm,olmazsa bir ustaya gösterebılırsınız

cevabın için teşekkür ederim.deneyeceğim,sonucu paylaşırım...
  • yakıt verisi suan tamamı şehiriçi,alemdağ ile maltepe ve üsküdar arası,,, 4.2lt sadece,,yol bos oldukca yuksek vites ve 100 ü asla gecmem,,hızlanırken yavaş yavaş hızlanıyorum,yarım depodan fazla var ve 498km yapmısım arkadaslar,sabah işe gıderken altunızade trafıgı ve dur kalklara göre mükemmel bir tüketim idea için,980kg lık bir onceki aracım olan palio mulijet ile tamamen aynı,,1200kg lık araca gore cok iyi tüketim
  • arkadaşlar idea ile alakalı cok fazla bır bılgı bulamıyoruz,kullanıcısı az oldugu için ama enazından burada paylaşalım bılgılerımızı,birbirimize destek olma ve bılgılerımızı paylaşma acısından,bugun teyp cercevem geldi dün linkini attıgım ürün,pıoneer teyıbı araca takınca inanın bana kapıdaki hoparlörler bir canlandı anlatamam,orta ve tiz sesler harıka duruma geldi,surround ses sistemı var gibi sanki,yüksek seste dahi bozma olmuyor,arabama başka bir keyf kattı,teyıbım pıoneer deh-p80
  • arkadaşlar herkez nerede,kimseden ses soluk cıkmıyor,geçmiş bayramınızı kutlarım buarada
  • Arkadaslar 1.4 activ aracim direksiyon arizasi veriyor su an sert servis 2000 tl diyor bu konuda yardmci olurmusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • city modunda ve normal moddada aynı sertliktemi,,eğer ikisindede aynı modda ise elektrıklı direksiyonun beynınde sıkıntı olabılır,yada hidrolik yagı azalmıs yada bıtmişte olabılır,,mutlaka birisi cevaplıyacaktır sıteden,zorlamadan bilyelere zarar vermeden goster bır ustaya derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosovare

Arkadaslar 1.4 activ aracim direksiyon arizasi veriyor su an sert servis 2000 tl diyor bu konuda yardmci olurmusunuz.

Fiat İdea da ilk defa direksiyon arızası duyuyorum.
    Direksiyon hidrolik değil elektrik motoru desteklidir.Herhangi bir bakımı veya yağı yoktur.
    servis Direksiyon arızası dediyse resimdeki parça bozulmuştur. onunda değişim fiyatı 500 tl civarında
    hakem direksiyon yapıyor.

--- FİAT İDEA KULÜBÜ ---

• Her ikisindede ayni city farketmiyor .beyinden ariza silinincce duzeliyor ancak 3 veya 5 gun sonra tekrarliyor.

• Resimdeki parca idea nınmı yoksa butun elektiriklilerde aynı parca gecerlimi

• Aracimı 3 ay once aldim suan 74000 km de bir sorun daha var firene bastigimda titreme yapiyordu usta on diski tornada ayarladi bir ay olmadi tekrarladi tekrar tornada duzelti ve suan yine ayni sorun araci kisa mesafede kullaniyirum uzun yol yapmiyorum .balata diski bozarmi balatalar yeni ayrica disk neden siser ve bozulur . 3 ay icinde uc kere anlayamadim..
    Bu benim yedinci aracim ve ilk defa boyle seyle karsilastim .

• Aracimı 3 ay once aldim suan 74000 km de bir sorun daha var firene bastigimda titreme yapiyordu usta on diski tornada ayarladi bir ay olmadi tekrarladi tekrar tornada duzelti ve suan yine ayni sorun araci kisa mesafede kullaniyirum uzun yol yapmiyorum .balata diski bozarmi balatalar yeni ayrica disk neden siser ve bozulur . 3 ay icinde uc kere anlayamadim..

• quote:

Aracimı 3 ay once aldim suan 74000 km de bir sorun daha var firene bastigimda titreme yapiyordu usta on diski tornada ayarladi bir ay olmadi tekrarladi tekrar tornada duzelti ve suan yine ayni sorun araci kisa mesafede kullaniyirum uzun yol yapmiyorum .balata diski bozarmi balatalar yeni ayrica disk neden siser ve bozulur . 3 ay icinde uc kere anlayamadim..

yukarıdaki parca fiat araçlara ait
    Frene basınca tıtremesi fren diskinden yapar.Diskler tornada yapıldıgı zaman 3-4 mm incelir ve balata ile arasında boşluk oluşur bozuk yolda ses yapar aynı zamanda frenleme zamanını uzatır.
    disklerin tornada yapılması ustaya iki kere para kazandırır.ve diskler arka tarafından parça parça dökülür.
    disklerin yenisi 100 tl civarında.Ustaya ve tornacıya vercegin paraya yenisini al daha iyi

Diskler cok sıcak iken soguk su tutulması ve sudan geçilmesi sırasında yamulur

• quote:

Resimdeki parca idea nınmı yoksa butun elektiriklilerde aynı parca gecerlimi

Direksiyon arıza ışığı yanıyor mu? Direksiyon arıza yaptığı zaman öce birden çok sertleşir.kontağı kapatıp açınca düzelir.Daha ileri safhada araç sağa veya sola çekmeye başlar.
  • Direksiyon isigi yandiginda sertlesiyor ve oylece kaliyor.taki beyinden silene kadar .

• quote:

Direksiyon isigi yandiginda sertlesiyor ve oylece kaliyor.taki beyinden silene kadar .

ona buna sorup yanlış cevap almaktansa telefonu internette var
    Hakem direksiyon dan bilgi al kesin sonucu onlardan alırsın.
  • Cumartesi ostim de cikmasini sordum 1100.1300.1500 uc ayri fiyat soylediler direksiyon miliyle birlikte veriyolar parcayi sadece beyin veya motorunu ayri vermiyorlar tamiri dediginiz gibi daha uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamuogr

quote:

Orijinalden alıntı: borki

Selamlar ideama izmirde kapi kilidi. Nerden bulabilirim

benimde kapılar açılırken meknik bir ses çıkararak açılıyor.zannımca arka kapı kidi arızalı.kapı kilidi değişecek herhalde.bu konuda yardım rica ediyorum..

merhaba,

Benimde ön kapıdan önceleri az sonra çok rahatsız edici mekanik bir ses geliyordu açarken. Ankara Şaşmaz'da birkaç usta gezdim, tamirinin mümkün olmadığını söylediler. Parça İtalya'dan geliyor ve 350 TL civarı. Mecburen serviste yaptırdım. Şimdi dün arka kapıdan da ses gelmeye başladı!! Çok sinirim bozuldu. Sanırım bu araçta kronik bir sorun bu. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clutter -- 24 Ekim 2014; 13:26:00 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.