Şimdi Ara

FIAT LINEA AUX BAGLANTI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2012 model yeni lineaların teybinden söktüm. teybin üzerinde aux bağlantısını gösteriyor fakat bağlantıyı yapınca aux moduna geçemiyorum.
    teyple biraz uğraştım bağlantı şekli ve menüleriyle ama yinede bir türlü çalıştıramadım. yardımcı olabilecek birileri olursa sevinirim.

Bunlar da fotolar

• Menüde AUX olması lazım diye düşünüyorum. En azından benim Pioneer da öyle. Yada Menüden aktif hale getirilebilen bir özellik olabilir.
  • hiç bir şekillde geçmedi. cd modunda ses ayar menüsüne giriyorum. bass tiz ve balans ayarı için. orada CD/MP3/AUX yazıyor ama aux moduna bir türlü geçemyiorum. Menüden AUX a geçebilsem çalışacak buna eminim.
  • Kardesim aux a gecmek icin teyipteki cd tusuna iki kere basman gerekli eger gecmezse cd bolumunde cd yok cd ye bas kesinlikle gececektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisagopat

hiç bir şekillde geçmedi. cd modunda ses ayar menüsüne giriyorum. bass tiz ve balans ayarı için. orada CD/MP3/AUX yazıyor ama aux moduna bir türlü geçemyiorum. Menüden AUX a geçebilsem çalışacak buna eminim.

Ben resimlere bakmadan cevapladim ama 2011 modelde anlattigim sekilde muhtemel seninkindede o sekildedir.

• Aux girisi nerde ben bulamadim aux yaziyor
    2011 model dizel linea

• mohorame M kullanıcısına yanıt
    hocam hiç binmedim 2013 lineaya ama konsolda bi yerlerde yoksa cd playerin arka tarafında ki soket çıkışları kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat doblo teyp sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.