|
Bildirim
Fiat 500L bugüne kadar amerikan testlerinden en yüksek puanı alan arabadır. NCAP tan da 5 yıldızı vardır.
Boş boş yazmayın. Ağzınız suyu akarak baktığınız Ferrari Maserati Jeep Dodge Scania he Fiat'ın.... Hepsinin bir fiyat kalite yeri var. Oraya göre tasarlanıp üretiliyor. Fiat marka olarak diğer markalara göre son yıllarda zarardaydı. Yeni CEO belli kararlar aldı. Tasarım vs gibi durumlarda ortaklık, ortak parça sayısında artış, benzer tasarım vs vs. Bu çerçevede bu fiyata güzel de araçlar üretiyorlar. Eski kuş serisiyle Koç un attığı kazığı hala Fiat'a mal etmeye çalışmayın. Çok bilmişler de kalkıp başka model önerecekse aradaki fiyat farkını da bize ödesinler o zaman...... |
Göğsü Egea’dan daha güzel sanki
|
Bence bu Cronos, Linea, Egea, Marea, Brava, Bravo, Palio ...vs. vs. model başı isim değişiklği pazarlama açısından stratejik hatadır. Renault gibi bazı başka firmalarda bu yoldan ilerliyor.
Toyota bkz. Yaris, Corolla vb. Wolksvagen bkz. Polo, Passat vb. Ford bkz. Focus, Mustang vb. segment başı isim belirleyip on yıllarca marka dışında o isme de marka değeri kazandırarak pazarlamayı daha mantıklı ve daha başarılı buluyorum. Yollarda gezen 25-30 yaşında Corollar, Astralar görürken aynı yaştaki Marea, Laguna ile kıyaslandığında; sıfır araç piyasası haricinde ikinci eldede etkileyebileceğini düşünüyorum. |
tabi konserve kutusu tipli golf ile kibrit kutusundan ilham alarak yapılmış polo varken italyan araçları gerçekten çok tipsiz hele guiletta , maseratti , bravo vs. gerçekten çok çirkin araçlar oysa ki bak alamanın polo suna maşalllah baktıkça insanın evindeki beyaz eşyalara sarılası geliyor.
|
Fiyatın yüksek gelecek olmasının sebebi Fiat mı olacak , yoksa kur-vergi mi?
Yeni kasa Accentte 2018 de gelecek tasarım vs güzel ama aynı şekilde 100 civarından gelecek veya diğer araçlar içinde geçerli şu muhabbeti yapmak istemiyorum aslında benide bayıyor ama yüksek fiyatlardan yakınılacaksa sorumlulukta en son markalara sıra gelir. |
Berbat bir iç tasarım.!!
Eskisi neydi ki yenisi ne olsun,Fiat bu konuda çok kötü.. |
Accent Blue bile bundan daha iyi ben bu yıl 1.4 otomatik 2017 modelini 1 ay kullandım araç rahat ve konforlu egea gibi kalas gibi durmuyor. koreliler fiatı hem kalite hem fiyat konusunda geride bıraktı.
|
Ülkemizde üretilen çoğu ürünü daha pahalıya alıyorsun (geçenlerde favorilere çıkan çay konusu) hatta bazılarını ithal etmek daha ucuza geliyor,
Türkiyede üretilmesinin avantajı lojistik tedarik ile ilgili olur. Markalar satış fiyatını haliyle dövize göre hesaplıyor aynı sonuca varıyoruz. Fiyatların arttığıda yok bize öyle geliyor geçmişe göre kuru hesaplayıp o zamanın ötv sine göre olan artışı ekleyince ortalama aynı sonuç... |
dünün aynısı, fiat iç mekan konusuna çok vakit ayırmalı. Rakipleri ile bu tiple baş etmesi zor olurç
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|