Şimdi Ara

Renault Megane HB 2012 Fiyat Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault Megane'nin gerçek fiyat listesi olan varsa yardımcı olsun lütfen...
    Taa renault bayiisine kadar gidip fiyat listesi almayıda üşeniyorum. Telefon edip tek tek fiyat sormakda olmaz

Renault internet sitesinden fiyatlara bakıyorum ama hepsi kandırmaca fiyatlar..Hatta satışta olmayan modelleri bile internet sitesinde satışta olarak gösteriyorlar.Bunu yapmalarının amacı daha çok kişiyi Renault Bayiilerine çekmekmiş

Geçenlerde sitedeki fiyatlara aldanıp internetteki liste fiyatıyla 36,900 TL ye Megane HB Authentique 1.6 16V almaya karar verdim ama alacağım modelin satışı bile yokmuş hevesimi kursağımda bıraktılar

Ama bu yaptıkları tam anlamıyla bir rezillik.Sitedeki fiyatlara aldanıpta , taa şehir dışındaki renault bayilerine onca zamanını harcayıp giden binlerce insan var belkide... Yazık be

• rekabet kuruluna mesaj atın. yesinler cezayı adam gibi fiyat listesi versinler
  • Sipariş de mi almıyorlar?
  • Lütfedip güncelleselermiş...
  • Belki de vardır.

Alıcı gözükmenizle alakalı bir durum.

Ben(21 yaş) tek başıma Volkswagen'e gittiğimde 1.6 Golf yok, 1.4 TSI'ların da sadece highline olanı var elimizde dediler. Tamam deyip çıktım ki alıcıydım gerçekten. 2 gün sonra ailemle gittim aynı bayiiye, 1.6 Golf 2 aya, 1.4 TSI Trendline ise hemen teslim edebiliriz efendim dediler.

Toyota da aynı şekilde. 1.33 Auris sordum, "ülke genelinde yok, kapış kapış gidiyor maalesef sipariş geçeriz onu da 2-3 aya anca getirtirler. Başka bayiilerde de kalmamış, 1.6sını verelim" falan dedi. Daha sonra aynı bayiiye ailemle gittim, aynı adamla konuştuk, tamam bakayım ben dedi bu sefer. Çıktık oradan 5 dakika sonra aradı "1.33 Auris buldum, hemen teslim edebilirim" diye.

Yani Renault'ya gidin, illaaki o arabayı istiyormuş gibi davranın, 37.000TL'den bir kuruş fazlam yok deyin, o araba olmazsa başka araba almam deyin, bayiiden çıktıktan sonra ararlar sizi bulduk diye.

• Hayır arkadaşlar o modelin hiç bir şekilde satışı yok ve piyasadada yokmuş.Hatta öyle bir versiyonu üretilmemiş.Her tarafta araştırdım. Aracın istediğim versiyonu 2004 - 2005 - 2006 modeleri sedan olarak piyasada bulunmakta sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 28 Mayıs 2012; 16:16:58 >
  • @bgs0

şartmı bu araç peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 HONDA CIVIC FİYAT NASIL ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

@bgs0

şartmı bu araç peki

Yani öyle bir soru sordunki Bütçeme göre bir araç , parça ve servis sıkıntısı olmayan bir firma aracı ve tip olarakta beğendiğim bir araç.Böyle giderse çıtayı biraz daha yükseltip , dizel megane hb alacam mecbur.Piyasadaki en güzel hb araç , en azından bana göre öyle... Bide cam tavan ve beyaz renklisi olursa sürmede içinde yat

Sınırlı sayıda araç mevcut olup, kampanya stoklarla sınırlıdır. Renault Megane Hatchback'in CO2 salınımı en az 114 g/km - en fazla 176 g/km; yakıt tüketimi ise en az 4 lt/100 km - en fazla 10,6 lt/100 km'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 28 Mayıs 2012; 16:44:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

@bgs0

şartmı bu araç peki

Yani öyle bir soru sordunki Bütçeme göre bir araç , parça ve servis sıkıntısı olmayan bir firma aracı ve tip olarakta beğendiğim bir araç.Böyle giderse çıtayı biraz daha yükseltip , dizel megane hb alacam mecbur.Piyasadaki en güzel hb araç , en azından bana göre öyle... Bide cam tavan ve beyaz renklisi olursa sürmede içinde yat

Sınırlı sayıda araç mevcut olup, kampanya stoklarla sınırlıdır. Renault Megane Hatchback'in CO2 salınımı en az 114 g/km - en fazla 176 g/km; yakıt tüketimi ise en az 4 lt/100 km - en fazla 10,6 lt/100 km'dir.

yok o model için eğer kararlı iseniz

bekleyin makyajlı kasa çıkacak yakın zamanda onun için ciddi indirim yaparlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

@bgs0

şartmı bu araç peki

yok o model için eğer kararlı iseniz

bekleyin makyajlı kasa çıkacak yakın zamanda onun için ciddi indirim yaparlar

Hmm.. Peki tarih bellimi acaba ?

• muhtemelen 1-2 ay içinde
  • Monaco coupe ler gelecek :) bekleyiniz
  • haziranın ikinci yarısı makyajlı kasa gelecek SABIRRRRRRRRRRR
  • Renault müşteri hizmetlerini arayip söyleyin bu durumu listeye niye satilmayan araci koyuyorlarmiş sorun.Eger saçmalamaya devam ediyorlarsa şikayet edin rekabet kurumuna insanlari aldatiyorlar diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön kısmının ve iç mekanın ciddi manada ihtiyacı vardı zaten makyaja.
  • O değil de privillage ile dynamic fiyatları neden aynı ?
  • birazda ellerindeki stoğu eritmek için yapıyorlar atıyorum 1.2 tdi çok satıyorsa 1.6tdi var az yakar çok kaçar diye başlıyorlar diğe bayiilerede sorun bence üstelik bu sayede belki yol paranızı bile indirim olarak telefi edebilirsiniz. gerçekten bu model yoksa renault'a mail atın onlar size net bir dönüş yaparlar diye tahmin ediyorum.
  • Arkadaşlar renaulta mail atacağım cevap gelirse burada paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

O değil de privillage ile dynamic fiyatları neden aynı ?

Jant ve döşeme rengi farklı ondan.
  • Arkadaşlar renaulttan mesaj geldi.Ben onlara , malum modelin piyasada bulunmadığını ve satışının dahi yapılmamasına rağmen fiyat listenizde malum modelin ismi geçtiğini söyledim.Ayrıca bu konuda net bir bilgiye varmazsam rekabet kurulunada şikayette bulunacağımı bildirdim.

- ve şöyle bir mesaj geldi..

(SS koymakla uğraşmak istemediğimden direk kopyala yapıştır yapacağım )

1. E-mail

Değerli Müşterimiz,
    Başvurunuz tarafımıza ulaşmış olup, gerekli çalışma yapıldıktan sonra en kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır.

Saygılarımızla,
    Renault MAİS Müşteri Hizmetleri

2. E-mail

Sayın ............. ,

Megane HB Authentique 1.6 16V - 2012 versiyonu özel sipariş ile üretimleri sağlanmaktadır.

Bu doğrultuda başvuru konunuzla ilgili olarak yetkili bir Renault servisine danışmanızı tavsiye ederiz.
    Size en yakın yetkili servisimizin bilgilerinewww.renault.com.tr adresinden veya 444 66 22 numaralı hattımızı arayıp sorgulayarak ulaşabilirsiniz.
    (Çağrı merkezi çalışma saatlerimiz hafta içi 08:00 - 18:00; hafta sonu 10:00 - 18:00 saatleri arasıdır.)

Renault olarak her zaman yakınınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.
    Saygılarımızla,
    RENAULT Müşteri Hizmetleri

1-2 haftaya kadar bayiye başvurup araç hakkında fiyat vs... bilgileri alacağım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.