Şimdi Ara

Fiat Marea Alinir mi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
52.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: öpücem abey

quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

Bu araç mı full+full.Sis farı yok,jantlar kapak,arka camlar otomatik değil vb. Araç Güzeldir en basitinden linea gib yüksek hızda rüzgardan savrulmaz ya da tırın yanından geçtiğinde kendini boşluğa giriyor gibi hissetmezsin.Son sahibi filan hikaye 300 bine kadar rahat gider bu araçların motorları.O fiyat fazla o araca 14 e maksimum el sıkışmalısın

100den sonra rüzgarı suratınızda hissediyorsunuz,ve aracın yüksek oluşu nedeniyle virajlarda güven vermiyor,yay şart

bendede linea var....aracımdan memnunum ama bu yuksek hızlarda...malesef 100 den sonra aynı korku bendede var... yay derken tavsiye edeceginiz bir ling yada marka varmı...

• Baştan sona yazılanları okudum bende birkaç şey yazayım istedim. Öncelikle 18 binde alacağın araçta konfor bekleme o fiyata yok çünkü olaninda piyasasi yok. Ha yedek parcasi pahali olsun 18 bine olsun modeli 2004 ustu olsun dersen lancer 2006 yada almera 2005 bak derim.lancer konforlu araclardir hizli satilmaz ama temizini bulursan seni uzmeyecek arabadir almerada oyle.ha diyosan konfor onemli degill sattigim zaman hemen gitsin dersedersende clio accent honda civic toyota Corolla veya yaris.bunlarinda parcasi uygun degil bilgine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12-13 bine polo bakiyorum artik. Cok para vermeden klimali avrupa bi arac almis olurum en azindan. Cunku 18 bine alinacak araclar da pek tekin degil. Bari cok borca girmeyim. Acemiyim zaten :( klima ve hidrolik direksiyon olmazsa olmazim.

• alinmaz

• Polo acemiliği atman için mantıklı tercih olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.