Şimdi Ara

Fiat marea akü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bizim arabanın akü bitmiş pek zeki kardeşim tavandaki ışığı açık unutmuş teypteki o yeşil ışık bile yanmıyor anahtarı çevirip kontağı cevirdiğimde abs ışığı ve el freni ışığı çok az yanıyor ve bir gram marş basmıyor araba 2004 liberty her neyse şimdi bu arabayı vurdurarak çalıştırma imkanımız var mı enjeksiyonlu ya hanı zarar görür mü ? ya da başka aküyle şarj etmenın dısında arabayı çalıştırma ihtimalimiz var mı ? babama masraf yapmadan bi halledebilsem de jest yapabilsem adama teşekkürler şimdiden.

• aktarma kablosu ile marş yapmanız lazım fakat tehlikeli yine de.
  • Takviye edecek kimseyi bulamazsanız vurdurur çalıştırırsınız sorun olmaz ama tavan lambası açık kaldı diye bir günde sıfırlandı ise akünüzün durumu da vahim demektir. Bir ölçtürmenizi tavsiye ederim.
  • Eğer akü tamamen bitmişse hiç çalışmaz vurdurma yoluyla.Çünki bende de 2006 marea var liberty.Ama eğer tam boşalmamışsa vurdurup çalıştırn(önceki 2006 Focus Ghia 1,6 115 Ps Benzinliyi çalıştırdım buı yolla),sonra da 30 veya 40km şehirdışına git gel yap.Biraz dolsun akü.
  • peki tam boşalıp boşalmadığını anlayabılecegım bı yontem yok mu dediğim gibi göstergelerdeki abs,el freni,emniyet kemeri gibi ışıklar birazda olsa yanıyor zarar verir mi araca akü tamamen boşaldıysa kaş yaparken göz çıkarmayalım bi de
  • akü kaç yıllık? 5-6 yıllıksa değiştirmenin vakti gelmiştir boşuna uğraşmayın
  • quote:

peki tam boşalıp boşalmadığını anlayabılecegım bı yontem yok mu dediğim gibi göstergelerdeki abs,el freni,emniyet kemeri gibi ışıklar birazda olsa yanıyor zarar verir mi araca akü tamamen boşaldıysa kaş yaparken göz çıkarmayalım bi de

Geçmiş olsun o zaman ne diyeyim bitmiş akü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat doblo teyp sorunu
    17 yıl önce açıldı
    fiat marea hareret sorunu??
    16 yıl önce açıldı
    hyundai getz kalorifer sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vurdur birşey olmaz benim başıma defalarca geldi
  • teşekkürler yardımlarınız için peki daha önce hiç vurdurmadım kaçıncı viteste deneyeyim 2-3 ?

edit: forumda buldum cevabını teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okangnr -- 21 Haziran 2011; 23:43:13 >
  • .1 olur .2 olur geri geri ise .R olur farketmez.
  • forumda yaptığım araştırma neticesinde şu sonuca vardım ki triger kayışın kopma ihtimali varmış bizimki zaten biraz eskiydi ama sanayici idare eder demişti en mantıklısı bi tanıdık bulup aküyü şarj etmek yardımlarınız için teşekkürler
  • Tam zamanında vurdurursan hiçbir sorun çıkmaz. mesela çok düşük hızda 2 de vurdurursan zarar verir tabiki.
  • arkadaşlar iki haftadır aracım teklemeye başladı. motor soğukken marş almakta zorlanıyor hatta sabah çalıştırmaya çalıştığımda iki üçmarşta zor çalışıyor. çalşıp istop ediyor sonra tekrar marşa basıyorum tekrar aynı durum yaşanıyor üç marştan sonra düzgün ççalışıyor. motor sıcakken tek marşta ve sorunsuz çalışıyor. bu durumun sebebini bilen var mı acaba. yardımcı olur musunuz? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikkara

arkadaşlar iki haftadır aracım teklemeye başladı. motor soğukken marş almakta zorlanıyor hatta sabah çalıştırmaya çalıştığımda iki üçmarşta zor çalışıyor. çalşıp istop ediyor sonra tekrar marşa basıyorum tekrar aynı durum yaşanıyor üç marştan sonra düzgün ççalışıyor. motor sıcakken tek marşta ve sorunsuz çalışıyor. bu durumun sebebini bilen var mı acaba. yardımcı olur musunuz? teşekkürler

Yağının değişme zamanı gelmiş. Ayrıca bujilerede bir bakmakta fayda var.
  • bugün sanayiye götürdüm bir kaç ustaya gösterdim biri benzin pompasındandır dedi. diğeri bujilerdendir dedi. başka biride hocam marş dinamosundır kafam allak bullak oldu. kimse yağdandır da demedi bence de gerçek sorun yağ veya bujidir. ama ne yapacağımı şaşırdım
  • önce aküyü ölçtür ondan sonra diğer olabilitelere yönel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.