Şimdi Ara

Fiat Linea - Teyp Donma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz hafta 2011 model Active Plus donanımlı bir linea aldım. Aracın yürürü ve motorundan fazlasıyla memnunum ancak müzik sistemi ile bir sıkıntı yaşamaktayım. Benzer bir sorunu yaşayan birilerinin olduğunu düşünerek buraya yazmak ve çözümü yolunda sizden fikirler almak istiyorum.

Teypte yaşadığım sorun şu: aracı çalıştırınca herhangi bir sorun olmaksızın teyp çalışıyor, radyo kanalları arasında değişim yapılabiliyor, ses seviyesi arttırılıp azaltılabiliyor. Ancak belli bir süre sonra (takribi 15-20 dakika civarında) teyp donuyor, verdiğim komutları algılamıyor. Yani ses seviyesini değiştiremiyor, kanal ya da frekans ile oynama yapılamıyor. Hatta “mute” tuşuna bastığım anda bile herhangi bir şey değişmiyor, teyp donma esnasında kaldığı işlemi uygulamaya devam ediyor. Menü bölümüne dahi girilemiyor.

Forumlarda araştırdım ama böyle bir duruma rastlamadım. Umarım aranızda bu sorunun nasıl çözüleceğini bilen vardır. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

• Ben öyle bir sorunla karşılaşmadım fakat radyo çekim kalitesinden memnun değilim.
    Bazen dinlediğim bir frekansta serch yazıp kanalı tekrar bulmaya çalışıyor.
    Yukarı-aşağı tuşlarına basınca düzeliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marea Teyp sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.