Şimdi Ara

Megane I Sedan hoparlör ebatları yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
15.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.hoparlör bakıyorum komple kapı içi için ebatları hakkında bilginiz varmı 99 model aracım.şimdiden herkese teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sleepless55

merhaba arkadaşlar.hoparlör bakıyorum komple kapı içi için ebatları hakkında bilginiz varmı 99 model aracım.şimdiden herkese teşekkür ederim :)

kapı içi hoparlörlerin çapı 13cm olması gerek yine de tam emin olmanız için küçük bir cetvel yardımı ile hopörlörlerin çapını ölçebilirsiniz.
  • saol arkadasım kuzen sormustu benimde fikrim oladıgı için bilgi alayım dedim.dün arabayı görme şansım oldu sökmeyle ugrasmayalım die ön kapılar 13 mü 16 mı karar veremedik.tahminimce 16 cm ama.yeniden saol cevap verdiğin için.
  • 13 santim. idi eski aracımınkini ben kendim degiştirmiştim
  • 16.5cm.
  • demekki reno benim eski aracın kapı hoparlörlerini bana inat olsu diye 13 cm yapmış.
    13 kardeşim 13 tecrübe ile sabittir. eger 16 takmaya çalışır iseniz tırnakları kırmanız gerekir. orijinal ebatı 13 cm.
  • ben kendim taktım 16,5 cm likleri
  • bende kendim taktım 13 leri hemde 2 defa
    quote:

Orijinalden alıntı: modelci

ben kendim taktım 16,5 cm likleri
  • demekki ben tırnakları hatırlamıyorum. kusura bakmayın.
  • Ön kapı içlerindekiler 13 cm, arka pandizottakiler ise 16 cm.
  • merak edip üşenmeden ölçtüm önler tam 16 cm çapı arkayada zevkinize göre ebatta koyabilirsiniz
  • Ben de hoparlör sipariş edeceğim. önler 13cm arkalar 16cm deniyor. ayrıca tweter da yok mu bunlarda?
  • osirisx84 O kullanıcısına yanıt
    ön göğüste var 2003 modellerde diğer modelleri bilmiyorum
  • Megane 1 ph2 var eniştem de ön kapılar 13 cm buna 16 cm koymak için ne gibi işlemler yapmak gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.