Şimdi Ara

Fiat Linea'nın halefi Cronos'un iç mekan görüntüleri yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eskisi neydi ki yenisi ne olsun,Fiat bu konuda çok kötü..

• Fiat-Opel işşbirliği ile hazırlanan 1.3 Multijet ve Multijet 2 platformu kendini albeadan beri ıspatladı bugün taksicilerin dahi dizel tercih ederken ilk sırada bu motorlar yer alıyor.
    Kaporta olarak Honca FC5 gibi kendi kendine yamulacak bir kaportası bulunmuyor, Fiat linea sahibiyim, Egeada kullandım fiat araçları malzemeyi iç trim malzemelerden ve yalıtımdan çalıyor Motor sesini içeride yaşıyorsunuz. Aynı motor Opellerde de var motorun sesini içeriden duyamıyorsunuz.

Şu an piyasada alınabilecek en uygun fiyatlı dizel araç üreticisi

• fiat bu isimleri nereden buluyor acaba.bi tanede adam gibi türkçe okunacak bi isim olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğin egea bu

• Arkası A3 Sedan kopyala yapıştır.

• ikide bir isim değiştirerek kendi markasını kötülüyor.

• Ooooooooo krom iç kapı kolları varmış. Üstelik dikkat çekiyormuş. Alırım bir dal.
    En son 8 yaşında bisikletimin direksiyonunu krom kaplama yapmıştım. Çok dikkat çekiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

Ben sana araba yapamazsın demedim, ncap'ten 5 yıldız alamazsın dedim.

Fiat 500L bugüne kadar amerikan testlerinden en yüksek puanı alan arabadır. NCAP tan da 5 yıldızı vardır.

Boş boş yazmayın.

Ağzınız suyu akarak baktığınız Ferrari Maserati Jeep Dodge Scania he Fiat'ın....
    Hepsinin bir fiyat kalite yeri var. Oraya göre tasarlanıp üretiliyor. Fiat marka olarak diğer markalara göre son yıllarda zarardaydı. Yeni CEO belli kararlar aldı. Tasarım vs gibi durumlarda ortaklık, ortak parça sayısında artış, benzer tasarım vs vs. Bu çerçevede bu fiyata güzel de araçlar üretiyorlar. Eski kuş serisiyle Koç un attığı kazığı hala Fiat'a mal etmeye çalışmayın. Çok bilmişler de kalkıp başka model önerecekse aradaki fiyat farkını da bize ödesinler o zaman......

• Tasarım güzel ama jantlar ufak durmuş, o da totalde görüntüyü bozuyor, orantısızlık var...

İç mekana da bakıyorum bakıyorum, niye beğenilmemiş anlamadım, segmentini göz önüne alıp bakmak lazım bene gayet hoş ve sportif. Ama bu aracın ülkemize geleceğini sanmıyorum, argo gelirdi bundan önce punto yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Arkası A3 Sedan kopyala yapıştır.

bide önüne baksaydın fiat baktı millet yiyor isim değiştirip egeayı bidaha itelemiş.şahin doğan ikilisi devam ediyor anlaşılan.

• 0 Fiat alacagima 2.el opel alirim kafam rahat eder.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Valla tipi ne olursa olsun isterse kola kutusuna benzesin buraya gelse peynir ekmek gibi satılır 1.3 Mjete

• klasik italyan zevksizliği (lambo- ferrari hariç) dış tasarımda biraz alman stiline yaklaşmaya çalışıyor. iç tasarım hala kötü. malzeme kalitesi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

Ben sana araba yapamazsın demedim, ncap'ten 5 yıldız alamazsın dedim.

Fiat 500L bugüne kadar amerikan testlerinden en yüksek puanı alan arabadır. NCAP tan da 5 yıldızı vardır.

Boş boş yazmayın.

Ağzınız suyu akarak baktığınız Ferrari Maserati Jeep Dodge Scania he Fiat'ın....
    Hepsinin bir fiyat kalite yeri var. Oraya göre tasarlanıp üretiliyor. Fiat marka olarak diğer markalara göre son yıllarda zarardaydı. Yeni CEO belli kararlar aldı. Tasarım vs gibi durumlarda ortaklık, ortak parça sayısında artış, benzer tasarım vs vs. Bu çerçevede bu fiyata güzel de araçlar üretiyorlar. Eski kuş serisiyle Koç un attığı kazığı hala Fiat'a mal etmeye çalışmayın. Çok bilmişler de kalkıp başka model önerecekse aradaki fiyat farkını da bize ödesinler o zaman......

500X değil miydi o?

• Bana göre egea ile kıyaslarsak gündüz led farının şekli ve sis farının yeri hoşuma gitmedi , arkası egeadan daha güzel olmuş, iç kısıma gelirsek ön konsolu ve kapıları şekil olarak baya toparlamışlar ama renk olarak yine boğucu siyah koyu tonlar.

• Fiyattın şu isim değiştirme işi hiç doğru değil. Bravo modeli gayet güzel bir araçtı, aynı isimle kasa değiştirerek devam edeceklerdi bence. Bu açıdan pazarlama açısından doğru bulmuyorum. Örneğin golf 40 yıldır üretiliyor, insanların beynine kazındı, buda araca sempati ve güven duyulmasına neden oluyor.
  • ÇÖP
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Tasarım güzel ama jantlar ufak durmuş, o da totalde görüntüyü bozuyor, orantısızlık var...

İç mekana da bakıyorum bakıyorum, niye beğenilmemiş anlamadım, segmentini göz önüne alıp bakmak lazım bene gayet hoş ve sportif. Ama bu aracın ülkemize geleceğini sanmıyorum, argo gelirdi bundan önce punto yerine.

Bence de iç mekanı çok hoş olmuş hocam ben çok beğendim ön göğsü.

• Rezillik içinde yaşayan dinsizler(!) E200 Kompresörleri TİCARİ TAKSİ yapıyor (e premium sınıf) eşek misali kullanıyor...

Bizde Fiat Tipo (TR'de millete çakmak için AEGEA adını koydular) C sınıfı hem donanım hem güvenlik tırt ama herkes pek seviyor...2001 de hava yastıksız doğanların vectra parasına satıldığı gibi... herşeyimiz berbat herşeyimiz tırt... kültür ve medeniyet merkezinden geldiğimiz nokta merdiven altı ülke...

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Mesajınıza katılıyorum ama bir yeri düzeltmek lazım. Scania, Volkswagen AG'nin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.