Şimdi Ara

FIAT MAREA ALACAĞIM YARDIIIIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hyundai getz aracımı satmak üzereyim kısmetse
    Fikrinizi almak istediğim bir konu var.

Hyundai getz hacim olarak küçük geldi. Bundan dolayı GENİŞ sedan bir araca ihtiyacım var. Çok pahalı olmayan ve donanımlı hoş güzel görünen bir araba nedir diye araştırdığımda bütün yollar marea ya çıkıyor.

Şu anda bir Marea seçeneğim var ve fikrinizi almaka istiyorum
    2004 Marea Liberty
    70.000 kilometrede
    Arabada değişen yok.
    ABS -KLİMA CAM OTOMATİK- İKİ HAVA YASTIĞI VS... VAR.
    Bu araca bu fiyat nasıldır. Araba temiz görünüyor.

15.000 YTL istiyor.

Bu fiyat uygun mu?

• işte fiyat/donanım budur. kaza belası yoksa hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

işte fiyat/donanım budur. kaza belası yoksa hayırlı olsun
    bence 14 500 olsa daha iyi olur fiyat fazla gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

bence 14 500 olsa daha iyi olur fiyat fazla gibi.

Alıntıları Göster
    Pazarlık yaptık sayılır ama en son tahminimce 14.750 ye düşürebilirim gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irer

Pazarlık yaptık sayılır ama en son tahminimce 14.750 ye düşürebilirim gibi geliyor.

Alıntıları Göster
    Araç temizse 250-500'e fazla takılmayın bence.

Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Hayırlı olsun.

500-600 Takılmayın.

Araçta herhang bir sorun yoksa alın.

Marea güzel bir araç.

Hayırlı olsun..

SAYGILAR..

• quote:

Orijinalden alıntı: OverDrıve

quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Hayırlı olsun.

500-600 Takılmayın.

Araçta herhang bir sorun yoksa alın.

Marea güzel bir araç.

Hayırlı olsun..

SAYGILAR..

Alıntıları Göster
    GÜZEL BİR SEÇİM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: geremy

GÜZEL BİR SEÇİM

Alıntıları Göster
    Güzel araç.

Türkiyeye dönebilirsem aklımdaki listede üst sıralarda durmakta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankura

Güzel araç.

Türkiyeye dönebilirsem aklımdaki listede üst sıralarda durmakta..

Alıntıları Göster
    Ya kafam çok karıştı hala beklemedeyim. arabamın satılmasını bekliyorum. Vaktim var gibi. Doğru karar vermek istiyorum. Marea da beklemede hala.
    Bazı tamircilere sordum benim usta da dahil aman ha uzak dur sakın fiata hele de Marea'ya yaklaşma dediler.

Anlayamıyorum. Marea kullananlar iyidir diyor. Tamirciler hiç memnun değil. Çok arıza çıkartır diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irer -- 17 Ocak 2009; 23:04:33 >
  • quote:

Ya kafam çok karıştı hala beklemedeyim. arabamın satılmasını bekliyorum. Vaktim var gibi. Doğru karar vermek istiyorum. Marea da beklemede hala.
    Bazı tamircilere sordum benim usta da dahil aman ha uzak dur sakın fiata hele de Marea'ya yaklaşma dediler.

Anlayamıyorum. Marea kullananlar iyidir diyor. Tamirciler hiç memnun değil. Çok arıza çıkartır diyorlar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: getz14

Hocam sende getz yokmuydu ya?

• quote:

quote:

Hocam sende getz yokmuydu ya?

Alıntıları Göster
    Gayet mantıklı bir seçim.Aracı bilmeyen insanların öyle demesi gayet normal.Hele ki anlamayan ustaların elinden çımış ne Marea/Brava'ar gördüm lanet ettim hepsine de.Mahvediyorlar.Kuş sanıyorlar hâla bu araçları..

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Gayet mantıklı bir seçim.Aracı bilmeyen insanların öyle demesi gayet normal.Hele ki anlamayan ustaların elinden çımış ne Marea/Brava'ar gördüm lanet ettim hepsine de.Mahvediyorlar.Kuş sanıyorlar hâla bu araçları..

Alıntıları Göster
    Söylediklerin mantıklı

• quote:

Söylediklerin mantıklı

Alıntıları Göster
    Birde beni korkuttukları en önemli şey de yedek parça sorunu olabilir miş. Üretimden kalktığı için 4 - 5 yıl sonra yedek parçasını bulmanın hayli zor alacağını söylediler. Ben de şahin broadway örneklerini verdim.
    10 yıl yedek parça sağlamakla mükelleftir normalde firmalar. Peki on yıl sonra parça bulmakta zorluk çıkar mı?
    Yani Marea'yı çokta sevdim. Test sürüşü yaptım çok ta hoşuma gitti(Özellikle sesi harika :) )Koltuklar rahattı.
    Ama uzun müddet binmeyi düşündüğüm için sonra ki yıllarda yedek parça sıkıntısı da yaşamak istemiyor ve korkuyorum.

"Santiego" arkadaşa hitaben ; Evet bende getz var. Satışa sunduğum birde abimin broadway var. Yazarken karışmış olabilir. Yani çelişki yok.

Ayrıca;
    Verdiğiniz cevaplara teşekkür ediyorum. Başka fikirlere de açığım arkadaşlar. Yardımlaınız için şimdiden sağolun. Zahmet edip yazanların da ellerine sağlık.

• quote:

Birde beni korkuttukları en önemli şey de yedek parça sorunu olabilir miş. Üretimden kalktığı için 4 - 5 yıl sonra yedek parçasını bulmanın hayli zor alacağını söylediler. Ben de şahin broadway örneklerini verdim.
    10 yıl yedek parça sağlamakla mükelleftir normalde firmalar. Peki on yıl sonra parça bulmakta zorluk çıkar mı?
    Yani Marea'yı çokta sevdim. Test sürüşü yaptım çok ta hoşuma gitti(Özellikle sesi harika :) )Koltuklar rahattı.
    Ama uzun müddet binmeyi düşündüğüm için sonra ki yıllarda yedek parça sıkıntısı da yaşamak istemiyor ve korkuyorum.

"Santiego" arkadaşa hitaben ; Evet bende getz var. Satışa sunduğum birde abimin broadway var. Yazarken karışmış olabilir. Yani çelişki yok.

Ayrıca;
    Verdiğiniz cevaplara teşekkür ediyorum. Başka fikirlere de açığım arkadaşlar. Yardımlaınız için şimdiden sağolun. Zahmet edip yazanların da ellerine sağlık.

Alıntıları Göster
    ben olsan 2000 astra alırım marealar prim yapmıyor satışı zor arkadaşımda vardı satana kadar anası ağladı ama her arabanında bir alıcısı vardır sonuçta 3-5 aşağı verdim gidiyor burası Türkiye altın kaplama olsa bir arabayı tutmadı mı tutmuyor yinede hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: caslann

ben olsan 2000 astra alırım marealar prim yapmıyor satışı zor arkadaşımda vardı satana kadar anası ağladı ama her arabanında bir alıcısı vardır sonuçta 3-5 aşağı verdim gidiyor burası Türkiye altın kaplama olsa bir arabayı tutmadı mı tutmuyor yinede hayırlısı

Alıntıları Göster
    BİNECEKSEN GÜZEL ARABA , AMA ALIR Bİ SÜRE SONRA SATARIM DERSEN 2. ELİ ÇOK ZAYIF HEMEN SATILMAZ AYLARCA BEKLER DURUR TAKASTA DA DÜŞÜK SAYARLAR , ANCAK KONFOR GENİŞLİK FİLAN İYİ , HAA BİRDE ÖN LAMBALARIN İYİ AYDINLATMADIĞINI SÖYLEYENLER VARDI FORUMDA O PARAYA DOLU BİR ARABA

YANİ SONUÇ ;

BİNMEK İÇİN = ALINIR !

SATMAK İÇİN = ALINMAZ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 19 Ocak 2009; 11:42:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mendel50

BİNECEKSEN GÜZEL ARABA , AMA ALIR Bİ SÜRE SONRA SATARIM DERSEN 2. ELİ ÇOK ZAYIF HEMEN SATILMAZ AYLARCA BEKLER DURUR TAKASTA DA DÜŞÜK SAYARLAR , ANCAK KONFOR GENİŞLİK FİLAN İYİ , HAA BİRDE ÖN LAMBALARIN İYİ AYDINLATMADIĞINI SÖYLEYENLER VARDI FORUMDA O PARAYA DOLU BİR ARABA

YANİ SONUÇ ;

BİNMEK İÇİN = ALINIR !

SATMAK İÇİN = ALINMAZ !

Alıntıları Göster
    hocam bırakın ALLAH aşkına 15 milyar mareaya verceğine git 2003-2004 1.4 80 HP TDI CORDOBA Stylance al çok rahat bulursun arabada yok yok cruise control yol bilgisayarı dijital klima elektrikli dış dikiz aynalar daha sayamadığım özellikler

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

marea ilk çıktığı sırada tamamen mekanik olan kuş sersisi broadway ve torostan başka araç yoktu. bu araçtan anlamadıklarından karalama kampanyası yaptılar. bu şekilde bu zamanlara kadar geldi. sakın alma diyenler kesin bunu eskiden duyduğundan dolayı söyleyenlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

quote:

marea ilk çıktığı sırada tamamen mekanik olan kuş sersisi broadway ve torostan başka araç yoktu. bu araçtan anlamadıklarından karalama kampanyası yaptılar. bu şekilde bu zamanlara kadar geldi. sakın alma diyenler kesin bunu eskiden duyduğundan dolayı söyleyenlerdir.

Alıntıları Göster
    içine sindiyse ,araba bakımlıysa üçe beşe bakma al.sonuçta fazladan yapacağın bakım bu üçü beşi geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: necmi42

içine sindiyse ,araba bakımlıysa üçe beşe bakma al.sonuçta fazladan yapacağın bakım bu üçü beşi geçer.

Alıntıları Göster
    mareayı kullanmayanlar kötülüyorlar nedense...
    2. eli zayıftır evet
    fiyat/donanım/konfor olarak değerlendirirseniz marae iyi bir seçenektir.
    ben mayıs ayından beri 2003 model 2.0 marea kulanıyorum çokta memnunum aldığımdan beri tık demedi.
    yedek parça konusunda sizi korkutmuşlar korkacak birşey yok kuş serisine bile hala çok rahat parça bulunuyorsa marea ya da çok rahat bulursunuz. ben marea kullanıpta parça sıkıntısı yaşayan birisine rastlamadım. marea kullananların memnuniyetlerini anlamak için DH mareaclub te yazılanları okuyabilirsiniz.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bu fiyata bulabileceğin en donanımlı araçtır diyebiliriz. Bakma sen tamircilere veya kendini öyle sananlara. Arabadan anlamayınca araba dandik olur zaten. Yeni nesil araçların hepsi artık elektronik aksamlı ve öyle olacak. Haliyle bu araçlar toros veya şahin değil.
    Parça sorununa gelince ben 5 yıl HLX (5 silindir) kullandım ve üretimi biteli 5 yıl olduğu halde neyi lazımsa onu aynı gün veya 1 gün sonrasına tedarik ettimki senin alacağın araç 1.6 herşeyi zaten var.
    Far işine gelince farları yeterli derecede aydınlarıyor zaten am illaki daha güzel olsun dersen 1 çift depo marka mercekli far alıp 6000K xenon takınca gecelerinde gündüz olur.
    Piyasa koşullarına bakınca zaten 2. elde yaprak kımıldamıyor. Alıp satarım dersen zarar ettirir ama biniciysen asla pişman olmayacağın bir araçtır
    quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.