Bildirim
FİAT İNDİRİMLERİ..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: ngaturk
Slm arkadaşlar
fiat puntolar şuan site 26000 civarı ancak fiat 3 araç ve fazlasını filo sayıyo sizce filodan ne kadar bir avantaj sağlarız şuan için 4 araç almayı düşünüyoruz.puntonun en standart modeli için..
1,3 multijet 75 hp.
Merhaba.Muhakkak ki birçok yerden fiyat teklifi almışsınızdır.Ancak size önerim Ankara Ali Uğurlu Oto ile görüşmeniz.Ben ve forumdaki pek çok kişi araçlarını şaşırtıcı indirimlerle oradan aldılar.Satış şefi Serdar Bey'le görüşüp forumdan aradığınızı belirtirseniz size fazlasıyla yardımcı olacaktır... -
Fiat ayın 17.sinde zam gelicek dedi ve araba almaya niyetlenen herkesi acele ettirdi.Ben ne güzel aracımı kendim satacaktım en az 1000 TL karım olurdu.Takası verdik zam gelecek diye.1000 tl içeri girdik.
Teşekkürler fiat...Ayın 20 si oldu fiyatlar hala aynı... -
quote:
Orjinalden alıntı: ngaturk
Slm arkadaşlar
fiat puntolar şuan site 26000 civarı ancak fiat 3 araç ve fazlasını filo sayıyo sizce filodan ne kadar bir avantaj sağlarız şuan için 4 araç almayı düşünüyoruz.puntonun en standart modeli için..
1,3 multijet 75 hp.
avantajınız pazarlık yeteneğiniz ile doğru orantılı olacaktır. -
hangi indirim ya fiat resmen ötv yi fırsata çevirdi yine zam yapmış!!! ötv çıktığından beri kaç kere zam yaptı!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X