Şimdi Ara

Fiat Linea gibi başka araba var mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
2
Favori
32.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Duratec

Yapmayın Allah aşkına bu arabamı C sınıfı ?

Fiat Linea gibi başka araba var mı ?

Linea C segmenti ise golf ve focus gibi arabaların bi kaç segment yukarı çıkması gerekir

2006 model focusun içini koy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

iç mekan kalitesi arttırıldı makyajla

http://garagecar.blogspot.com/2012/05/2013-2014-fiat-linea-facelift-first.html

+ yalıtım da daha iyi, yeni kasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

iç mekan kalitesi arttırıldı makyajla

http://garagecar.blogspot.com/2012/05/2013-2014-fiat-linea-facelift-first.html

+ yalıtım da daha iyi, yeni kasada.

Biliyorum tofaş arabanın arkasında duruyor beğenilmeyen noktaları düzelttiler. en az 2-3 sene daha böyle üretilir.

sonra da yenisi çıkar.

• aracı boyutlarına göre sınıflandırmak zorunda mısınız?

böyle olunca tabi linea ile bmw 3 serisini kıyaslayan arkadaşlar oluyor haliyle

kadife kumaşın kilosu ne kadar yahu

gören de ceylan derisi koltuklar var zanneder linea da
  • quote:

Orijinalden alıntı: automovil

quote:

Yapmayın Allah aşkına bu arabamı C sınıfı ?

Linea C segmenti ise golf ve focus gibi arabaların bi kaç segment yukarı çıkması gerekir

2006 model focusun içini koy

Al hemen 2006 Focus ghia

Bu da sanırım yeni dediğiniz linea.. Ne farkı var 1. resimle anlayamadım ama bunuda koyalım buyrun ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 28 Ocak 2013; 0:19:38 >

• İç mekanları kıyaslamak bir yana ben bu fotoğrafları örnek olması açısından koydum.

Linea ile C segmenti diğer hiç bir aracın en ufak ilgisi yok

120 den sonra yolda gezinen , hiç bir aero dinamisi olmayan , B segmenti puntodan türetilme bir araçtan bahsediyoruz. Hala gelip Linea C segmentidir , C segmenti araçlarla da boy ölçüşür diyorsanız size söyleyecek bir sözüm zaten olamaz :)

Bir aracın segmenti doğrudan arabanın boyuyla eniyle ölçülmez
  • quote:

İç mekanları kıyaslamak bir yana ben bu fotoğrafları örnek olması açısından koydum.

120 den sonra yolda gezinen , hiç bir aero dinamisi olmayan , B segmenti puntodan türetilme bir araçtan bahsediyoruz. Hala gelip Linea C segmentidir , C segmenti araçlarla da boy ölçüşür diyorsanız size söyleyecek bir sözüm zaten olamaz :)

Dinamiklerle, yol tutuş ile sınıf belirlendiğini ilk defa duyuyorum.
  • arkadaşın 2009 civic orijinal kadife döşemeli. Donanım ne hatırlamıyorum
  • demek ki yanlışlıkla deri koltuk falan konsa sınıflar üstü olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Doğan ın koltuklarını unutmamak gerekir.

Doğanın koltukları da oldukça rahattı
    oturduğun an gömülürdün koltuğa

Hele ki toros... Koltukları evdeki divandan farksızdı.

• 1-2 santim dingil mesafesine göre B ve ya C mi oluyor dediğimde millet üzerime hücum etmişti

dalga mı geçiyorsun diyenlerde çoğunluktaydı ,şimdi zannedersem yine fırça yiyeceğim ama yine aynısını söylüyorum eğer donanım,yol tutuş vs. bir artısı yok ise o zaman C sınıfı olunca içine 1 valiz fazla koymaktan öte kazanç nedir diye soracağım ve bekliyorum

işin şakası bir tarafa bende gerçek anlamda işte bu dedirtmedikten sonra ve sadece 1-2 cm. dingilden kazanıyorsa şahsen çok umurum da olmaz (tabi herkesin fikri kendini bağlar)

hayır daha önce ki aldığım cevaplarda C olduğu zaman sadece dingil aralığı değil aynı zamanda artı özellikler olur deniliyordu şimdi sadece dingil aralığı yeterli görünüyor

sizce nerede hata yapıyorum :)

• quote:

İç mekanları kıyaslamak bir yana ben bu fotoğrafları örnek olması açısından koydum.

Bir aracın sınıfı boyutlarına bakılarak belirlenir.

yol tutuş özelliklerine göre ya da başka birşeye bakarak belirlenmez.

linea tabiki focus ile mücadele edemez. etmesine de gerek yok. fiyatı belli özellikleri belli

120 ile efendi efendi hız sınırlarına uyar gezersin. işini görür halk arabası .170 le viraja girmez.

daha önce bir örnek verdim ama okumamışsın.

skoda superb , mercedes c ile mücadele edebilir mi? edemez ama aynı sınıftalar.

• Linea C sınıfının lideridir. Bu liderlik satış rakamlarıyla ortaya çıkmıştır.

Golf, Focus, Jetta, Fluence, Civic, Megane, Corolla... C sınıfında yer alan Linea'nın satış liderliğini kabül etmişlerdir.
  • ODD'nin her ay yayınladığı satış adetlerinde,resmi sınıflandırmalarda C sınıfı gözüken bir araçtan bahsediyoruz daha neyin peşindesiniz.Sınıfı C ama bana göre sürüş dinamiğiyle v.s B sınıfı araç gibi denilir ayrı konu.Ama aracı beğensekde beğenmesekde C sınıfıdır.Ben beğenmedim imzamdaki aracımı tercih ettim.Çok şükür iyikide tercih etmişim diyorum.

Hangi aracı tercih ediyorsak çok şükür iyi ki almışım diyebiliyorsak iş bitmiştir.Gerisi laf-ı güzaf.

Kaldıki C sınıfında ben dahil kim istemez focus,jetta gibi araçlara binmeyi.Herkes bu araçların dizeline donanımına göre kabaca 50-70bin aralığındaki rakamları veremediği için,linea en uygun seçenek olmasından dolayı Türkiyede en çok satan model olmuştur.Bu aslında ağırlıklı vergi avantajından,benzinli fiyatına dizel kampanyası,makul servis ücretleri,yaygınlığı ve 1.3 multijet motorun başarısıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

arkadaşım istersen a segmenti diyelim
    ama adamlar bmw 3 serisine standart olarak koymadıkları arka kol dayamayı
    Linea Lounge ve Linea Classic Emotion Plus da standart yapmışlar.
    Linea'nın D segmenti araçlarla yarışan bir donanım zenginliği var.

Aooooovvvv seni yaşatmazlar burda

quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

biri tok kapı sesinden bahseder , başka biri linea c sınıfıdır bak kadife koltuğu var der , dh işte bu yüzden tam dalgaya alınacak bi ortam

ben küçükken dedemin doğan slx vardı koyun postu kaplı meğer arabamız e++ segmentiymiş haberimiz yokmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

biri tok kapı sesinden bahseder , başka biri linea c sınıfıdır bak kadife koltuğu var der , dh işte bu yüzden tam dalgaya alınacak bi ortam

herkes 1.90 boyunda kaslı fit vucudu ve parası olan userlar

• bir soru sormak istiyorum honda jazz linea'ya göre nasıl bir araçtır.? Güncel modellere göre yorumlarsanız sevinirim.
  • böyle bir konuyu açmanın ne mantığı var?

Konuyu açan,resmen fanatiklik yapmak için,kullandığı aracı övmek için açmış...

Koltuğu kadife diye araç seçiyorsan ve bunu artı bir özellik sayıyorsan vay haline senin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 28 Ocak 2013; 1:17:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

bir soru sormak istiyorum honda jazz linea'ya göre nasıl bir araçtır.? Güncel modellere göre yorumlarsanız sevinirim.

honda jazz ile fiat punto kıyaslamak daha doğru

dizele ihtiyacınız varsa punto , benzinli bana yeter zaten az km yapıyordum derseniz jazz alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.