Şimdi Ara

FIAT MAREA ALACAĞIM YARDIIIIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • elma ve armut oldu biraz donanımları bile aynı olmayan baz model dacia almanın mantığı yoktur bence.
  • Şu an başka marka tercih etmiyorum. Bu ikisi arasındayım (şimdilik)
    Dacia nın sıfırından sonra kaybettireceği çok fazla olur diye düşünüyorum bi de o fiyat baz donanımlı zannedersem. Donanım da oldukça önemli benim için.
  • Tabiki en iyi kararı kendiniz verirsiniz peki albea düşünmüyormusunuz o fiyata rahatlıkla 2005 - 20006 model albeada alabilirisiniz.
  • Sen bençe kaçırma o aracı 15 fiyatı gayet iyi.hemde çok kullanılmamış.
  • illa merea mı olacak o fiyata daha güzel araçlarda bulabilirsin
  • maşallah herkes de marea düşmanı
  • Güzel araç,arkadaşımda var arada okula gidip geliyoruz,tüp taktırdı kendisi sıralı şimdi daha çok memnun,103 beygir 1.6 bence yeterli bir motor,he ama diyorsanız yetersiz 2.0 hlx 155 hp var galiba onu alabilirsiniz :)

o fiyata focus da alınabilir yalnız aklınızda bulunsun
  • ..
  • Arkadaşlar şimdi bide 94 bin km de 2005 toyota corolla linea modeli 1.6 olanından 19.800 TL denk geldi.
    Onu da listeye dahil ettim.
    Toyota corolla da;
    1. Sol ön çamurluk değişmiş
    2. sağ kapı yarım boyalı.
    3.Tavanda 2 cm çapında bir taş izinden dolayı rütuşlanma var.

bunu da seçeneklerime dahil ettim ne dersiniz?

Biliyorum fazla uzattım biraz ama işte memurluk ne yaparsınız. Elimizdeki üç beş kuruşu da iyi bir şekilde değerlendirmek istiyorum.

Fikirlerini paylaşan herkese şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Seçenekte yoktu fakat en son farklı bir otomobilde karar verdim.
    2003 model Honda Civic LS aldım. 115 bin km de 18.000 TL Vuruğu çıkığı yoktu boya moya yoktu.
    Umarım doğru karardır.
    Tekrar teşekkürler ilginiz için.
  • hayırlı olsun. güzel araba
    kazasız belasız kulanmanız dileğiyle.
    izlenimleri paylaşmayı unutmayalım. bu kadar insan size faydalı olmaya çalıştı di mi
  • Hayırlı olsn arkadaşım.Güzel bir seçim yapmışsın.Pişman olmazsın.
  • Teşekkür ederim. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin dostlar.
    Aslında marea'yı alacaktım ki liberty yi aradaığımda bir gün önce satıldı dedi.
    Ardından hemen Exlucive 'in sahibini aradım oda abicim senden bir saat önce arayan ile anlaştık dedi.

Çok bekleyince tabi geç kaldık. Marea'lar belki piyasası çok canlı değil ama fiyat ve donanım olarak çok uygundular. Kaçırdık. Baktığım diğer Marea'larda km ler yüksekti. Boya moya vardı vs.
    Ama sağlık olsun her işte bir hayır vardır. Hondayı aldık.

İzlenimlere gelince (aydnlgn arkadaşın isteği üzerine); (tabiki ilk izlenimler :) )

Olumlu gördüklerim
    1.Motorun gerçekten iyi bir performansı var. Kasayı iyi kaldırıyor.

2. Yokuşlarda hiç sorun yaşamıyorum.

3. Ayrıca ara hızlanmalar gayet iyi. Sollamalarda rahatım, hiç zorlanmıyorum.
    (Tabi normal sollamalardan, yani olması gereken, yazal zeminlerdeki seyirlerde yapılan, anormal olmayan, artistik, yarış vb gibi amaç taşımayan sollamalardan bahsediyorum)

4.. Ergonomik durum fena değil ama cam otomatlarına (şöför tarafındaki dört button) ulaşımak zor belkide alışmadığımdan da olabilir.
    5. Vites geçişleri aralıklı. şehir içinde (benim bulunduğum ortamda) 2-3 arasında dolanıyorum.
    6. Son sürat denemedim henüz.
    7. Ses sistemi fena değil. Teyibi kaliteli. (Sakin kişiler için tabiki :) )
    8. İç genişlik çok iyi geldi bana. Koltuklar rahat.
    9. Ön görüş çok iyi fakat geri görüş biraz sıkıntılı geldi bana. Özellikle geri geri giderken ya da yanaşırken biyerlere, zorlandım biraz. Alıştıkça derinlik algısı ona göre geliştirilir ve sorun ortandan kalkar herlade.

Olusuz gördüklerim
    1. Olumsuz olarak gördüğüm en önemli nokta ise içeriye yol sesini gerçekten alıyor. Ama çok ta rahatsız edici düzeyde değil bana göre.
    2. Bagaj genişlik ve uzunluk olarak iyi ama yüksekliği az gibi geldi bana.

Yakıta gelince henüz hesaplama yapmadım.

İlk izlenimlerim bunlar. Zamanını ayıran ve sorularımıza cevap veren siz değerli dostlara gönülden teşekkür ediyorum.

Allah hepinize daha daha iyilerini nasip etsin.

• Hayırlı olsun.Kazasız belasız güle güle kullanın...
  • MERHABALAR;

2002 MODEL GARAJ ARABASI
    50 000 KM
    ÇELİK JANT
    DEĞİŞENİ YOK
    BOYASIZ
    VURUK YOK
    15 000 TL PAZARLIKLA 14 000 TL

SİZCE UYGUN MU ACABA?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.