Şimdi Ara

fiat linea 1.3 75 beygir alınır mı? 75 beygir yeterli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
15.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • muhtemelen araç 90 beygırdır ve oldukca yeterlı.temızse alıp rahatlıkla kullanabıulırsınız.rahat arabadır
  • 80000 de 2008 model 1.3 75 beygir corsa essentia mı satmıstım bir kaç ay önce .

25500 e
  • Bu arabanın ilk kalkışı ciddi anlamda zayıf.Sonra hiçbir problemi yok ama.25 bine 2 yaşında dizel ve daha iyi bir araba yok.Alınır sorunsuzca binilir yakıtı üzmez bakımı üzmez.Alternatif olarak clio grandtourlar var 2009-2010 model.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyon

75 beygir sıkıntı klima ve yokuşlar da.

o zaman sıkıntı yok çünkü 90 hp

• dostum burda deneyen test eden her arkadaş tek başına yada max 2 kişi ile denemiş elbette sıkıntı olmaz sonuçta yarışçı değiliz...

ancak ailen kaç kişi ne şartta kullanırsın o çok önemli....

örneğin bende dizel 110beygir araç var hdı eşim ben çocuk ve ağzına kadar dolu bagaj sıkıntı yaşamıyoruz... ancak daha önce markası önemli değil 85beygir aracımla aynı durumda özellikle uzun yolda verem oluyordum örneğin ankara elmadağ yokuşunda yada otobanda rampalarda araç çok zorlanıyordu.. buda emin olun yakıta ve motora turboya yüklenmek demek ki ne demek istediğimi anlamışsınızdır....

bencede 1-2 kişi iseniz ve genelde düz yol şehir içi ise yeterli olur elbette.. ancak 3-4 kişilik bir aile iseniz bi araç kiralayın 1-2 gün deneyin derim...
  • nıghtman kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetmediği yerde yazılım at 117 hp olsun.bak o zaman nasıl gidiyor

Maks değilde Orta halli yazılım da fazlasıyla iş görür.110 hp yap dersin yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o şanzımana 2.0 motorda taksan ilk kalkış olü olur.Bkz yeni doblo 2.0 multijet.
  • hocam normalde sorun olmaz 1.3 75 hp olması. ancak karadeniz gibi yokuşları bol bir yerde yaşıyorsanız özellikle yokuşlarda araba dolu iken ve ya klima açık yokuş tırmanıyorsanız sorun olur. 1.4 tdci 68 hp ve 1.5dci 65 hp kullandım durum böyle bu motorların performansıyla aynıdır aşağı yukarı
  • Fiat linea 90 95 ve en son 1.6 olan 105 beygir ile satışa sunulmuştur . 75 beygir eski albealarda kullanılmıştır
  • Bir süre sonra insanı üzüyor. 1.3 90'lık Punto vardı ki 1150kg araba, o bile yüklü olunca gitmem diyordu, öyle pek az da yakmıyordu 1.6 dizellere göre..Bir beklentin yoksa pek götürür ama azıcık çizgiyi aşmaya çalışsan moralin bozulur sollamalarda özellikle yüklüyken ağır kalıyor.
  • yaşadığın yer yokuşlu ise her gün dik rampalı yollar kullanmak durumunda kalıyor isen yada süratli araç kullanmayı seviyorsan tavsiye etmem. Ama düz yolda gayet iyi hiç bir sorun yok.
  • Alınır.Hatta 90'llıktan daha rahat edersiniz,75 liğin alt devirleri daha iyidir çünkü.
  • 2007 yılında almıştık motorundan yakıtı dışında pek memnun değildik performansı çok düşüktü ama dizel alıcam derseniz ya 90 lık yada 1.6 motoru tercih etmelisiniz.
  • 75 bg 1.3 lt dizel linea yok. 90 veya e5 motor varsa da 95 bg motorlar var.
  • Linea alınacaksa kesinlikle 1.6 multijet tercih edilmeli 1.3 sağır bir araba performans yok denecek kadar kötü
  • bidakika şimde ben 1 ay önce aldım linea 1.3 multijet dizel dynamic anlamadığım şey ruhsatta 57kw yazıyor nette çevirdim 77beygire denk geliyor bu nasıl oluyor araç 2008 model ve dolu ayrıca gidişi çekişi güzel yokuşları boğmadan 5. vitesle çıkıyor bursa denizli arası 120den aşağı düşmedim rampayı 100le çıktım bir tek 1. vitesle kalkışı tatmin etmedi oda normal bundan önce 115 beygir 1.8 focusum vardı. acaba bunda ruhsata yanlışmı yazılmış? birde bu yazılım olayı nasıl oluyor kaça mal oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymen_brs

bidakika şimde ben 1 ay önce aldım linea 1.3 multijet dizel dynamic anlamadığım şey ruhsatta 57kw yazıyor nette çevirdim 77beygire denk geliyor bu nasıl oluyor araç 2008 model ve dolu ayrıca gidişi çekişi güzel yokuşları boğmadan 5. vitesle çıkıyor bursa denizli arası 120den aşağı düşmedim rampayı 100le çıktım bir tek 1. vitesle kalkışı tatmin etmedi oda normal bundan önce 115 beygir 1.8 focusum vardı. acaba bunda ruhsata yanlışmı yazılmış? birde bu yazılım olayı nasıl oluyor kaça mal oluyor ?

Ruhsat olayına takılmayın ruhsatta sıklıkla yanlış yazar güç kısmı. Bir çok ruhsatta rastlayabilirsiniz. Aracınız 90 Beygir değişken geometrili turboya sahip. 75 ve 70 beygirli olanlar sabit geometrili idi, Linea'da hiç bir zaman kullanılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulbulinho -- 20 Mart 2014; 21:56:50 >

• hmm anladım verdiğiniz bilgi için çok tşk ederim bilmem çok iyi oldu..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.