Şimdi Ara

Fiat Marea Alinir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
51.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gün geçmiyor ki dh otomobil genelde bir sidik yarışı yaşanmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya alinacak en iyi arabadir kimse kusurabakmasin..Ne corsa ne polo burabadan kat kat kotudur.Hem konfor hem guvenlik bakimindan.Tas gibi arabadir bi tanidik abi var 2001 yilinda sifir almisti 7 yil sonra satip megan 2 aldi.Maream bi baskaydi derdi megan aldigina bin pismandi 2 yil binip satti. Sonra tekrar marea aldi 2. El.Millet efsane diye diye 25 yasindaki corollalara 18 bin veriyo biraz kafayi calistirmak lazim hayatta verrmem corollaya o parayi. al kardesm al gelly denilen tenekeler satiliyo mareami elde kalcak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

O paraya alinacak en iyi arabadir kimse kusurabakmasin..Ne corsa ne polo burabadan kat kat kotudur.Hem konfor hem guvenlik bakimindan.Tas gibi arabadir bi tanidik abi var 2001 yilinda sifir almisti 7 yil sonra satip megan 2 aldi.Maream bi baskaydi derdi megan aldigina bin pismandi 2 yil binip satti. Sonra tekrar marea aldi 2. El.Millet efsane diye diye 25 yasindaki corollalara 18 bin veriyo biraz kafayi calistirmak lazim hayatta verrmem corollaya o parayi. al kardesm al gelly denilen tenekeler satiliyo mareami elde kalcak..

Dostum yakıtı fazla diyorlar doğru mu. Bu konuda ne diyorsun. valla ben de kafayı yicem. Böyle yeni model araçlar varken 19500 TL 98 model corolla gördüm, hayret bişey. bu nasıl bir piyasadır. ilk arabam olacak, dümene gelmeyelim diye titizleniyorum, anladığım bişey olsa şimdiye alır geçerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: öpücem abey

bizimkinde tüp yok yarım depo ile 200 km gidiyor

Bu benim ilandaki aracı nasıl değerlendirirsiniz, iyi kötü tarafları nelerdir, bi de bu aracı ekspere sokmak için illa fiat servisine mi gitmek lazım, servisi kaç para ister eksper için.
  • Lpgi arac cokyakmiyaz.Milletin soyledigne cokta inanma.Ben arac alirken aman haa alma cok yakar dyolardi gittm aldim 1450 kg aracim 40 tllik gazla 160 km nin uzerinde gidyorm sehir ici hemde..Sadece onemli olan lpg ayarinin iyi yapilmis olmasi ve saglam ustalarca takilmis olmasi onemli.Gecen yil arac alirken bi linea vardi kazaliymis almadik ama bakitmaya servise soktuk 150 aldilar sen 2 farkli kaportaciya ve iyi bi motor ustasina bakit ve bi sigortaciya aracin plaka ve sase no;ver gecmisine bakit 15 bin kusure de indirmeye calis paazarlikla..Kolay gelsin...

• Yemisim corollasini milletde sasirmis haa birisi tuttrmus efsane dyee bune bee sen bakma millet bole devam etsin gecen bi arkadas formda burda 2002 tertemiz volvoyu 16 ya almis epey anlatmisti.

• Focustan konforlu arabadir ama focustan daha cok yol sesi alir. Kisacasi alinasi aractir.

• peki aracın parçaları pahalı mı, yan sanayisi var mı, ben biraz acemiyim malum, belli olmaz darbe filan alırız.

bir de bu araca kasko yapılır mı. 1 sene kasko yaptırsam baya iyi olur aslında.
  • Yok hocm parcalar ucuzdur memleketteki en ucuz parcalar fiaattadir motor zaten klasik 1.6 16 valf atmosferk motor.Kasko yapilir tahminen ilk kasko olcagi icin biraz fazla olur ama ray sigorta ve anadolu ssigorta uygundur ve full kasko yaptirn mutlaka..750 tl civari olur dye dsunyorm..

• quote:

Yok hocm parcalar ucuzdur memleketteki en ucuz parcalar fiaattadir motor zaten klasik 1.6 16 valf atmosferk motor.Kasko yapilir tahminen ilk kasko olcagi icin biraz fazla olur ama ray sigorta ve anadolu ssigorta uygundur ve full kasko yaptirn mutlaka..750 tl civari olur dye dsunyorm..

yakalamışken sorayım, full kasko yaptırırsam bana artısı ne olur.
  • Hocam yangin,dogal afetler,cesitli saldirilara karsida, guvende oluyor.Ben Samsunda yasiyorm buralarda sel olayi cok populerdir mesela..Siz gidin iyi pazarlikla mareayi alin kimseyi dnlemeyin yani 25 yasindaki araclara veermeyjn opaarayi..

• quote:

Hocam yangin,dogal afetler,cesitli saldirilara karsida, guvende oluyor.Ben Samsunda yasiyorm buralarda sel olayi cok populerdir mesela..Siz gidin iyi pazarlikla mareayi alin kimseyi dnlemeyin yani 25 yasindaki araclara veermeyjn opaarayi..

Hocam eğer temiz çıkarsa şu araca ne dersin. marea mı bu araba mı. fiyatları çok yakın çünkü.

http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-hyundai-accent-1-5-crdi-admire/ter-temiz-kazasiz-hasarsiz-0-kurus-masafsiz/4770113#9

• Accent bsegmenti bir aractir konfor beklemeyin ve arac dizel ben kolay kolay 2.el dizel araca girmem km ojinal olmaya bilir dizelin omruvbrnzinliye gore azdir.Ama marea konforlu aractir saglmdir ben olsam marea bakardim 15 e deinerse cok iyi olur derim..

• quote:

Accent bsegmenti bir aractir konfor beklemeyin ve arac dizel ben kolay kolay 2.el dizel araca girmem km ojinal olmaya bilir dizelin omruvbrnzinliye gore azdir.Ama marea konforlu aractir saglmdir ben olsam marea bakardim 15 e deinerse cok iyi olur derim..

Eleman o kadar fiyat iner mi. inerse ben kıllanırım bu sefer. acaba bir yamuk mu var da iniyor diye. pazarlık yapmayı fazla beceremiyorum. taktiklerin varsa alabilirim bu konuda
  • Şu konuyu incelemenizi tavsiye ederim :http://forum.donanimhaber.com/m_56995123/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Şu konuyu incelemenizi tavsiye ederim :http://forum.donanimhaber.com/m_56995123/tm.htm

3 şubattan beri o konuya bakan olmamış, pek aktif değilller galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

Hocam bu araçları satmak zor diyorlar. Yani hiç mi alıcısı çıkmaz yoksa geç mi satılır. Son sahibi olursun filan bile dediler.

doğru söylemişler o paraya focus 2 falan düşünmezmisiniz vectra b veya astra g de olur.en azından piyasası olan modellere bakın derim ben.alması satması kolay olması bakımından
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

quote:

Hocam bu araçları satmak zor diyorlar. Yani hiç mi alıcısı çıkmaz yoksa geç mi satılır. Son sahibi olursun filan bile dediler.

doğru söylemişler o paraya focus 2 falan düşünmezmisiniz vectra b veya astra g de olur.en azından piyasası olan modellere bakın derim ben.alması satması kolay olması bakımından

İşte benim de en büyük korkum bu. ilerde acil bir durumda satmak isteyip aylarca satamazsam diye korkuyorum.

söylediğiniz araçlarda klima hidrolik direksiyon var mı. tam olarak hangi model onlar. sahibinden.comda arama yaptırırken nasıl aratayım. Denizli'de inşallah bulurum temiz bi araç

• quote:

Yemisim corollasini milletde sasirmis haa birisi tuttrmus efsane dyee bune bee sen bakma millet bole devam etsin gecen bi arkadas formda burda 2002 tertemiz volvoyu 16 ya almis epey anlatmisti.

Toyota candir. O parayi verenlerinde bir bildikleri vardir..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

quote:

İşte benim de en büyük korkum bu. ilerde acil bir durumda satmak isteyip aylarca satamazsam diye korkuyorum.

söylediğiniz araçlarda klima hidrolik direksiyon var mı. tam olarak hangi model onlar. sahibinden.comda arama yaptırırken nasıl aratayım. Denizli'de inşallah bulurum temiz bi araç

vardır hocam en boşunda bile vardır. siz kaç model araç istiyorsunuz ve bütçeniz nekadar yardımcı olabilirim ilan arama konusunda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.