Şimdi Ara

Fiat Linea gibi başka araba var mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
2
Favori
32.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    astrası golfü olanlar biz niye lineayla aynı sınıfız diye gurur yapıp lineayı B ye mi itelemeye çalışıyo?
    o zaman full bi polo blue motion da dacia loganla aynı sınıfta
    polosu olanlar napsın şimdi ağlasınlar mı loganla aynı sınıftayız diye
  • 2000 model boram mk4jetta.. aracım lineadan kat kat iyidir bana göre.. lineayıda biliyorum. kullanmadım ama yakından biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: havafiltresi

ya bu linea c sınıfı olunca noluyo?
    astrası golfü olanlar biz niye lineayla aynı sınıfız diye gurur yapıp lineayı B ye mi itelemeye çalışıyo?
    o zaman full bi polo blue motion da dacia loganla aynı sınıfta
    polosu olanlar napsın şimdi ağlasınlar mı loganla aynı sınıftayız diye

Mercedesi olanlar Dacia ile aynı motoru (dCİ) kulllanıyoruz diye ağlasınlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

2000 model boram mk4jetta.. aracım lineadan kat kat iyidir bana göre.. lineayıda biliyorum. kullanmadım ama yakından biliyorum..

öyle ezbere fiat karalama yok . eskide kaldı o işler.

senin o bora dediğin arabada esp var mı perde hava yastığı falan var mı? sen şimdi fiat güvensiz dersin

o yüzden hemen aşağıdaki linki de incele passat ile kafkafa çarpışmış bora değil haa passat

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/10806/0/1/iki-arac-kafa-kafaya-carpisti.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

Orijinalden alıntı: atom239

quote:

Tamam arkadaşlar ben bir şey demiyorum. Otomotiv firmaları da kafamızı karıştırdı bu segment konularında.

Otomobil firmalariyla alakasi yok.

Adamlar sadece maliyetleri dusurmek icin arabayi bravo degil de frande punto platformunda uretmisler,o kadar.Su anti fiatciliginiz oldurecek beni ya.

Yok ben Fiat düşmanı değilim aksine İtalyanları çok severim. Ancak üçüncü dünya ülkelerine satılan bir modeli C sınıfı diye millete yutturmak da komedi. 301, C-Elysee, Symbol, City gibi arabalar da bunlara dahil.
    Markaların kafa karıştırma mevzusuna örnek olarak A4 ve A5'i vereyim. Önce A4'ü coupe olarak üretip arkasından o coupe'ye iki kapı daha takarak daha yüksek bir modelmiş gibi satıyorlar. Bu örnekler çoğaltılabilir.

Hangi ülkelermiş o üçüncü dünya ülkeleri ?

• Yazin bodrum'da bir kaza...

Fiat Linea gibi başka araba var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: eggys

2000 model boram mk4jetta.. aracım lineadan kat kat iyidir bana göre.. lineayıda biliyorum. kullanmadım ama yakından biliyorum..

öyle ezbere fiat karalama yok . eskide kaldı o işler.

senin o bora dediğin arabada esp var mı perde hava yastığı falan var mı? sen şimdi fiat güvensiz dersin

o yüzden hemen aşağıdaki linki de incele passat ile kafkafa çarpışmış bora değil haa passat

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/10806/0/1/iki-arac-kafa-kafaya-carpisti.aspx

iyide burada hangisi iyi durumda ben anlamadım ki araçları ikiside pert sürücülerin ikiside birbirinden farksız..

• quote:

Orijinalden alıntı: perestişkar

Yazin bodrum'da bir kaza...

fiat yada vw'e özel bi sempatim yok ama böyle rast gele bi kaza videosuyla bi marka yada aracı suçlamak çok acımasızca olur. 5 yıldız alınan testler 64km/h ile yapılıyor yani 120-150 ölüm demek olduğunu herkes biliyor.
    birde aklıma tok kapı sesi olan "passat cc" geldi nedense

madem kaza resmi koyuyoruz bide üstlerde borası olan bir arkadaş vardı sanırsam

• aklıma geldi de yazayım bari, 1 ay önce altunizadeye inerken belediye çöp kamyonunun sürttüğü linea gördüm, araç o trafikte o düşük hızda ön soldan nasıl bu kadar hasar alıyor anlam veremiyorum.
    Geçenlerde de burda paylaşmışlar vw araçlardan birine arkadan çarpmışlar oynama yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dutatorq

quote:

fiat yada vw'e özel bi sempatim yok ama böyle rast gele bi kaza videosuyla bi marka yada aracı suçlamak çok acımasızca olur. 5 yıldız alınan testler 64km/h ile yapılıyor yani 120-150 ölüm demek olduğunu herkes biliyor.

Ben yazin ikinci is olarak rent a car yapiyorum. Bu da araclarimizdan biriydi. Arabadan anlayan adam bu arabalari kiralamiyor. Araci kotulemek icin yazmiyorum ama bircok turiste araba kiraliyoruz, bilmeyen bir iki gun biniyor sonra geri getiriyor baska araba yok mi diye. Bana gore binilecek araba degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ben yazin ikinci is olarak rent a car yapiyorum. Bu da araclarimizdan biriydi. Arabadan anlayan adam bu arabalari kiralamiyor. Araci kotulemek icin yazmiyorum ama bircok turiste araba kiraliyoruz, bilmeyen bir iki gun biniyor sonra geri getiriyor baska araba yok mi diye. Bana gore binilecek araba degil.

binip binmeme ayrı bir konu tabiki, ben sadece kaza resmi için o yorumu yaptım. açıkçası bende zorunlu kalmadıkça lineaya 5 kuruş para vermem

• quote:

quote:

direk yandan güçlü hasar almış araç buna rağmen iyi dayanmış bence..

• Lında ticari taksiler baya çœğâldï buaralâr

• 1. Tüm Dünya 2. Avrupa ve ABD 3. Ortadoğu-Balkanlar, G. Amerika ve Afrika'da satışa sunulan araçlar şeklinde bir ayrım var sanırım. Araba satın almak elbette maddiyatla da ilgili bir konu ama 3. kısımdaki araçlardan mümkün olduğunca uzak durmakta yarar var. 35bin'e kadar dizel alınacaksa ve tipi hoşuna giden varsa alsın güle güle binsin linea'ya. Ama 45bin civarı alınmaz bence.
    Ekonomi öncelikli
    30bin'e kadar Dacia.
    35bin'e kadar Nissan Note.
    40bin'e kadar Skoda.
    40bin üstü Leon, Megane, Ceed, Astra, Accent Blue.
  • kısır tartışmalara, gereksiz atışmalara şahit oluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Linea aslında C segmenti değil. B+ denilebilir.

bilmeden konuşa linea C segmentidir B+ diye bir sınıf yoktur senin gibi forumda çok bilmiş yeni trollerin uydurduğu bir sınıftır B+

Millete bilmeden konuşma diyenede bak sen.

Linea C segmenti demek?

Peki o zaman, Linea C segmentiyse Honda City'de C segmenti?
    City C segmenti ise Civic D Accord ise E segmenti?

Veya hepsini bir kenara bırak Linea City'den bir üst segment öylemi?

Sizi tebrik ediyorum ..

• B+, B++, C+, C++, D+, D++ segmentleri vardır. yabancı bir otomobil sitesinde görmüştüm.

örneğin fluence ile focus bir mi?
    insignia ile s60 bir mi?
    superb ile c180 bir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Linea aslında C segmenti değil. B+ denilebilir.

bilmeden konuşa linea C segmentidir B+ diye bir sınıf yoktur senin gibi forumda çok bilmiş yeni trollerin uydurduğu bir sınıftır B+

Millete bilmeden konuşma diyenede bak sen.

Linea C segmenti demek?

Peki o zaman, Linea C segmentiyse Honda City'de C segmenti?
    City C segmenti ise Civic D Accord ise E segmenti?

Veya hepsini bir kenara bırak Linea City'den bir üst segment öylemi?

Sizi tebrik ediyorum ..

Segment tartışmasında kişisel görüşler sonuçları değiştirmez. Kabül edilir ya da edilmez. Konu bu değil.

Linea C sınıfındadır. Sonuç asla değişmez.

City ise B sınıfındadır. Sonuç asla değişmez.

Size göre City, Linea'dan daha iyi olabilir ama Linea'nın bir üst sınıfta olduğu gerçeğini değiştirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT237

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atom239

quote:

Tamam arkadaşlar ben bir şey demiyorum. Otomotiv firmaları da kafamızı karıştırdı bu segment konularında.

Otomobil firmalariyla alakasi yok.

Adamlar sadece maliyetleri dusurmek icin arabayi bravo degil de frande punto platformunda uretmisler,o kadar.Su anti fiatciliginiz oldurecek beni ya.

Yok ben Fiat düşmanı değilim aksine İtalyanları çok severim. Ancak üçüncü dünya ülkelerine satılan bir modeli C sınıfı diye millete yutturmak da komedi. 301, C-Elysee, Symbol, City gibi arabalar da bunlara dahil.
    Markaların kafa karıştırma mevzusuna örnek olarak A4 ve A5'i vereyim. Önce A4'ü coupe olarak üretip arkasından o coupe'ye iki kapı daha takarak daha yüksek bir modelmiş gibi satıyorlar. Bu örnekler çoğaltılabilir.

Hangi ülkelermiş o üçüncü dünya ülkeleri ?

Güney Asya ülkeleri mesela. Hindistan, Pakistan gibi. Ha Türkiye'de de satılıyor bu arabalar. Alındın mı hayırdır?

• Forumdaki VW fanatikliğini biliyorduk da Linea fanatikliği apayrıymış. Tamam Türkiye'nin en çok satılan modeli. Bu sebeple buradaki çoğu kişi de bu arabaya sahip olabilir ama kör gözle bakıyorsunuz resmen. 3 milimetre ile C segmentine giriyor diyorsunuz. Focus Linea'dan dingil mesafesinde 5,5 santimetre daha uzun. Genişlik olarak aralarında 29,8 santimetre. Bu fark diğer "gerçek" C segmenti araçlarda da var özellikle genişlik olarak.

Punto'yu uzatınca B segmentindeki araba C segmenti mi oluyor? O zaman limuzinleri de otobüs sınıfına sokalım?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.