Şimdi Ara

fiat linea 1.3 75 beygir alınır mı? 75 beygir yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
15.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, temiz 70.000 km'de 2011 linea var. fiyatı da uygun gibi.(25-26 Bin arası).
    Tek tereddütüm aracın 75 beygir olması.
    Sizce 75 beygirlik bu araç alınır mı?
    Yoksa vazgeçip 95 beygir ya da daha üstü mü aramalıyım?
    yarına kadar karar vermek gerek. Yorumlarınızı alabilir miyim?

• bence 1.3 almaman daha iyi olacak
  • Arabayı getirir götürür, performanslı değildir ama hantalda değildir, işinizi fazlasıyla görür.
  • Peki arkadaşlar 25.500 TL bu araç için iyi fiyat mıdır? Aracın kazası, değişeni yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 990500135m

Peki arkadaşlar 25.500 TL bu araç için iyi fiyat mıdır? Aracın kazası, değişeni yok.
    Bence iyi fiyatı. İçinede sinmişse bas marşa çık yola O araba zaten performans amaçlı değil ekonomi amaçlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Bence iyi fiyatı. İçinede sinmişse bas marşa çık yola O araba zaten performans amaçlı değil ekonomi amaçlı.

Alıntıları Göster
    bu arada şimdi araştırdım da 2011 modellerde 75 beygir yok diyorlar, doğru mu? Araç 90 beygir mi acaba?
  • quote:

bu arada şimdi araştırdım da 2011 modellerde 75 beygir yok diyorlar, doğru mu? Araç 90 beygir mi acaba?

Alıntıları Göster
    o aracın 75 bg olduğunu zannetmiyorum. 90 bg dir o
    ama atak bir araç değildir kasa ağırlığını kaldıramıyor.(aynı motor ,bg doblo daha atak)
    fazla performans bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregirit -- 20 Ocak 2014; 13:05:58 >
  • Linea'da benim bildiğim 75'lik multijet kullanılmadı.
    90'lık multijet ise araca alıştıktan sonra standart bir kullanıcının beklentilerini rahatlıkla karşılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarmaganozturk

Linea'da benim bildiğim 75'lik multijet kullanılmadı.
    90'lık multijet ise araca alıştıktan sonra standart bir kullanıcının beklentilerini rahatlıkla karşılar.
    Doğru hatırlıyorsun, 75HP değil 90 HP'dir 1.3 Multijet. Ve gitmez diye bir şey yok. Ben geçen 2013 model sıfır km. Linea'yı tam 3 gün kullandım. Kiralamıştım ve 26 km. deydi ben aldığımda 350 km. yol yaptım. Eğer devirli kalkış yaparsan araba iyi kalkıyor. Zaten dediğim gibi performans amaçlı bir araba olmadığı için makuldür.
  • quote:

Doğru hatırlıyorsun, 75HP değil 90 HP'dir 1.3 Multijet. Ve gitmez diye bir şey yok. Ben geçen 2013 model sıfır km. Linea'yı tam 3 gün kullandım. Kiralamıştım ve 26 km. deydi ben aldığımda 350 km. yol yaptım. Eğer devirli kalkış yaparsan araba iyi kalkıyor. Zaten dediğim gibi performans amaçlı bir araba olmadığı için makuldür.

2013 kasalar euro 5 95 bg
    biraz daha canlı oldukları söyleniyor.
    yenisini kullanmadım tabi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregirit

quote:

Alıntıları Göster
    Bence kesin al. Süper bir araç o. İçi çok geniş bir kere, yayla gibi, böyle bagaj genişliği, böyle arka koltuk diz mesafesi olan araç uzun zamandır görmedim. BMW 3'ten bile daha geniş arkası

Acayip de az yakıyor bunu da söylemeliyim. Ben sanki 1.3 75BG 'lik Fiorino kulanmıştım, o ağır olmasıan rağmen iyi gidiyordu, 1.4 77HP Fire motor benzinli Linea kullandım, süper ekonomi , süper süper bir araçtı.. <Hayırlı olsun.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Linea ilk çıktığı andan itiraben dizelleri 1.9 90 hp'dir.

2013 modelleri ise Euro 5 1.3 95hp yaptılar bunun içinde yeni ve classic kasa diye tabir edilen eski kasa da vardır.

Performans konusuna gelirsek....

Performans göreceli bir kavramdır fakat eski tip 1.3 90 hp olanlar 70 hp albeadan farkı yoktur. Ne çok seri ne çok hantal

Fakat 1. vites kısa olduğu için ağır ilerler. 2. vitesten sonra hiçbir sıkıntısı yok.

Bana sorarsanız linea alacaksanız 1.6 multijet ama fazla para veremem derseniz 1.3 95 hp Euro 5 motor

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Bence kesin al. Süper bir araç o. İçi çok geniş bir kere, yayla gibi, böyle bagaj genişliği, böyle arka koltuk diz mesafesi olan araç uzun zamandır görmedim. BMW 3'ten bile daha geniş arkası

Acayip de az yakıyor bunu da söylemeliyim. Ben sanki 1.3 75BG 'lik Fiorino kulanmıştım, o ağır olmasıan rağmen iyi gidiyordu, 1.4 77HP Fire motor benzinli Linea kullandım, süper ekonomi , süper süper bir araçtı.. <Hayırlı olsun.

noluyo arkadaş satılan lineanın sahibi konuşuyor sandım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

noluyo arkadaş satılan lineanın sahibi konuşuyor sandım.

Alıntıları Göster
    cevaplarınız için sağolun arkadaşlar... yarın arabayı göreceğim ve alacağım inşaallah. zaten bütçeme göre, genç yaşta, dizel araba bulmak çok zor. hem 3-4 yaşında hem de dizel araba arayınca da seçenek pek kalmıyor.

• quote:

cevaplarınız için sağolun arkadaşlar... yarın arabayı göreceğim ve alacağım inşaallah. zaten bütçeme göre, genç yaşta, dizel araba bulmak çok zor. hem 3-4 yaşında hem de dizel araba arayınca da seçenek pek kalmıyor.

Alıntıları Göster
    Vites koluna asmayı unutmayın.

fiat linea 1.3 75 beygir alınır mı? 75 beygir yeterli mi?

• nıghtman kullanıcısına yanıt
    :) inşaallah @nıghtman
  • quote:

:) inşaallah @nıghtman
    75 beygir sıkıntı klima ve yokuşlar da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyon

75 beygir sıkıntı klima ve yokuşlar da.

Alıntıları Göster
    Lineaların 1.3 olanları ilk üretim tarihinden beri hep 90-95 bg dir. 75 lik sadece puntolarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Lineaların 1.3 olanları ilk üretim tarihinden beri hep 90-95 bg dir. 75 lik sadece puntolarda var.

Teşekkür ederim arkadaşım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Teşekkür ederim arkadaşım.

Alıntıları Göster
    2 ay evvel Opel Astra 1.3 95 beygirin test sürüşünü yapmıştım, hiç öyle gitmiyor sürünüyor bir hali yoktu iyi de gidiyordu...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.