Şimdi Ara

Fiat ' Linea ' Hakkında Bilgi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fiat Linea Active plus (2011 model ) araç almayı düşünüyorum ancak araç hakkında bir bilgim yok

Dizel Linea 1.3 Multijet Active Plus kullananlar veya bilgisi olanlardan yorumlarınızı bekliyorum ...

Ne kadar yakıyor ?
    1.3 motor bu araç için yeterli mi ?
    Virajlarda savurma olur mu ?
    Depo ne kadara dolar ve ortalama kaç km gider ?
    vergisi ne kadardır ?

• Ben vergide 2006 Albea ile 160 kusur oduyorum.

Depo 60 Litre hatirladigim kadariyla 230 TL gibi bi rakama dolar. KM de 25 kurusu gecmez 20 kurusun altinada inmez.

Virajda savurma olmaz yol tutusu guzeldir yani bi dengesizlik yok.

1.3 90HP yeterli gibi vergiden kazandirir. Isgorur performansa sahip Corolla bile 70 kusurluk arabada ayni guce sahip motor kullaniyor.

Yalitim olarak Fluenceden daha iyi oldugu kesin.

Asagi yukari aradigin cevaplar bunlar sanirim varsa baska sorun cevaplayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane_28 E kullanıcısına yanıt
    KM'de 21 krş yakıyor
    1.3 motor multijetle beraber gayet yeterli.
    Virajlarda Hyundai accent era'dan daha iyi.
    45lt depo var, 200tl civarı doluyor ve 850 km geçersin.(sakin kullanımda)
    6 aylık vergisi 258 tl
  • 2. el alacaksınız ve bence bu yüzden km'si bir nebze daha yüksek ama daha donanımlı bir araca, dynamic plus'a bakmanızı öneririm. net bir bütçe belirtirseniz daha da yardımcı olabiliriz.

bu arada rahat bir araçtır. megane'den pek bir farkı yoktu kullanırken. yol tutuş konusunda 15'' jantlı 1.6 multijet (dynamic plus) hiç fena değildi.
  • Detaylı şekilde anlatıyorum.

Alma

• quote:

Orijinalden alıntı: tansutnr

Detaylı şekilde anlatıyorum.

Alma

Koptummmm

• çok az yakar, parasının hakkını sonuna kadar veren bir araçtır, şu an türkiyede en çok satan araçtır, ikinci eli canlıdır, alırsan bakımı olsun vergisi olsun seni üzmez, aile aracı alcak olsam ve bütçem düşük olsa düşünmeden alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kia pride hakkında bilgi lazım
    16 yıl önce açıldı
    Citroen C5 hakkında bilgi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 dizeli çok ses yapıyor, 1.3 sessiz
  • Sahibinden sitesinde Fiat Linea Active plus modellerine baktığımda hep gri ve beyaz renkleri görüyorum.
    Mesela mavi renk göremiyorum. Bu araç mavi renk olarak bu modelde üretilmedi mi hiç?
    Çok satılan bir renk olduğu için mi sitede yok, yoksa bu renk hiç piyasaya sürülmedi mi?
    Sizin tercihiniz hangi renkten yana olur?
  • Az yakar , Yol tutuşu güzeldir, Performansı fena değildir ama genellikle şirket arabası olarak kullanılır
  • 1 ay Linea kullanmıştım 2010 model 90.000 km'de arabanın her yerinden sesler geliyordu yol sesinide içeri çok fazla alıyor.

• Evet forumda paylaşım yapan arkadaşların belirttiği gibi genelde şirket arabası olarak kullanılır. Bizim şirkette de kullananlar vardı. Onların ifadesine göre bir ford focus kadar seri ve konforlu değil ama çok kötü de değil diyorlar. Ayrıca yakıtının gayet ekonomik olduğunu ilettiler. Kirası ford focuslara göre daha uygun olduğu için tercih ediliyor diye düşünüyorum.
  • Linea hakkında mı bilgi bulamadın?

http://forum.donanimhaber.com/m_22198499/tm.htm
  • Butce max 25 & 26 aklimda ya linea ya clio&symbol alacagim ama linea daha sicak geliyor bana

• efsane_28 E kullanıcısına yanıt
    Ben her gün kullanıyorum eşşek niyetine almak istiyorsan al ama daha fazlasını bekleme. Basarsan mazotu içer hemde fena içer ama iyi kaçar. Virajlarda zorlarsan allaha emanet dönersin. Yalıtım vasat seviyede ama mekanikleri sağlam ön düzen di motordu kolay kolay yıpranmaz dağa taşa vur gider. Kısacası türkiye şartlarına göre üretilmiş bir aile aracı ne fazlası ne eksiği olan iş görecek bir araç işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.