Arkadaşlar günaydın Size bi sorum olucak aşagıdakı kolonlardan bır veya 2 takım almayı düşünüyorum aracım fiat marea ve orjınal teybini kullanıyorum benden öncekı sahıbı bu işlere ilgisizmiş ve kendı orjınal kolonları ne yaptıysa atmıs ayrıca araç 5*7 ebatlarında kolonlara uyumlu yuvası olarak
Ben de fiestamın hoparlörlerini değiştirmeyi düşünüyorum. Orjinal ebat olduğu icçin 5 x 7 tercih edeceğim. Clarion 45 watt gücünde ve bahsedilenlere göre daha kaliteli ses veriyor. Ama orjinal teybinin gücü ne kadar onu öğrenmen gerekir yoksa verim alamazsın. Benim araç collection model sony teyp var amfi vs uğraşmadan uygulamayı düşünüyorum. Tabi önce hoparlörleri dinlemek gerekir. Kör alış yapmamakta fayda var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Kirk Lee
Ben de fiestamın hoparlörlerini değiştirmeyi düşünüyorum. Orjinal ebat olduğu icçin 5 x 7 tercih edeceğim. Clarion 45 watt gücünde ve bahsedilenlere göre daha kaliteli ses veriyor. Ama orjinal teybinin gücü ne kadar onu öğrenmen gerekir yoksa verim alamazsın. Benim araç collection model sony teyp var amfi vs uğraşmadan uygulamayı düşünüyorum. Tabi önce hoparlörleri dinlemek gerekir. Kör alış yapmamakta fayda var.
ben araca 5 * 7 ebatlarında cadence aldım çok memmunum cok guzel calıyor araç marea
tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme