dostum laguna alacaksan 2.0 motor rxt model 1999 model olması iyi olur volvo motorlu olursa en makbulü ve sorunsuzu olur marea ise 2.0 20 valf olan hlx modellerine bakarsan hem seni donanım olarak tatmin eder hemde 1.6 marea lara daha sorunsuz bir araçtır diğer araçlara bir şey diyemiyecim bu söyledim iki aracıda yakalaşık 1.5 kullandım toplamda 3 yıl yani bu araçlarla ilgili yorumlarım bunlar ikisi arasından hangisini seçersin dersen eğer laguna derim kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: KOCAOĞLU
quote:
Orijinalden alıntı: Tahsin1453
GÜNCELL !!!
YOKMU TAVSİYESİ DÜŞÜNCESİ OLAN
dostum laguna alacaksan 2.0 motor rxt model 1999 model olması iyi olur volvo motorlu olursa en makbulü ve sorunsuzu olur marea ise 2.0 20 valf olan hlx modellerine bakarsan hem seni donanım olarak tatmin eder hemde 1.6 marea lara daha sorunsuz bir araçtır diğer araçlara bir şey diyemiyecim bu söyledim iki aracıda yakalaşık 1.5 kullandım toplamda 3 yıl yani bu araçlarla ilgili yorumlarım bunlar ikisi arasından hangisini seçersin dersen eğer laguna derim kolay gelsin
lagunada yakıt nasıl hocam 50 liralık yakıt ne kadar gider mesela birde lagunadan mı daha memnun kaldınız mareadan mı birde satma sebebiniz nedir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Oxidane
Marea ile Megane arasında gidip gelirim.Diğerlerine asla bulaşmam.
Bu araba almak ne zormuş yahu bide tecrübesizlik olunca 2 kat daha zor oluyor
Haliyle hocam araba almak kolay bir şey değil
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KOCAOĞLU
quote:
GÜNCELL !!!
YOKMU TAVSİYESİ DÜŞÜNCESİ OLAN
lagunada yakıt nasıl hocam 50 liralık yakıt ne kadar gider mesela birde lagunadan mı daha memnun kaldınız mareadan mı birde satma sebebiniz nedir
ben laguna dan sonra laguna ıı sldım onsds 2 sene bindim onada şimdi opelimvar astra onuda bugün sattım bir tane laguna ııı alacağım aracı buldum salı günü kısmet olursa almayı planlıyorum laguna ı yakıt olarak 50 tl diye bi şey olamaz her yerde lpg fiyatı benzin fiyatı farklıdır 100 km/11 lt yakar diye düşünüyorum şehir içi ve istanbul trafiği şehirler arası emin ol çoğu 1.6 araçtan daha az yakar 100 km/7-8 litreye kadar iner diye tahmin ediyorum tabiki bu alacağın aracın motor durumuna kuulanım tarzına bağlı olarak değişir.
Tahsin1453
kullanıcısına yanıt
Hocam ben euro civic derim ama euro civic kasasının 1.6İES lerini normal civic lerden konfor olarakda doluluk olarakda güvelik olarak da kat kat üstün ve bütçenize uygun gençe gidecek araba bence değerlendirin derim
GÜNCELLLLLLLL
Civic falan yakıtıyla baş edemezsiniz, üstelik yol tutuşu vasattır. Performansta Mareadan kötü.Konfor olarak çok daha üstündür Marea.
Marea alın 1.6 103 HP çok güzel bir motordur LPG de yok denecek kadar az güç kaybı oluyor.
1.6 Marea Exculusive bulursanız donanım olarak ve kalite bakımından çok doyurucu olur.
Şimdi arabayı oturup anlatamam ama merak ettiğiniz kısımlar hakkında sorarsanız özenle bir bir cevaplarım.
Önceden marea sahibiydik.Şimdi amcamın oğullarında var kesinlikle tavsiye edeceğim bir araç ama şuan piyasası berbat durumda 22 bin isteyen mi dersin 18 bin isteyen mi dersin ne ararsan var.Temizini bulursan arkana bakma
quote:
Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S
Civic falan yakıtıyla baş edemezsiniz, üstelik yol tutuşu vasattır. Performansta Mareadan kötü.Konfor olarak çok daha üstündür Marea.
Marea alın 1.6 103 HP çok güzel bir motordur LPG de yok denecek kadar az güç kaybı oluyor.
1.6 Marea Exculusive bulursanız donanım olarak ve kalite bakımından çok doyurucu olur.
Şimdi arabayı oturup anlatamam ama merak ettiğiniz kısımlar hakkında sorarsanız özenle bir bir cevaplarım.
Öncelikle ilginiz için teşekkürler.
Araba çok hoşuma gidiyor fakat tek sıkıntı yaşadığım konu arabanın piyasası elimden çıkaramam diye korkuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx
Önceden marea sahibiydik.Şimdi amcamın oğullarında var kesinlikle tavsiye edeceğim bir araç ama şuan piyasası berbat durumda 22 bin isteyen mi dersin 18 bin isteyen mi dersin ne ararsan var.Temizini bulursan arkana bakma
Aynen katılıyorum önceki konulara bkınca fiyatlar banada yüksek geldi 15 20 gün sonra fiyatlar düşecek gibi kış geldiğinden ama elimden çıkarabilirmiyim mesele bu
quote:
quote:
Araba çok hoşuma gidiyor fakat tek sıkıntı yaşadığım konu arabanın piyasası elimden çıkaramam diye korkuyorum
Eğer arabanız temiz durumda kalırsa. Orjinalliğini korursanız ve donanım-araç durumu ile doğru orantılı bir fiyat belirlerseniz kısa sürede satılır.
Şuan marea almak istiyorum. Para kısmını hiç düşünmüyorum. En full+opsiyonlu ve yaş olarak düşük araba bulursam parasına bakmadan alıcam ama yok piyasada. Birçok kişi böyle düşünüyodur eminim.
quote:
quote:
Aynen katılıyorum önceki konulara bkınca fiyatlar banada yüksek geldi 15 20 gün sonra fiyatlar düşecek gibi kış geldiğinden ama elimden çıkarabilirmiyim mesele bu
Satılmaz diye birşey yok.Yeter ki sen temizini bul.Fiyat olarak düşer mi bilemiyorum ama bu aylar ölü aylar
quote:
quote:
quote:
Eğer arabanız temiz durumda kalırsa. Orjinalliğini korursanız ve donanım-araç durumu ile doğru orantılı bir fiyat belirlerseniz kısa sürede satılır.
Şuan marea almak istiyorum. Para kısmını hiç düşünmüyorum. En full+opsiyonlu ve yaş olarak düşük araba bulursam parasına bakmadan alıcam ama yok piyasada. Birçok kişi böyle düşünüyodur eminim.
Valla usta ben arabama kendi gözümden bile iyi bakarım her gün gider silerim bi tur atarım hantal kalmaz yani. Bulursanıız benide bilgilendirirseniz sevinirim
quote:
quote:
quote:
Satılmaz diye birşey yok.Yeter ki sen temizini bul.Fiyat olarak düşer mi bilemiyorum ama bu aylar ölü aylar
Temizini bulmak mesele vallaha zor bulunuyor ama bulana kadar durmak yok araştırcam aceleye getirmicem
Benimde sana tavsiyem acele etme. !
quote:
Benimde sana tavsiyem acele etme. !
+1 Sonuna kadar katılıyorum. 1-2 ay neyse beklersin gerekirse daha fazla beklersin.
Ben 3 aydır pusudayım şu ana kadar 2 arabaya mesaj attım onlarda daha hamle yapamadan satıldı.
Full Donanımda bu ilanlar dikkatimi çekti.Size göre, aslında bütçeniz 17 bine çıksa çok güzel araçlar bulunur.Bide Elx leri inceleyim mk1 kasa onlarda.
Size tavsiyem, Liberty ve ELX e pek takılmayın. Direk Exculusive üzerinden arayın. Donanım oalrak çok daha iyidir ama piyasasıda biraz aşağıda kalıyor Liberty e göre.Çok ilginç ama böyle.Size temiz araç Exculusive donanımdan çıkar. Verdiğim ilanlar'a göz atın. Haricinde size düşen beklemek..İnşallah gönlünüze göre bulursunuz.
quote:
quote:
Ben almadan önce de alma satılmaz elinde kalır sorunlu araç vs.denildi iyiki onları dinlememişim 1 yılı geçti aracımla çok şükür memnunum.Satılır mı diye sorduğunuz için yazıyorum aracımın şu anda 3 tane müşterisi hazır bekliyor satıyor dediğim an notere gelecek şekilde ve fiyatı bile sormuyorlar.Yeter ki aracınız orjinal bakımlı temiz olsun çok rahat değerinde satılır.Ama aracı almadan önce iyice inceletin expertiz yaptırın.2.el araç alım satım işi sabır ister acele edersen tam tersi olur.
Full Donanımda bu ilanlar dikkatimi çekti.Size göre, aslında bütçeniz 17 bine çıksa çok güzel araçlar bulunur.Bide Elx leri inceleyim mk1 kasa onlarda.
Size tavsiyem, Liberty ve ELX e pek takılmayın. Direk Exculusive üzerinden arayın. Donanım oalrak çok daha iyidir ama piyasasıda biraz aşağıda kalıyor Liberty e göre.Çok ilginç ama böyle.Size temiz araç Exculusive donanımdan çıkar. Verdiğim ilanlar'a göz atın. Haricinde size düşen beklemek..İnşallah gönlünüze göre bulursunuz.
Benimle ilgilenip zaman ayırgınız için çok teşekkür ettim öncelikle.
Renk takıntım pek yok ama ilk verdiğin ilandaki renkte çok göze batıyor çok gıcık bişeymiş usta :) 2.ilandaki gaziantep neden sıkıntılı onu anlayamadım. 3.ilandakinide daha önceden görmüştüm bizim şehirde forumda arkadaşın biri alayım mı diye soruyordu araştırmak lazım exclusive en ful olanı ama dediğim gibi pek tutulmaması gerçekten ilginç tutulmamasının sebebi beğenilmesi,pek sorun çıkarmaması galiba
quote:
Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli
quote:
quote:
Ben almadan önce de alma satılmaz elinde kalır sorunlu araç vs.denildi iyiki onları dinlememişim 1 yılı geçti aracımla çok şükür memnunum.Satılır mı diye sorduğunuz için yazıyorum aracımın şu anda 3 tane müşterisi hazır bekliyor satıyor dediğim an notere gelecek şekilde ve fiyatı bile sormuyorlar.Yeter ki aracınız orjinal bakımlı temiz olsun çok rahat değerinde satılır.Ama aracı almadan önce iyice inceletin expertiz yaptırın.2.el araç alım satım işi sabır ister acele edersen tam tersi olur.
Aynen usta temiz kullanmak temiz bakmak hor kullanmamak herşeyden önde geliyor sanırım. Valla dediğim gibi araba tutkusu olan bi kardeşinizim daha 19 yaşındayım ve ilk arabam olacak birazda tereddütdeyim doğrusu seri araba deniyor zaptedebilirmiyim diye. Tabiki bğendiğim arabayı sonuna kadar inceleyip araştıracağım bakımları olsun test sürüşü olsun expertiz vb. işleri hepsinden onay aldıktan sonra alacağım hayırlısı olsun.